World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of Tanks
Není nic neobvyklýho, když nastoupím s T21 proti 8-10 X-tier, prostě úplně napíku, to sou mi úplně nahnědáka i goldy, dělám rychlej suicide rush, doufajíc, že spotnu co nejvíc artyn, než umřu....
- koupi
- Začátečník

-
Mohl bych poprosit o radu.
Mám Tiger II v základu jen motor nejlepší. uvažuji o věži nebo a dělu
mám vzít 10.5cm kanon nebo věž?
Dík
Mám Tiger II v základu jen motor nejlepší. uvažuji o věži nebo a dělu
mám vzít 10.5cm kanon nebo věž?
Dík
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64
- pilarius
- Začátečník

koupi: KT jsem hrál jen se základním kanónem. Minimálně první 105mm nemá smysl instalovat, druhou jen tehdy, pokud máš nadbytek kreditů. Podle mě rozhodně věž.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Blizzard
- Začátečník

-
2. dělo nekupuj!!! propálíš míň jak se základním a střela stjí 1k ... ale nejlepší dělo rozhodně dej!! To je pak uplně jíný tank
- Blizzard
- Začátečník

-
Já jsem s kámošem čekal 1:15 a bylo tam 4900 lidí .... až budu na pc a ne na ntb, tak vám sem pošlu fotku ... to byl masakrRiCK píše:160k ľudí online a ja s Wolverine čakám v rade... a spolu so mnou 4500+ ľudí![]()
S ostatnými tankmi sa mi to tiež stáva. Vyzerá to tak, že MM nieje pripravneý na toľko hráčov...
- LoCo99
- Začátečník

jestli jde o to kdo tam čekal dýl, tak jsem hrál někdy k půlnoci a čekal jsem 4 minuty, byl jsem v četě s bratrancem a hráli jsme 5 tiery, takže nevim kde byl problem
- Blue Storm
- Odborník PCT

Začínám nenávidět otevřené věže v kombinaci se střelami z artiny. Už se těším na tu další věž u T25/2, která je krytá, protože téměř pokaždé, co mě sejme artiny, tak mi to zabije dva členy posádky z pěti a prakticky vždycky to je nabíječ a střelec, což je vůbec to nejhorší.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Maxtor
- Začátečník

-
Tak to jsem v klidu.. me umira posadka jako prvni.. at me sejme kdokoli, cimkoli, at jsem v jakymkoli tanku.. vetsinou po jedne z prvnich ran nekdo mrtvy..ridic, strelec nejcasteji.. na druhe strane jsem uz prestal horet..Blue Storm píše:.. protože téměř pokaždé, co mě sejme artiny, tak mi to zabije dva členy posádky z pěti a prakticky vždycky to je nabíječ a střelec, což je vůbec to nejhorší.
Jinymi slovy.. neco je spatne.. nevim do ceho ty lopaty zase sahly, ale matchmaking dela obcas uplne posahany veci.. polovina tanku na mape shori a druha polovina zustane osirena bez posadek..
Jestli zacali chlastat v dusledku akvizic s dalsime spolecnostma (a ze ty miliony ted jen litaly), nebo jestli je to tim, ze maj prachy na poradny drogy, ktery vychod zacina objevovat, nevim, ale WoT je proste rozbity a dela hodne divny veci.. s mrtvyma tankama, kterym zustava nejaky HP jsem taky zacal vidat az ted..
Proste zatimco bezny zapadni vyvojar vytvori produkt a pak jej debuguje, pripada mi, ze to tady jde nejak naopak.. spise to v posledni dobe cely roze*rali..
- goelr
- Začátečník

Tak jsem to zacal zase (po cca roce) hrat...a matchmaking je stale nic moc 
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- RiCK
- Začátečník

Skôr ešte horší... Ja som sa za dávných čias nikdy nesťažoval na MM.
Tá čínska T-34 je hrozná, chýba mi už len nápis na boku "Made in CHINA". Dúfam, že tie následujúce WZtká budú lepšie
Tá čínska T-34 je hrozná, chýba mi už len nápis na boku "Made in CHINA". Dúfam, že tie následujúce WZtká budú lepšie
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- pilarius
- Začátečník

Čínská T-34 je dobrá. Na medium tank má skvělý přední pancíř, pokud se lehce naúhluje, zbraň i mobilita jsou dostatečné.
MM byl značně vylepšen (tier spread) pro celý mid-tier.
MM byl značně vylepšen (tier spread) pro celý mid-tier.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Blue Storm
- Odborník PCT

Kruci, proč všichni nadávají na M3 Lee? S ním se kredity vydělávají jedna radost...
//edit: no jo, blbý slepý jsem...http://worldoftanks.eu/news/6115-specia ... mpaign-cs/
//edit: no jo, blbý slepý jsem...http://worldoftanks.eu/news/6115-specia ... mpaign-cs/
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Wiruz
- Pokročilý

chci zmetin HT za nejake medko, mam rozjete nemce, ale jejich tragickej panther a panther II kde jsem ted me nabavej, je to desna nuda... mam zajem o rusaky... jak jsou na tom jejich med tanky? prijdou mi v bitve OK
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- RiCK
- Začátečník

Panthera II by som dokončil. Ja ako rusák (dokončené takmer všetky vetvy) neskutočne slintám po E50 a E50M
Inak na T-34 sa už nepamätám, T-34-85 bol dobrý (hraný pred viac než rokom a pol) s IDIOT delom, T-43 som celý čas hral len s 122mm. derp gunom (tiež pred viac než rokom a pol, kedy ešte veľkorážne HEčka boli brutálne), T-44 super, T-54 super, T-62A relatívne sračka. Ono to má super delo (i keď dmg je miestami úbohý) ale super penetráciu, presnosť a reload. Tank samotný (armor, mobilita) je na zaplakanie. Bez kamufláže, maskovacej siete a full maskovačky na posádke nepoužiteľný...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, mám E-50M a upřímně: kdybych věděl, jak často bude hořet a jak je ten hajzl v reálu velkej a neohrabanej, takže s ním musím hrát jako s rychlým HT (ten přední pancíř je se správným naúhlováním pekelnej), vykadil bych se na tu velkou slávu a dojel rusáky...
- LoCo99
- Začátečník

já po nějakejch těch hodinách v KV-2 slintám po ISU, ale moje IS-3 mě konečně nějak začla bavit, rozhodla se že bude dingat, tak dingá, jindy má náladu že mě prostřelujou T6 tanky, ale když dingá tak mě baví i proti 9tkám
jinak z nácků bych chtěl zkusit panthera
- Blizzard
- Začátečník

-
Mně na ISU chybí asi 30k expůLoCo99 píše:já po nějakejch těch hodinách v KV-2 slintám po ISU, ale moje IS-3 mě konečně nějak začla bavit, rozhodla se že bude dingat, tak dingá, jindy má náladu že mě prostřelujou T6 tanky, ale když dingá tak mě baví i proti 9tkám
- Jds1cz
- Začátečník

Tak pánové pozorovaním potvrzeno že s MM kdosy cosy dělal.Z 8bitev 6x jely 3ky proti 6kam a nebyly to scouti.Přesah jsou skutečně 3třídy.Jo a k těm ruskejm tankum tak T34/85 s tim největším dělem ,tak s tím živým celou svojí garáž.Takže dobrý postřel.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- Blizzard
- Začátečník

-
- RiCK
- Začátečník

Kecáte tu o matchmakingu. Stačí sa mrknúť na TENTO login screen, ktorý hovorí za všetko