World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od Jeltík »

Není nic neobvyklýho, když nastoupím s T21 proti 8-10 X-tier, prostě úplně napíku, to sou mi úplně nahnědáka i goldy, dělám rychlej suicide rush, doufajíc, že spotnu co nejvíc artyn, než umřu....
koupi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koupi »

Mohl bych poprosit o radu.
Mám Tiger II v základu jen motor nejlepší. uvažuji o věži nebo a dělu

mám vzít 10.5cm kanon nebo věž?
Dík
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

koupi: KT jsem hrál jen se základním kanónem. Minimálně první 105mm nemá smysl instalovat, druhou jen tehdy, pokud máš nadbytek kreditů. Podle mě rozhodně věž.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

2. dělo nekupuj!!! propálíš míň jak se základním a střela stjí 1k ... ale nejlepší dělo rozhodně dej!! To je pak uplně jíný tank
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

RiCK píše:160k ľudí online a ja s Wolverine čakám v rade... a spolu so mnou 4500+ ľudí :?

Obrázek

S ostatnými tankmi sa mi to tiež stáva. Vyzerá to tak, že MM nieje pripravneý na toľko hráčov...
Já jsem s kámošem čekal 1:15 a bylo tam 4900 lidí .... až budu na pc a ne na ntb, tak vám sem pošlu fotku ... to byl masakr
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jestli jde o to kdo tam čekal dýl, tak jsem hrál někdy k půlnoci a čekal jsem 4 minuty, byl jsem v četě s bratrancem a hráli jsme 5 tiery, takže nevim kde byl problem
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Začínám nenávidět otevřené věže v kombinaci se střelami z artiny. Už se těším na tu další věž u T25/2, která je krytá, protože téměř pokaždé, co mě sejme artiny, tak mi to zabije dva členy posádky z pěti a prakticky vždycky to je nabíječ a střelec, což je vůbec to nejhorší.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Blue Storm píše:.. protože téměř pokaždé, co mě sejme artiny, tak mi to zabije dva členy posádky z pěti a prakticky vždycky to je nabíječ a střelec, což je vůbec to nejhorší.
Tak to jsem v klidu.. me umira posadka jako prvni.. at me sejme kdokoli, cimkoli, at jsem v jakymkoli tanku.. vetsinou po jedne z prvnich ran nekdo mrtvy..ridic, strelec nejcasteji.. na druhe strane jsem uz prestal horet..

Jinymi slovy.. neco je spatne.. nevim do ceho ty lopaty zase sahly, ale matchmaking dela obcas uplne posahany veci.. polovina tanku na mape shori a druha polovina zustane osirena bez posadek..
Jestli zacali chlastat v dusledku akvizic s dalsime spolecnostma (a ze ty miliony ted jen litaly), nebo jestli je to tim, ze maj prachy na poradny drogy, ktery vychod zacina objevovat, nevim, ale WoT je proste rozbity a dela hodne divny veci.. s mrtvyma tankama, kterym zustava nejaky HP jsem taky zacal vidat az ted..

Proste zatimco bezny zapadni vyvojar vytvori produkt a pak jej debuguje, pripada mi, ze to tady jde nejak naopak.. spise to v posledni dobe cely roze*rali..
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Tak jsem to zacal zase (po cca roce) hrat...a matchmaking je stale nic moc :(
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Skôr ešte horší... Ja som sa za dávných čias nikdy nesťažoval na MM.

Tá čínska T-34 je hrozná, chýba mi už len nápis na boku "Made in CHINA". Dúfam, že tie následujúce WZtká budú lepšie
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Čínská T-34 je dobrá. Na medium tank má skvělý přední pancíř, pokud se lehce naúhluje, zbraň i mobilita jsou dostatečné.
MM byl značně vylepšen (tier spread) pro celý mid-tier.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Kruci, proč všichni nadávají na M3 Lee? S ním se kredity vydělávají jedna radost...

//edit: no jo, blbý slepý jsem...http://worldoftanks.eu/news/6115-specia ... mpaign-cs/
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

chci zmetin HT za nejake medko, mam rozjete nemce, ale jejich tragickej panther a panther II kde jsem ted me nabavej, je to desna nuda... mam zajem o rusaky... jak jsou na tom jejich med tanky? prijdou mi v bitve OK
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Panthera II by som dokončil. Ja ako rusák (dokončené takmer všetky vetvy) neskutočne slintám po E50 a E50M :D Inak na T-34 sa už nepamätám, T-34-85 bol dobrý (hraný pred viac než rokom a pol) s IDIOT delom, T-43 som celý čas hral len s 122mm. derp gunom (tiež pred viac než rokom a pol, kedy ešte veľkorážne HEčka boli brutálne), T-44 super, T-54 super, T-62A relatívne sračka. Ono to má super delo (i keď dmg je miestami úbohý) ale super penetráciu, presnosť a reload. Tank samotný (armor, mobilita) je na zaplakanie. Bez kamufláže, maskovacej siete a full maskovačky na posádke nepoužiteľný...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Chlapi, mám E-50M a upřímně: kdybych věděl, jak často bude hořet a jak je ten hajzl v reálu velkej a neohrabanej, takže s ním musím hrát jako s rychlým HT (ten přední pancíř je se správným naúhlováním pekelnej), vykadil bych se na tu velkou slávu a dojel rusáky...
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já po nějakejch těch hodinách v KV-2 slintám po ISU, ale moje IS-3 mě konečně nějak začla bavit, rozhodla se že bude dingat, tak dingá, jindy má náladu že mě prostřelujou T6 tanky, ale když dingá tak mě baví i proti 9tkám

jinak z nácků bych chtěl zkusit panthera
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

LoCo99 píše:já po nějakejch těch hodinách v KV-2 slintám po ISU, ale moje IS-3 mě konečně nějak začla bavit, rozhodla se že bude dingat, tak dingá, jindy má náladu že mě prostřelujou T6 tanky, ale když dingá tak mě baví i proti 9tkám

jinak z nácků bych chtěl zkusit panthera
Mně na ISU chybí asi 30k expů :) už se taky těším ... ale na BL-10 se taky dlouho počkám :(
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

Tak pánové pozorovaním potvrzeno že s MM kdosy cosy dělal.Z 8bitev 6x jely 3ky proti 6kam a nebyly to scouti.Přesah jsou skutečně 3třídy.Jo a k těm ruskejm tankum tak T34/85 s tim největším dělem ,tak s tím živým celou svojí garáž.Takže dobrý postřel.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Kecáte tu o matchmakingu. Stačí sa mrknúť na TENTO login screen, ktorý hovorí za všetko :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“