Problemy s PC - zaseky

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Lxmer
Nováček
Nováček

Problemy s PC - zaseky

Příspěvek od Lxmer »

Zdravím,
Potřeboval bych poradit. Mám problém, že se mi PC při načítání (př:hry) na sto procentech zasekne na 5 - 30 vteřin taktéž to dělá občas ve winu když spustím prakticky cokoliv (ve winu to nedělá pravidelně). Dále když mám spuštěnou hru a shodím jí na plochu tak při nahození zpět mám taktéž zásek (mezi 15-30 vteřinami). Také se mi u některých her stává, že se mi zasekne obraz (převážně tam kde je více textu) A nově se mi objevil problém, že když něco instalji tak mi občas hodí blue screen. Zkoušel jsem vyměnit grafickou kartu (dal jsem tam uplně jinou) a překvapivě vše fungovalo bohužel do doby než jsem PC na noc vypnul když jsem ho ráno spustil vyskytl se zase stejný problém. Zkoušel jsem i přeinstalovat Win taktéž bez výsledku.
V pc mám:
Procesor: AMD FX-4100
Základní desku: Gigabyte GA-970A-D3
Grafickou kartu: AMD Radeon HD 6700 series
RAM: 16 GB
OS. Win 7 - 64bit
Neví někdo co by s tím mohlo být?
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Re: Problemy s PC - zaseky

Příspěvek od Arm0r! »

zkontroloval bych teploty grafiky a procesoru, popripade take harddisk pres hdtune. videl bych to vsak na disk
Musicmaker - Arm0r! http://www.youtube.com/user/Rapkix CPU:AMD Ryzen 7 9800X3D @ 5.4GHz all cores, CPU Cooler Arctic Liquid Freezer III 360, MB:ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI GPU:GigaByte RTX 4080 Super Gaming OC RAM: 2x32 GB Corsair Vengeance 6400MHz Storage: M.2 1x Samsung 990 Pro 2 TB,1x M.2 1x 4TB Samsung 990 Pro PSU: Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“