Já teda nevím, ale zřejmě ses akorát špatně díval, jelikož to prostě je tak, že o víc jak dva tiery více to může být jen v případě skautů nebo v případě artin, nebo pokud pokud si někdo s šestkovým tankem k sobě do čety vezme někoho s trojkovým.Jds1cz píše:Tak pánové pozorovaním potvrzeno že s MM kdosy cosy dělal.Z 8bitev 6x jely 3ky proti 6kam a nebyly to scouti.Přesah jsou skutečně 3třídy.
World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Blue Storm
- Odborník PCT

Re: World of Tanks
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Sobo
- Středně pokročilý

A co by jsi s T-50 jako chtěl? Tier 5, aby jsis je tam mohl všechny vysólovat? T-50-2 jezdí běžně i proti devítkám a je to zcela v pořádku.
Jinak mě poslední dobou pěkně začíná srát IS-3. Mám na T29 200mm penetraci, ale tahle mrcha je absolutně neprůstřelná a nejhorší je, že narozdíl od ostatních nemá zepředu žádný weakspot. Spodní plát není šance trefit a když už, tak se to stejně odrazí do země, korbu není šance prostřelit a to hluché místo na věži vzhledem k úhlu a přesnoti mého děla taky ne. Po tom tanku prostě nemá cenu střílet, je to škoda munice. Zajímalo by mě, jestli KT s jeho top gunem nebo IS-3 s BL-9 dokáží jinou IS-3 bez problémů prostřelit na korbu. Pancíř má efektivně 200mm, ale s 200 penetrací jsem to NIKDY neprostřelil...
Jinak jak to máš s tou IS-3 s penězma? Dá se to bez premia?
Jinak mě poslední dobou pěkně začíná srát IS-3. Mám na T29 200mm penetraci, ale tahle mrcha je absolutně neprůstřelná a nejhorší je, že narozdíl od ostatních nemá zepředu žádný weakspot. Spodní plát není šance trefit a když už, tak se to stejně odrazí do země, korbu není šance prostřelit a to hluché místo na věži vzhledem k úhlu a přesnoti mého děla taky ne. Po tom tanku prostě nemá cenu střílet, je to škoda munice. Zajímalo by mě, jestli KT s jeho top gunem nebo IS-3 s BL-9 dokáží jinou IS-3 bez problémů prostřelit na korbu. Pancíř má efektivně 200mm, ale s 200 penetrací jsem to NIKDY neprostřelil...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Blizzard
- Začátečník

-
IS-3 je papírák, to propálím aj s T26E4 (170 penetrace): Musíš mířit uplně na spodekSobo píše:A co by jsi s T-50 jako chtěl? Tier 5, aby jsis je tam mohl všechny vysólovat? T-50-2 jezdí běžně i proti devítkám a je to zcela v pořádku.
- RiCK
- Začátečník

S KV-5kou tiež žiadný problém. Niekedy to dingne vďaka uberpresnosti toho dela, ale väčšinou to prechádza. Tiež veľmi často (70%) mu mierim na vežu, tak to prechádza furt a takmer vždy to tam trafím
Inak IS-3ka je krutý stroj, raz som s ňou zarobil 50k bez premka 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Prej nemá IS-3 vepředu weakspot
http://wotguru.com/weak-spots-guide-is-3/
BTW já mám VELKOU úspěšnost se střílením těch pásů, jak vozí na předku, area 4. Ano i s Tigrem, ten má pene +- 200 = taky jako T29.
A s BL-9 to je hračka...
http://wotguru.com/weak-spots-guide-is-3/
BTW já mám VELKOU úspěšnost se střílením těch pásů, jak vozí na předku, area 4. Ano i s Tigrem, ten má pene +- 200 = taky jako T29.
A s BL-9 to je hračka...
- Sobo
- Středně pokročilý

Ignore koukám funguje dobře?
Jinak ten screen je celkem k prdu, lepší už je tohle - http://wotarmory.com/2012/05/22/full-co ... -report/2/
Každopádně když jsem řekl, že nemá weakspot, tak jsem to myslel tak, že nemá nic, co by se dalo spolehlivě trefit průměrně přesným dělem na vzdálenost kolem 250-300m. Když si nechám maximálně zaměřit na tuhle vzdálenost, cross stále přesahuje rozměry tanku, takže je v podstatě štěstí, když vůbec trefím tank, natož abych ještě trefoval periskop nebo poklop velikosti přerostlého komára. Jinak ten spodní plát moc slabej není, onehda ve městě jsem ho z M3 (160 pene) trefil 3x přímo doprostřed a 3x se to odrazilo, takže tak. Kdybych proti tomu jel s nějakou osmičkou, možná by to bylo jinak, ale se sedmičkou je to úplně v prdeli.
Jinak ten screen je celkem k prdu, lepší už je tohle - http://wotarmory.com/2012/05/22/full-co ... -report/2/
Každopádně když jsem řekl, že nemá weakspot, tak jsem to myslel tak, že nemá nic, co by se dalo spolehlivě trefit průměrně přesným dělem na vzdálenost kolem 250-300m. Když si nechám maximálně zaměřit na tuhle vzdálenost, cross stále přesahuje rozměry tanku, takže je v podstatě štěstí, když vůbec trefím tank, natož abych ještě trefoval periskop nebo poklop velikosti přerostlého komára. Jinak ten spodní plát moc slabej není, onehda ve městě jsem ho z M3 (160 pene) trefil 3x přímo doprostřed a 3x se to odrazilo, takže tak. Kdybych proti tomu jel s nějakou osmičkou, možná by to bylo jinak, ale se sedmičkou je to úplně v prdeli.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- LoCo99
- Začátečník

já nevim jak s tou IS-3 vyjíždět přes roh aby mi jí neprostřelili, ale fakt mi jí prostřelej skoro vždycky, vydělávat se s ní nedá, ale uživit se to +- dá, rozhodně se tim ale nedá vydělat na novej tank, to bys musel nestřílet
- Maxtor
- Začátečník

-
No jeste jsem tomu ted v tech Tiger dnech trochu dal a je to peklo.. ta hra zacina byt fakt cim dal tim vice na palici.. skoro kazda rana mi vykosi pulku posadky.. prave jsem prohral game, ve ktere mi T29 jednou ranou zabila dva lidi, znicila komplet vsechny soucasti.. ale uplne vsechny.. a jeste jsem zacal horet.. jako je tohle normalni? Uz me ta jejich logika zacina pekne sr*t.. nerikam, ze musim vyhrat kazdou game, ale aby me pak kvuli takovymhle bugum, protoze o nic jineho nejde, nekdo jeste fuckoval, jakej jsem noob protoze v jeho debilni statistice mu to ukazuje nejaky nic nerikajici nesmysly, to uz me fakt zacina lizt na nervy..
- RiCK
- Začátečník

Juchú, vidím niesom sám
Vieš ty čo, má zabanovaný účet s kopou toptierov a vyskúmaných hightierov. Teraz drtím druhý účet s lowtiermi a musím povedať, že vôbec ale naprosto vôbec sa pri tej hre nerozčuľujem. Vysoké tiery sú pre mňa tak trochu nehrateľné. Nie preto, že by sa človek nedoplatil opráv, munície či výbavy, ale preto, že to proste neskutočne ničí nervy.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Sobo
- Středně pokročilý

LoCo99: To je tím úhlováním. IS-3 má předek navržený tak, že funguje nejlépe, pokud je nasměrovaný přímo na nepřítele. Když jedeš kolem rohu, tak ten tank vůči nim úhluješ a ztrácíš efektivní sílu pancíře. Vidíš to třeba na tomhle obrázku, kde levá část tanku (z pohledu IS-3) má sníženou efektivní hodnotu pancíře pod 160mm, takže se dá celkem dobře prostřelit.
Maxtor: určitě jenom jedna střela? No a jak může jedna střela zničit všechny moduly, to mi není moc jasné. Když ti třeba trefí korbu, zabije řidiče a nabíječe, tak ti určitě nemůže třeba poškodit dělo, takže to moc nechápu.
RiCK: Mluvíš o tom Stuartovi nebo obecně? Napadlo mě, že bych mohl zkusit T50, jelikož jsem jezdil pořád HTčka. Tak jsem koupil T46 (tier 3) na výzkum, ale byl to fakt šok, když jsem zjistil, že i KV-1S zaměřuje asi 2x rychleji.
Každopádně jsou tam dost jatka, bitvy jsou většinou dost rychlé, to se jim nedá upřít.
Maxtor: určitě jenom jedna střela? No a jak může jedna střela zničit všechny moduly, to mi není moc jasné. Když ti třeba trefí korbu, zabije řidiče a nabíječe, tak ti určitě nemůže třeba poškodit dělo, takže to moc nechápu.
RiCK: Mluvíš o tom Stuartovi nebo obecně? Napadlo mě, že bych mohl zkusit T50, jelikož jsem jezdil pořád HTčka. Tak jsem koupil T46 (tier 3) na výzkum, ale byl to fakt šok, když jsem zjistil, že i KV-1S zaměřuje asi 2x rychleji.
- Maxtor
- Začátečník

-
No dyt proto pisu, ze uz me to se*e a nechapu co to ti dementi s tou hrou udelali.. mrtvoly a poniceny soucasti mam skoro pri kazdy strele na Tiger.. to o cem jsem mluvil bylo od T29.. prima celni strela.. nevim teda do ceho presne me trefil, ale byl jsem celem k nemu.. vsechno nazdar.. pulka HP.. plameny.. mrtvoly.. jako co to s tou hrou je..Sobo píše:Maxtor: určitě jenom jedna střela? No a jak může jedna střela zničit všechny moduly, to mi není moc jasné. Když ti třeba trefí korbu, zabije řidiče a nabíječe, tak ti určitě nemůže třeba poškodit dělo, takže to moc nechápu.
- Blue Storm
- Odborník PCT

No já zažil u Hellcata něco podobného, že když už mi čelní pancíř prostřelili, tak to proletělo celým tankem až k motoru, který to zasáhlo a já začal hořet. Tam jsem to ale přisoudil tomu, že ten pancíř je hodně slabý a ten papír je jak z tanku, tak prostě střely s velkou penetrací proletěly. Zabilo to většinou řidiče nebo radistu.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- xmen2
- Začátečník

-
Cau kluci myslim ze to vyvojari pekne zkur.... do level max 6 je to fakt zabava.S IS je zabava jak kdy....I se 100mm delem na IS dokazu prostrelit a ubrat HP IS3......Jinak hral jsem jednu bitvu a borec mi sejmul komplet IS pri full hp,to jde jednim premium nabojem?Nebo to byl cheater???
- HentaiRush
- Začátečník

S blowupem se to holt stane občas..
Jinak, koupil jsem SuperPershinga a neni to vubec spatnej tank..
Jen se s tím musím ještě pořádně naučit.. 
Jinak, koupil jsem SuperPershinga a neni to vubec spatnej tank..
Wannabe dickface... :]
- Ramondetta
- Začátečník

Přešně, jak řiká kolega. Když ti dá ammo rack tak nazdar
- Thellwin
- Administrátor

Jj, taky jsem sundal s KV-1S ISko na jednu ránu 
Já se s ISkem teď celkem dobře bavím, sice to skoro nevydělává, protože munice je drahá a opravy občas taky, ale dá se to hrát. Vydělávám na KV-1 a občas KV-1S, dokonce i tu T1 Heavy jsem komplet doexpil a ten tank mě začal překvapivě taky bavit. Akorát M6ku si nemůžu koupit, protože šetřím na IS-3ku
Já se s ISkem teď celkem dobře bavím, sice to skoro nevydělává, protože munice je drahá a opravy občas taky, ale dá se to hrát. Vydělávám na KV-1 a občas KV-1S, dokonce i tu T1 Heavy jsem komplet doexpil a ten tank mě začal překvapivě taky bavit. Akorát M6ku si nemůžu koupit, protože šetřím na IS-3ku
Goldnoob team proud member!
- marek p
- Začátečník

-
A nenapadlo někoho z vás ,že se ta hra snaží chovat podobně jako ve skutečnosti.Vývojáři sice říkají,že to není simulátor,ale přeci jen mluví azbukou a ti se snaží být důslední.
Příklad .AP munice malých ráží má vzadu stopovku,která je schopna při přímém zásahu zničit co jí stojí v cestě + zapálit munici či palivo.
AP ráží nad 50mm už v sobě má trhavinu,takže po průrazu dělá větší paseku na posádce a vybavení.
Kumulativní vyderatizuje komplet celý vnitřek,zapálí všechno co hoří.
Až se jednou ve hře objeví DU munice ,tak vězte,že se neodráží při sklonu nad 5° a podle výkonu vrtá až 1 metr + kompletní deratizace.
Příklad .AP munice malých ráží má vzadu stopovku,která je schopna při přímém zásahu zničit co jí stojí v cestě + zapálit munici či palivo.
AP ráží nad 50mm už v sobě má trhavinu,takže po průrazu dělá větší paseku na posádce a vybavení.
Kumulativní vyderatizuje komplet celý vnitřek,zapálí všechno co hoří.
Až se jednou ve hře objeví DU munice ,tak vězte,že se neodráží při sklonu nad 5° a podle výkonu vrtá až 1 metr + kompletní deratizace.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Střely s ochuzeným uranem jsou krapet jiný kafe a hlavně jiné období. Tady máš tanky do max. 70. let 20. století 
- HentaiRush
- Začátečník

Ono ani tak nejde o střely s ochuzeným uranem, ale spíše o střely s velmi těžkým prvkem (uran, zlato, wolfram atd).
S wolframovýma střelama se tuším už v období WoT experimentovalo.
marek p: Azbukou se nemluví. A stopovky má leccos, od tracerů po HE.
S wolframovýma střelama se tuším už v období WoT experimentovalo.
marek p: Azbukou se nemluví. A stopovky má leccos, od tracerů po HE.
Wannabe dickface... :]