Vyber zvukovky
Moderátor: CageJ
- hanisz
- Začátečník

-
Re: Vyber zvukovky
ja jen k diskuzi dodam ze Z906 jsem mel jen 4 dny a vracel jsem je. Vubec sem takovy skaredy zvuk necekal. kdyz pominu cenu ktera je horentni tak mi vadil zvukovy projev. Prakticky jedine co se mi na nich libilo byly basy a to jen castecne plus mozstvi vstupu(hlavne optickych, mel sem to reseno na TV, multimedialni centrum plus TV plus PC) jinak ty vysky a stredy opravdu priserne. Co ted mam Genius 6000 ve dreve tak je to strasny rozdil(ale zas bez optiky). stare dobre Z-5500
PC:i7 12700K, 32GB DDR5, Z390, RTX 3070ti, RM850x
NTB: HP ZBook Fury G8, i7 11800H, 128GB DDR4, Nvidia RTX A2000, 2xPCIe SSD 1TB
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jako u takovýhle repráků ti může být uplně jedno, jestli to tam pouštíš analogově nebo digitálně...
u geniusu je primárně jiný problém, než že by to hrálo uplně strašně (i když to taky není žádný zázrak) a to ten že se ti to do pěti let většinou rozpadne na šroubky.
navíc tohle je přesně typ bedny, kde máš místo výhybky nacpanej jeden elyt, tam lze relativně zajímavého zlepšní zvuku doshánout už jenom tím, že tam uděláš nějakou uplně jednoduchou výhybku.
u geniusu je primárně jiný problém, než že by to hrálo uplně strašně (i když to taky není žádný zázrak) a to ten že se ti to do pěti let většinou rozpadne na šroubky.
navíc tohle je přesně typ bedny, kde máš místo výhybky nacpanej jeden elyt, tam lze relativně zajímavého zlepšní zvuku doshánout už jenom tím, že tam uděláš nějakou uplně jednoduchou výhybku.
- hanisz
- Začátečník

-
Fakt.... Vidia to a ja mam vyhybky dve co mi z byly s repra do auta(vibe k50 myslim)
PC:i7 12700K, 32GB DDR5, Z390, RTX 3070ti, RM850x
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
no ta výhybka my ale měla alespoň trochu respektrovat možnosti těch repráků, víš nějaký jejich parametry? těch výhybek?
někdy jsou děličky nastavený třeba na 2,5 kHz a to taky nemusí každejvejškáč vydržet. to by se chtělo poradit s někym kdo už měl tenhle genius v ruce.
někdy jsou děličky nastavený třeba na 2,5 kHz a to taky nemusí každejvejškáč vydržet. to by se chtělo poradit s někym kdo už měl tenhle genius v ruce.