World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Broxik
- Začátečník

Re: World of Tanks
ja to chvili zkousel bez ale to je hrozne. radsi objetuju tech 250kc mesicne jako u wowk a expim a bohatnu rychleji. Vyplati se i poridit 1 premium tank na stribrnaky
- Thellwin
- Administrátor

Goldnoob team proud member!
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, s premiákem to jde o hodně snáz, třeba já jsem se teď dostal s průměrnýma zkušenostma za bitvu na 639, bez premiáku by to bylo o 33,3 % míň, takže bych měl s 8.500 bitvama místo 5.456.000 jen 3.639.000 expů. Docela rozdíl, což?
Thellwin: hustej, tos byl na topu a ostatní ti jen leštili pancíř, že?
Thellwin: hustej, tos byl na topu a ostatní ti jen leštili pancíř, že?
- tovr1203
- Začátečník

já jsem svoje první dvě desítky vyjezdil bez premka a bez premium účtu... ale bylo to tvrdý... pak předělali strom u amíků a mam premium T34, takže v případě nouze to ujde, když potřebuju rychle prachy, tak jezdim T34 a Wolverine
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
- Blizzard
- Začátečník

-
X bez premka? To muselo být hodně dávno, žetovr1203 píše:já jsem svoje první dvě desítky vyjezdil bez premka a bez premium účtu... ale bylo to tvrdý... pak předělali strom u amíků a mam premium T34, takže v případě nouze to ujde, když potřebuju rychle prachy, tak jezdim T34 a Wolverine
- Thellwin
- Administrátor

Jak jinak, ale s KV-1 jsem top tank celkem často a taky se bitva nevyvede. Dost záleží na tom, jak šikovné má druhá strana svoje HT a to tady nepřátelé žádné zázraky neměli, takže kdyby mi spolubojovníci nesebrali poslední ránu, tak jsem měl na kontě ještě Churchilla I a BDR G1B.Jeltík píše:Thellwin: hustej, tos byl na topu a ostatní ti jen leštili pancíř, že?
Goldnoob team proud member!
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Docela lituju, že jsem propás tu akci na T34, začít hrát o půl roku dřív, moh jsem ušetřit litr 
I když bych to asi stejně vrazil do premka nebo něčeho jinýho, za tu dobu navíc.
I když bych to asi stejně vrazil do premka nebo něčeho jinýho, za tu dobu navíc.
- goelr
- Začátečník

Ktery z premium tanku se tak nejak vyplati na stribrnaky? Nechci do toho moc investovat, T14 je ok? US bundle se mi zda docela dobry... Jinak vyzkousim tedy premium na tyden aspon. Diky
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- LoCo99
- Začátečník

já kdybych si koupil premiák tak hraju z donucení celou dobu protože sem si to zaplatil... jenže mě to nebaví nějak moc na několik hodin
- tovr1203
- Začátečník

když už vrážet prachy za tank, tak určitě ne za ty 4,5 tiery....goelr píše:Ktery z premium tanku ...
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
- RiCK
- Začátečník

Dickermax alebo SU-122-44 minimálne, t5ky neodporúčam
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jája
- Středně pokročilý

Já si moc nestěžuju, hraju bez premiáku, a mám zatím s němcama 3 tanky na 7. tieru a taky jsem rozjel čínu zatím 6. tier. Jenom by to chtělo zase akci 50% sleva na výbavu a spotřebák, protože už mi dochází nářadí a ty poslední tanky mám bez výbavy a za plnou cenu se mi to kupovat nechce.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Sobo
- Středně pokročilý

Prémiové pětky se nevyplatí? Ty osmičky mi přijdou dost předražené, nějak si nedovedu představit, že nějaký Löwe si ospravedlní 8x vyšší cenu proti pětkám. Určitě farmí rychleji, ale dávat přes tisícovku za jeden pitomý tank, který mě třeba ani nebaví, ale jezdím ho z donucení kvůli kreditům, mi přijde celkem padlé na hlavu. Premium účet je imho lepší, protože nezvyšuje jenom příjem kreditů, ale i expů, takže výrazně usnadňuje a urychluje grind.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- RiCK
- Začátečník

Nie. Mám Churchilla a oproti ostatným t5kám to zarába o nejakých 10k viac. Ale taký Lowe kde je zárobok bežne nad 70-90k alebo KV-5ka za polovičnú cenu s bežným zárobkom 40-60k, podľa mňa sa to oplatí.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- pilarius
- Začátečník

Souhlasím. Smysl mají jedině T7/T8 prémiáky (na vydělávání).
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- tovr1203
- Začátečník

jj, to premiový su je velmi solidní vozítko, sice td, ale dokáže to utočit ht... docela brutal, divim, se že to má tak málo lidí
...
jinak nevim, co se to děje, ale poslední 3-4 dny, mam dost velký problémy na 10tieru, prohry 15-2, 15-3 naprosto normal, na 2-3 tieru, kde člověk čeká hru spíš bez taktiky, tak se tam hraje úplně paráda a bitky jsou dost vyrovnaný
...
jinak nevim, co se to děje, ale poslední 3-4 dny, mam dost velký problémy na 10tieru, prohry 15-2, 15-3 naprosto normal, na 2-3 tieru, kde člověk čeká hru spíš bez taktiky, tak se tam hraje úplně paráda a bitky jsou dost vyrovnaný
- Jds1cz
- Začátečník

To:BLUE STORM Já teda nevím, ale zřejmě ses akorát špatně díval, jelikož to prostě je tak, že o víc jak dva tiery více to může být jen v případě skautů nebo v případě artin, nebo pokud pokud si někdo s šestkovým tankem k sobě do čety vezme někoho s trojkovým.[/quote]
Ahoj koukal jsem dobře.Pohrabu se v Pc a skusím najít záznam nebo fota.Fota jsem tutáč dělal ale,sem většinou píšu z mobilu takže vydržať.Dobrý postřel.[/quote]
Ahoj posílám odkaz na fota co jsem slíbyl http://uloz.to/xdrGDmf/fota-wot-do-pct-rar nevím jestli špatně vidím nebo neumím počítat.
Ahoj koukal jsem dobře.Pohrabu se v Pc a skusím najít záznam nebo fota.Fota jsem tutáč dělal ale,sem většinou píšu z mobilu takže vydržať.Dobrý postřel.[/quote]
Ahoj posílám odkaz na fota co jsem slíbyl http://uloz.to/xdrGDmf/fota-wot-do-pct-rar nevím jestli špatně vidím nebo neumím počítat.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- Sobo
- Středně pokročilý

Wait, takže třeba ten Löwe vydělává bez prémia ještě víc než ostatní osmičky s prémiovým účtem? Nějak si nedovedu představit, že bych třeba s IS-3 i s premkem vydělal kolem 100k za bitvu, to bych snad musel sám vystřílet úplně všechny a i tak by to asi vzhledem k ceně munice a oprav nešlo. Jestli je to opravdu tak, pak je mi jasné, proč to stojí kolem 1200 Kč. Prémiová osmička s prémium účtem musí asi pěkně sypat. 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zalezi kolik do toho chces dat?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych si měl zpětně vybrat mezi Löwe a IS-6, koupil bych si IS-6, ale nej je pořád T34