World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of Tanks
Hm, to je ale skoro každej tank, ukaž mi, kterej tank není na píku, když ho koupíš a nekoupíš si na něj nic za free...
- RiCK
- Začátečník

Jó, free expy si vždy treba nechávať na výbavu
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- marek p
- Začátečník

-
Ty si nechávám pro strýčka příhodu.Vybavení kupuji až za výdělek tanku.
- LoCo99
- Začátečník

KV-1
ale neboj vim co si tim chtěl říct
já free expy použiju prostě přímo na vyzkoumání tanku, je mi jedno že pak nemam vůbec nic za co bych vyzkoumal nový dělo, pro mě jsou ty úmorný hodnoty jako 125 000 XP překonání neskutečnýho vrcholu
ale neboj vim co si tim chtěl říct
já free expy použiju prostě přímo na vyzkoumání tanku, je mi jedno že pak nemam vůbec nic za co bych vyzkoumal nový dělo, pro mě jsou ty úmorný hodnoty jako 125 000 XP překonání neskutečnýho vrcholu
- Domes
- Červená karta

-
Už mi chybí jen nějakých cca 15 K exp. do E100 ale stejně si nedokážu představit to vydělávání toho kreditu bez prémia ... 
- marek p
- Začátečník

-
Zapoj fantazii.
- RiCK
- Začátečník

Jeden krásny krátky replay jak som s Wolverine otravoval T-150
Ten tank ma začína baviť
//nojó, tak o chvíľu edit
///tak už je to zazipované. Btw, keď si klikal na ten link, tak sa ten replay ešte ani nestihol upnúť
////ono mi to upuje rýchlosťou presne 1,236kbps
//nojó, tak o chvíľu edit
///tak už je to zazipované. Btw, keď si klikal na ten link, tak sa ten replay ešte ani nestihol upnúť
////ono mi to upuje rýchlosťou presne 1,236kbps
Naposledy upravil(a) RiCK dne čtv 21. úno 2013, 00:01, celkem upraveno 3 x.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- LoCo99
- Začátečník

RiCK : na dropbox dávej replaye vždycky v raru, takhle to nejde stáhnout ani nic
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://leteckaposta.cz/500875773RiCK píše:Jackiii, prosím, upni mi ten xml súbor čo zobrazuje dmg pri hodinách (nechce sa mi to hľadať) Ja používam len J1mb0s crosshair, XVM dmg u hodinách mal ale na samotný XVM mám alergiu
Kam ty dva soubory patri jiste vis
(funguje to pouze s timhle vehiclemarkersmanager.swf 453kb) ja jen ze sem mel driv uplne to samy a na netu sem si to nastavil a ten damage calc mi nesel tak sem pak hledal dal a zjistil sem ze vysla naka novejsi verze a ta ma o 200kb vic nez ten puvodni..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- RiCK
- Začátečník

Super, díky. Funguje to skvele, len som musel upraviť v tom online editore horizontálnu pozíciu na 340 lebo hodiny mi ho kus prekrývali.
- Wilik
- Administrátor

Prave IS-3 dojizdim, v zacatku je fakt, ze je v minusu, ale ted po komplet vylepseni a uz vycvicene posadce je v prumeru cca 0 az 20 tis. v plusu (od prohrane po viteznou bitvu) - a to nemam premiak.Thellwin píše:Já mám s prémkem lehké problémy už i u IS-3 ... když to všechno sečtu, tak jsem možná tak na nule, to by mě zajímalo, na čem vydělám ty miliony na IS-8.
Na IS-8 jsem si vydelal pri 70% bonusech na KV-1S a Tigerovi
Jinak pouzivam taky Jimbo crosshair a pak cosi na ESL, co mame doporucene v klanu.
- Blizzard
- Začátečník

-
Tiger IIJeltík píše:Hm, to je ale skoro každej tank, ukaž mi, kterej tank není na píku, když ho koupíš a nekoupíš si na něj nic za free...
BTW: už mám našetřeno 44k free xp., takže na St-I hned pořídím BL-9
- RiCK
- Začátečník

Chi-Ha, S-35CAJeltík píše:Hm, to je ale skoro každej tank, ukaž mi, kterej tank není na píku, když ho koupíš a nekoupíš si na něj nic za free...
- Thellwin
- Administrátor

Wilik píše:Na IS-8 jsem si vydelal pri 70% bonusech na KV-1S a Tigerovi
Jinak pouzivam taky Jimbo crosshair a pak cosi na ESL, co mame doporucene v klanu.
Já zatím vydělávám s KV-1, KV-1S a protože si expím posádku na T1 Heavy, kterou pak přehodím na M6ku tak i na tomhle. Akorát jak píše Jeltík, pokud to do budoucna nemá být tak "bolestné" tak mě asi nějakej ten premium tank nemine.
Jinak k té IS-3ce, bohužel mám takové ztráty také proto, že sebou vozím pár kousků goldové munice, kterou kupuju za kredity a 4800 az ránu je znát i když člověk něco nastřílí. Měla to být taková pojistka, když pojedu proti 9kám a 10kám ... a jezdím proti nim skoro furt
Goldnoob team proud member!
- Blue Storm
- Odborník PCT

Ty s T1 Heavy vyděláváš?Thellwin píše:a protože si expím posádku na T1 Heavy, kterou pak přehodím na M6ku tak i na tomhle.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Sobo
- Středně pokročilý

Proti osmičkám je neúčinné i top dělo z T29, pokud se ti nepodaří trefit weakspot, jakože s tou (ne)přesností většinou ne. Do UFP od KT nebo IS-3 můžeš střílet rok v kuse a maximálně jim tak poškrábeš lak.
Každopádně jsem si konečně koupil to IS a je to nehorázný zdechlák. 120 pene na T7? To sotva stačí na T5. Naprosto, ale naprosto nepoužitelné na cokoliv od 6 tieru nahoru, jediná šance je dostat se k tomu z boku. Čekal jsem, že když už to má na hovno penetraci a damage, tak to alespoň bude mít solidní přesnost a aim time, bohužel na tom stock dělu stojí za prd úplně všechno. Považuju to za absolutní selhání vývojářů, protože jezdit s tímhle na 7 tieru a grindovat kolem 15k expů proti devítkám a osmičkám, přičemž nic neudělám ani sedmičkám, to je fakt idiocie nejvyššího kalibru. Zlatí američani, ti byli alespoň dost chytří na to, aby 90ku z M6 mohli použít u T29.
Každopádně jsem si konečně koupil to IS a je to nehorázný zdechlák. 120 pene na T7? To sotva stačí na T5. Naprosto, ale naprosto nepoužitelné na cokoliv od 6 tieru nahoru, jediná šance je dostat se k tomu z boku. Čekal jsem, že když už to má na hovno penetraci a damage, tak to alespoň bude mít solidní přesnost a aim time, bohužel na tom stock dělu stojí za prd úplně všechno. Považuju to za absolutní selhání vývojářů, protože jezdit s tímhle na 7 tieru a grindovat kolem 15k expů proti devítkám a osmičkám, přičemž nic neudělám ani sedmičkám, to je fakt idiocie nejvyššího kalibru. Zlatí američani, ti byli alespoň dost chytří na to, aby 90ku z M6 mohli použít u T29.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sobo tobe nestaci top delo z T29? 
To je dobre, asi mas jinak " monitor, me to sedi.RiCK píše:Super, díky. Funguje to skvele, len som musel upraviť v tom online editore horizontálnu pozíciu na 340 lebo hodiny mi ho kus prekrývali.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Sobo
- Středně pokročilý

Na sedmičky je to fajn, ale jak jsem řekl, na UFP osmiček to nestačí a přesnost je dost mizerná, mimo to ten kanón děsně často failuje a střílí čudně do země.
Ale co jsem těžce nepochopil, je cena střeliva. Posraní rusáci mají 122mm s 390 avg dmg za 1025, T29 má 105mm s 320 avg dmg za 1000. Ruská stovka pak 240 dmg za 250, americká 90tka taky 240 dmg za 250. Jakej balanc v tom je? Dementní rusáci prostě musejí mít větší ráže s větším damage za stejné prachy. Podle jejich logiky existují dva způsoby, jak to vybalancovat. a) - snížit cenu americké 105tky z 1000 na 500 (potom by bylo 90->250, 105->500, 122->1000). b) - zvýšit cenu 122mm munice z 1k na 2k, což samozřejmě nikdy neudělaj, protože by to v podstatě byl přímý nerf na ruské tanky.
Ale co jsem těžce nepochopil, je cena střeliva. Posraní rusáci mají 122mm s 390 avg dmg za 1025, T29 má 105mm s 320 avg dmg za 1000. Ruská stovka pak 240 dmg za 250, americká 90tka taky 240 dmg za 250. Jakej balanc v tom je? Dementní rusáci prostě musejí mít větší ráže s větším damage za stejné prachy. Podle jejich logiky existují dva způsoby, jak to vybalancovat. a) - snížit cenu americké 105tky z 1000 na 500 (potom by bylo 90->250, 105->500, 122->1000). b) - zvýšit cenu 122mm munice z 1k na 2k, což samozřejmě nikdy neudělaj, protože by to v podstatě byl přímý nerf na ruské tanky.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- keistown
- Žlutá karta

-
1025/390*320 je 841
- Wilik
- Administrátor

No, ja nemam zadnej premium tank a krome par dnu (viz ruzny akce), ani zadnej premium ucet - a zvladl jsem to, na IS mam posadku, kde zacinam 3 dovednost.Thellwin píše:... pokud to do budoucna nemá být tak "bolestné" tak mě asi nějakej ten premium tank nemine.
No, nakoupil jsem si gold munici, kdyz byla za polovic, ale temer je na bezne hry nepouzivam - max, kdyz mame T10 ve hre a ja na nej narazim, ale to byva vyjimecne...Thellwin píše:... vozím pár kousků goldové munice, kterou kupuju za kredity a 4800 za ránu je znát i když člověk něco nastřílí. Měla to být taková pojistka, když pojedu proti 9kám a 10kám ... a jezdím proti nim skoro furt