Nákup ntb
Moderátor: Don
- Upgreydd
- Začátečník
Nákup ntb
Dobrý den, chtěl bych požádat o radu s koupí nového ntb.
Měl by dokonale zvládat běžné kancelářské úkony a internet, ale také nějakou tu hru (Diablo III s vysokými detaily). Peníze nejsou problém, ale když už je do něčeho vložím, očekávám, že upgrade na lepší typ mě nebude muset pár let zajímat.
Můžete mi tedy, prosím, něco doporučit?
Měl by dokonale zvládat běžné kancelářské úkony a internet, ale také nějakou tu hru (Diablo III s vysokými detaily). Peníze nejsou problém, ale když už je do něčeho vložím, očekávám, že upgrade na lepší typ mě nebude muset pár let zajímat.
Můžete mi tedy, prosím, něco doporučit?
- roman2277
- Začátečník
-
Re: Nákup ntb
Lenovo Y500.
- orgasmic
- Začátečník
-
Jestli nechceš pár let řešit upgrade, tak kup třeba Alienware M18x s dvěma HD7970M.
To nějaký pátek vydrží
To nějaký pátek vydrží
Asus Rog Strix G18
- Upgreydd
- Začátečník
Asi jsem se špatně vyjádřil. Nechci "je mi 30, přesto jsem stále panic" notebook, ale chci vcelku normální typ, se kterým budu mít pár let pokoj.orgasmic píše:Jestli nechceš pár let řešit upgrade, tak kup třeba Alienware M18x s dvěma HD7970M.
To nějaký pátek vydrží
- orgasmic
- Začátečník
-
Vzhledem k tomu, ze se uz mozna ke konci roku zacnou prodavat nove konzole, tak naroky na hry vzrostou skokovym tempem.
Pak by Ti dnesni multimedial na hry na par let jiste nevydrzel.
Pak by Ti dnesni multimedial na hry na par let jiste nevydrzel.
Asus Rog Strix G18
- Upgreydd
- Začátečník
Nepotřebuju počítač "na hry". Potřebuji počítač a priori na kancelářské použití (Auto CAD apod.), ale když už si budu chtít něco zahrát, chci si to zahrát ve výborné kvalitě.
Nějaký další tip?
Nějaký další tip?
- CarlS
- Nováček
-
Nepíšeš maximální uhlopříčku, váhu, očekávanou výdrž nebo třeba z jakého materiálu by měl být..to se pak těžko radí.
- Jenda.K
- Začátečník
-
Vykonny notebooky nabizi Goldmax.cz a nebo v zahranici Mysn.de - ty masiny opravdu nemaj design " je mi 30 a jsem stale panic" to je znackou msi gt nebo alienware a zroven jsou spickou na trhu. Jenze tve pozadavky jsou jednou velkou neznamou, takze si model musis vybrat sam. Na cad je treba matnej (antireflexni) displej, ctyrjadro, idealne ssd disk na system a grafika typu 675MX, 680m, amd 7970m ktery jsou vykonny i na hrani her. Vyhni se sli a crosfire, ktery cad nevyuzijou. Peace
- Tomson
- Začátečník
Koukni na Lenovo Z580, to by mohlo vyhovovat tvým představám. Pokud chceš něco levnějšího, tak Z500.
[CPU] Core i7 10700T ES + EKWB Velocity RGB [MB] Gigabyte Z490I Aorus Ultra [RAM] Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3200MHz
[GPU] Nvidia GeForce RTX 2080 Ti FE + EKWB Vector RGB [M.2] Gigabyte Aorus NVMe Gen4 512GB + 1TB [PSU] Corsair SF750 [Case] Louqe Ghost S1 MkIII
[Loop]Alphacool Eisstation 40 DC-LT + DC-LT 3600 + Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper + 2x NOCTUA NF-A12x25-PWM
- CarlS
- Nováček
-
Ne, ale mají design "dal jsem zbytečně moc peněz za to, co se beztak rozsype."Jenda.K píše:Vykonny notebooky nabizi Goldmax.cz a nebo v zahranici Mysn.de - ty masiny opravdu nemaj design " je mi 30 a jsem stale panic"