keistown píše:Jinak jeste absolutne nechapu jednu vec. Proc sebrali/nerfnuli DH Trail of Cinders? Pry to bylo moc OP? Abilita co stoji resource kterej se doplnuje tezce pomalu a jde instante doplnit jednou abilitou s CD. Plus nejaky pasivky atd.
A na druhe strane Babraluv rend, stejny dmg, navic ho healuje. Stoji rage kteryho je ve vetsi bitce nekonecno tzn. ho spamuje.Meli udelat, aby se ten trail nestackoval na sebe.
Takhle je balance uplne v haji, nechapu proc hrat DH kterej mi porad chcipal, kdyz za tretinovou cenu poskladam barbara, co nejenom ze stoji v poisonu atd. a nechcipne (MP4, vic jsem zatim nezkousel) ale ma aj o pulku vetsi dmg.
To uz nerfli snad v 1.04 nebo driv ... barb je OP to vi vsichni za par susnu zvladne mp6, ale nebavi me to za nej. Hraju sveho DH build mam postavenej tak ze proste me discipline nedochazi ... vysokej CC + pasivka + primarni utok, diky tomu sem permanentne v Shadow power a gloomu (obcas mi dojde to je jasne). Utok mam 164k bez bufuu ... zadne archery, sharpshooter atd. Equip stal v radu 200mil. porad je tam co zlepsovat, prstynky amulet atd.