Falcon Rock II nebo WhisperRock IV?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Rossi46
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rossi46 »

Mima píše:Přesně.....myslím že se na něj bude dělat dobře i ten WT, ale já osobně bych si do toho compu dal alespoň jeden outtake navíc(aspoň stlumenej), protože WT=intake=možný přetlak v CASE.
jasnacka, stim jsem taky pocital, dneska jsem byl v jednom shopu a tam nemneli 80mm vetrak jenom nakej no name a ten nemnel kulickovi loziska tak jsem rek fuck off, a rekli mi ze jim prijde zitra Arctic s kulickovejma, ale to si jedu koupit do vedlejsiho meste o neco levnejsi Spire 80mm s kulickovejma jen za 95kc :-) tak ze pohoda...
CPU:Intel C2D E6700@3.6GHz, CPU Fan:Scythe Infinity, MB:Gigabyte GA-965P-DQ6[bios F13], Pamet:Corsair TWIN2X4096-8500C5D, VGA:Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR2, SB:Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, HDD:2xWestern Digital Raptor WD1500AHFD[RAID0], Krysa:Logitech G5+fUnc F10S Large, Klavesnice:Logitech Media Keyboard, Case:Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS, Zdroj:Seasonic M12-700, Monitor:Samsung SyncMaster 215TW, Mechanika:Samsung SH-W183A black.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“