Problém s instalací Asus Xonar DG

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
falty20
Nováček
Nováček

Problém s instalací Asus Xonar DG

Příspěvek od falty20 »

Zdravím, koupil jsem si zvukovou kartu Asus Xonar DG a nemůžu za živého boha nainstalovat ovladače. Ovladače, které si stáhnu ze stránek asusu nebo cd ke kartě prostě nefungujou. Nakonci instalace zahlásí, že zařízení není připojeno, pokud hcci ovladač odinstalovat celej správce zařízení zamrzne. Zkoušel jsem i Driver Sweeper, ten ovladače sice odinstaluje a při spuštění Plug and Play se nainstalují z windows update. Zvuk sice jde, ale jen do reproduktorů, sluchátka ani mikrofon nefunguje. Je to asi tím, že tyto ovladače slouží jen pro zvuk a nenainstalují utilitu Asus media center, kde se s mikrofonem a sluchátky manipuluje a toto centrum jde nainstalovat jen z cd nebo ovladačů stránky výrobce. Přeinstalovával jsem PC, před tím jsem měl kartu nainstalovanou, ale byl to také boj, ale pak jsem to nějak neidentifikovatelně zvládnul, ale teď za boha nevím co s tím. Nevěděl by jste někdo? Děkuji za odpověď
banan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s instalací Asus Xonar DG

Příspěvek od banan »

skus pozret ci ju maš spravne zasunutu do slotu , zapojil si aj pridavne napajanie ? nedavno som kupil asus xonar essence stx a instalacia prebehla bez problemov ...
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Mne to raz blblo, pri vymene MB, a som ju vytiahol, prefukol, zasadil, a uz OK.
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Není to nějaký takovýhle problém
http://www.alsa-project.org/main/index. ... OM_Failure
?

Jak je ta karta identifikována v seznamu zařízení ve Windows?
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

J, eeprom jsem přehrával u D2, taky nešly nainstalovat ovladače. Teď vesele funguje.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“