Vaio P
Moderátor: Don
- PS3master
- Začátečník
-
Vaio P
Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s tímto notebookem, jelikož mi nexus 7, jakožto android absolutně nesedí. Jde mi o základní využití-office,web(nevím jak to májí win s youtube, jestli je pořád potřeba flash) základní nenáročné programy.
Probook 430G2
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Vaio P
Jedine koupit pres net z overeneho shopu (alza, czc) a kdyz nebude vyhovovat, tak vratit do 14 dnu.
Asus Rog Strix G18
- PS3master
- Začátečník
-
- orgasmic
- Začátečník
-
Ted na to koukam
No vykonem je na tom stejne jako netbooky, tak od nej nic extra neocekavej...
Tedy sekani videii na youtube v lepsi kvalite apod.
Akorat si na nem neumim predstavit nejakou praci na tak male uhlopricce.
Spise jako nouzovka...to uz bych koupil radeji nejaky levny notebook.
No vykonem je na tom stejne jako netbooky, tak od nej nic extra neocekavej...
Tedy sekani videii na youtube v lepsi kvalite apod.
Akorat si na nem neumim predstavit nejakou praci na tak male uhlopricce.
Spise jako nouzovka...to uz bych koupil radeji nejaky levny notebook.
Asus Rog Strix G18
- PS3master
- Začátečník
-
Já to chci do školy, ale ne jako školní práci na něm, ale spíš na volné chvíle na přehrávání 720p filmů(přehraje??), internet(youtube, facebook) a maximálně na něm udělat něco v office nebo delphi(zvládne??). Kdyby tohle zvádl jsem vysmátej ,ale bojím se že i na tuhle nenáročnou činnost je atom málo....
Nevíte, jestli Z530 je dvoujádro? Tady v aukci píše to autor, ale všude čtu single core. http://aukro.cz/8-netbook-sony-vaio-p11 ... 09967.html
Nemáte tedy někdo zkušenost s tímto procesorem? Nepůjde třeba youtube přehrát aspoň v těch 720p ve vestavěném IE nebo přes metro aplikaci, pokud nainstaluji W8? Aby to jelo přes HTML 5 a ne přes flash...
Nevíte, jestli Z530 je dvoujádro? Tady v aukci píše to autor, ale všude čtu single core. http://aukro.cz/8-netbook-sony-vaio-p11 ... 09967.html
Nemáte tedy někdo zkušenost s tímto procesorem? Nepůjde třeba youtube přehrát aspoň v těch 720p ve vestavěném IE nebo přes metro aplikaci, pokud nainstaluji W8? Aby to jelo přes HTML 5 a ne přes flash...
Probook 430G2