Aku zvukovu kartu kupit?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Aku zvukovu kartu kupit?

Příspěvek od Suke001 »

Ono to nedělá z každého PC, to je to :-), z noťasu je to ok :-)
Ale zkoušel jsem dát do PC jinou GK - nvidiu 660 tuším a dělalo to taky.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

tak to je ultramegapičovina :shock:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak nebudem si nalhavat ze ty Alesisy nemuzou bejt na vine.. ten zesilovac v nich bude hroznej shit, takze mozna nekde chyta nejakou interferenci ze site do ktery je zapojeny i PC..
Fakt nevim.. pokud to dela jen u nich je to divny.. pri progooglovani doskusi na tema Alesis EMI se u tohohle modelu mluvi spise o velkem sumu, nez problemech s chytanim zvuku ze site, co PC..
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Než jsem si koupil Alesisy, měl jsem superluxy o něco levnější a u nich to bylo podobné. Ale z těch šel tak prasácký šum, že po 2 výměnách mě vrátily prachy. Z Bláta do louže :D
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

alesis jsou super bedýnky ale měl sis koupit pasivní monitor one MKII a k tomu nějakej stereofonní zesilovač.
rpostě za 5 tisíc nemůžeš čekat zázraky.
já vlastně nevim ani pro koho je to určené (ty aktivní 520), tohle si nikdo jako monitory nekoupí

docela dobrý jsou taky Fostexy, ale od nich rozumnej aktivní monitor začíná na 7 tisících za kus.
třeba tenhle
http://www.audiotek.cz/product-12389-fostex-pm-2-mkii

ale prostě pořád si myslim, že nejlacinější smysluplné řešení je pasivní monitor one a k tomu nějaký slušný stereozesilovač, může být i bazarový. s trochou štěstí se můžeš klidně vejít do 7-8 tisíc komplet.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Uvidíme, pokud se mě je podaří prodat budu uvažovat asi o Yamaha HS80 nebo ADAM F5. A nebo se vyseru na studiovky a koupím nějaké bazar stereo repra + zesák, nějaké Missiony nebo BW.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

bedny od yamahy si nekupuj, pokud je to to samé co v hifi, tak je to naprostý odpad.
ToMaSoo7oo7
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ToMaSoo7oo7 »

Maxtor píše:Tak nebudem si nalhavat ze ty Alesisy nemuzou bejt na vine.. ten zesilovac v nich bude hroznej shit, takze mozna nekde chyta nejakou interferenci ze site do ktery je zapojeny i PC..
Fakt nevim.. pokud to dela jen u nich je to divny.. pri progooglovani doskusi na tema Alesis EMI se u tohohle modelu mluvi spise o velkem sumu, nez problemech s chytanim zvuku ze site, co PC..
Ono to zo siete byt vlastne ani nemoze, kedze ked som ich mal pripojene k externej zvukovke(USB) tak tam ten problem nebol. Davnejsie som ich pripajal k NB a ani tam ten problem nebol.
Takze to musi sposobovat nieco v PC...

EDIT: Skusil som pripojit este uplne low-endove aktivne monitory Behringer MS 16 a ani u nich sa to neprejavuje...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Suke001 píše:Uvidíme, pokud se mě je podaří prodat budu uvažovat asi o Yamaha HS80 nebo ADAM F5. A nebo se vyseru na studiovky a koupím nějaké bazar stereo repra + zesák, nějaké Missiony nebo BW.
HS80 je trochu podbasovana ale da se to rict i tak, ze proti KRKum RP ktere jsou prebasovane je v pohode.. :)
Ty andamy.. prroc proboha.. dyt to je stejny sumak jako to o cem se tady prave bavime.. osmicku bych vzal HS80, pripadne slavne 2030 od Behringera.. asi nejvice chvaleny monitory do 10k.. jinak jsem zvedany va novy 3-way od Fostexu..

Ajťák:
Nech uz tech teorii.. nejake jestli a ja nevim co.. mluv o vecech, ktere znas a ktere jsi videl.. svoje nekonecne tema o tabulkach mas vedle..
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

já ti na teorii kašlu, yamaha prostě repráky dělat neumí.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Dneska vyzkouším zapojit ATI 6670 a uvidíme, po případně ještě odpojit všechno od PC.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ajťák píše:já ti na teorii kašlu, yamaha prostě repráky dělat neumí.
No.. a to jsou docela kecy.. takze kasli v prve rade hlavne na ne.. kdo tady to nekonecne OT ma porad vside cist.. v kazdem druhem hudebnim tematu 10 stranek bordelu.. prober se uz..
Suke001 píše:Dneska vyzkouším zapojit ATI 6670 a uvidíme, po případně ještě odpojit všechno od PC.
Varianta by mohla byt zkusit repro a pc zapojit na jiny jistic.. proste si prodluzkama natahnout elektroku odjinud v dome/byte..
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Tak rušení jde ze sítě, ale je to ovlivněno i grafickou kartou. S 6670 to bylo slyšet o dost míň, možná způsobeno nízkým FPS ( taky na to má vliv ). Přepojil jsem přes 20m prodlužku repro o 2 místnosti jinde a brum je pryč. Pak jsem zkusil i 2 další zásuvky v pokoji a v jedné to je ok, takže u mě problém částečně vyřešen, brum je úplně minimalní, až neslyšitelný. :)
Zajímavá věc, po odpojení vga kabelu z výstupu GK je brum pryč.

//EDIT Po restartu PC je problém zpět :-/

// Vzdávám to, už se s tím trápím tak dlouho :D, nejlepší bude, když se mi podaří prodat repro :-)
Každopádně, může za to bordel v síťi a staré rozvody.
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

A proc nezkusite poridit ten hum destroyer? Kdyz to nebude fungovat,tak to muzete vratit.Stoji to asi 6kil no..
http://kytary.cz/behringer-micro-hd-400/HN118592/

Co sem cet jinde,tak to tenhle problem 100% resi.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

To vypadá dobře, asi vyzkouším. Díky :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No poukud to je smycka v siti, pomuze to.. stejna vec jde sehnat v kabelove verzi pro auta.. ma to cinche a stoji to 200-300Kc.. ten behringer ti ale udrzi v signalu symetriku..
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

jemu to jde ale z GK počítače s tím nejspíš nemá elektrická zásuvka co dělat, obzvlášť když mu to u NB nedělá.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“