World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Broxik
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od Broxik »

jaja byla u toho ikonka munice.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Broxik píše:Tak me se vcera povedl nejlepsi shot za karieru. Svym IS7 sem na jednu ranu znicil konkurecni IS7 vuz kompletni rana za 2150. Sem tomu nemohl uverit :) tohle by chtel ocastejc.
Ja ted dal chvilicku ve trech hrach a dva tanky.. nacaty.. kolem skaly.. ja prijizdim s Jagdpantherem na max, ale stock kanon.. HEcka.. pic.. dostali.. dodo.. dostali .. chvile ticha.. dostali jsme ho..
WoTko se zblaznilo a ani to nechtelo rict.. :D oba jednou ranou ..
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

jj to dycky potesi. Aspon nejaka zaplata na ty 0hp shoty:)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Naposledy upravil(a) RiCK dne pát 22. úno 2013, 13:18, celkem upraveno 1 x.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Necpi to sem, vime ze hrajes jak lama :P
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já teď dostal sparťana a ocelovou zeď za KV-1 na dragon ridge .... 3 tanky rozje*aný a 2000 dmg , 29000 výdělek a 2200 s násobičem 2

edit : výborný, tak teď jsem měl výbornou bitvu s t-50, utahal jsem asi 3 tanky (všechny jsem je ale sám nerozstřílel, ale udělalo mi radost že jsem oblbnul i nějakej britskej meďák :D), pak jsem si už načal M3 Lee (což je mimochodem to nejhroší co jsem zatim hrál), leštil jsem mu zrovna z boku karosérii a chystal se mu poslat asi 3. ránu do boku, když mě oddělá StPz III ... tak si řikám nejdřív wtf že mě dala jedna rána za 200 hp, pak koukám že teda artyna tak řikám dobře smůla jako vždycky.... no a co nevidim byl to retard z našeho týmu, obviously nějakej frag hunter , protože to tam poslal ikdyž viděl že kolem něj jezdim a jsem na něm natěsno (a né nebyla to náhoda, já u něj byl natisklej už asi 2 vteřiny, tak daleko ta artyna nebyla)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tož to 59-16 je také... no... vozítko. Mobilita a max. rýchlosť dobrá, stock delo priemerné, ale aspoň to dačo prestrelí, nie ako ten autoloader s penetráciou 85mm. Čo sa týka matchmakingu, hádže ma to medzi t6-t7, 8ku som zatiaľ nevidel ani jednu.
Oprava stojí 4k, čo je na t6 tančík celkom ok.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Delo (pro PzIV) s damage 350/350/410 ale s penetraci 64/150/53 je docela nonsense, ze?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Je to houfnice. Záleží na taktice a procentuálním využití prémiové munice. Já bych PzIV s jinou zbraní nejezdil.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Derp gun je skvělej, ale musíš mít HE nebo ideálně goldy, trololo vozítko je poměrně oblíbený :-)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo je to strašný, když to vidim tak aspoň doufám že se netrefí nebo to bude nabíjet věčnost
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ale prd. Tak s tým 59-16 vozítkom som už narazil aj na kopu t10. Nojó, s tým delom neprestrelím ani t6 medko tak je to v podstate jedno... Po$r@té 12tčko má božské delo oproti tomuto tu.

//Aspoň, že ten tančík má nejak boostnuté príjmy xp, v bitve nič nenarobím, ba naspotujem len jedného, dvoch, damage samozrejme žiadny a hľa, 500xp :mrgreen:
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

Čau, rozjel jsem teď ruskou větev a jsem u KV. Chci se zeptat, jaké je tam nejlepší dělo? To 57mm, 85mm nebo ta 122mm houfnice? Díky :wink:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

85mm a 122mm. Ja teraz jazdím s húfnicou a... je to zábava :) Nosievam so sebou aj zopár goldov keby šlo do tuhého ale HEčka väčšinou stačia
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

IMHO na KV-1 patří pouze 85mm, ta houfnice je narozdíl od té na PZ4 velice tragická.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Na KV-1 určitě 85mm dělo. Houfnice je fajn tak maximálně na rozstřelování švábů, ale proti ostatním heavynám těžce nedostačuje. Už se na mě rozjelo full hp KV-1 s houfnicí a ani ve facehugu mě nebylo schopně prostřelit a udělat pořádný damage, takže jsem ho i se svými 30% HP v pohodě ustřílel.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

Ok, začínám teda expit tu 85ku. Díky :)
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Já jsem tam měl celou dobu houfnici a v pohodě ... dalo se to hrát.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Doprd*le už s WG a jeho MM....šestkrát po sobě nás rozstříleli naprostým debaklem (nejlepší výsledek 4:15) a musím konstatovat, že v tomhle se XVM nespletlo a pokaždé psalo max 10 % šanci na výhru....
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Blue Storm píše:Doprd*le už s WG a jeho MM....šestkrát po sobě nás rozstříleli naprostým debaklem (nejlepší výsledek 4:15) a musím konstatovat, že v tomhle se XVM nespletlo a pokaždé psalo max 10 % šanci na výhru....
To samy dneska.Normalka,nema cenu se nad tim rozcilovat :)
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“