Herní sluchátka s mikrofonem do 1000 Kč
Moderátor: CageJ
- yuriss38
- Nováček

-
Herní sluchátka s mikrofonem do 1000 Kč
Zdravím, potřeboval bych prosím poradit s koupí herních sluchátek s mikrofonem, cena do 1000 Kč, používat je budu především v BF3, kde budeme v četě diskutovat ohledně bojiště atp. přes TS 
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Herní sluchátka s mikrofonem do 1000 Kč
Nikdy nic nezkazíš Creative HS-800 Fatal1ty. Mě šlapou už snad 5 let a měnit ani nehodlám. Ale určitě ti ještě někdo postne nějaký názor.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- Domes
- Červená karta

-
http://interlink.tsbohemia.cz/genius-he ... 39489.html mám je už rok a opravdu nejlepší sluchátka v této ceně, tak bych to viděl já
ten zvuk a ty vibrace .. bomba
vibrace jdou vypnout někdy to fakt otravuje 
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
genius je šunt, nebrat
já bych obecně raději zkusil najít nějaká sluchátka a s mikrofonem od společnosti, co se zaměřuje ne výrobu sluchátek, než periferií k PC.
vzhledem k tvému rozpočtu asi nějaké kokosky.
docela dobrá jsou i sluchátka philips, měl sem na hlavě nějaký model za 1500 a na svou cenovou relaci hrála opravdu dobře.
tahle vypadají docela slušně na ten peníz a jsem si jist že to bude hrát lépe než creative, která dle mého názoru vůbec nehrajou.
http://www.alza.cz/philips-shg8000-d324363.htm#popis
tam někdo píše něco s výškami, ale z toho bych si nic nedělal, vnímání výšek si myslím, že je vysoce subjektivní záležitost.
případně připlatit za nějaký senny, ty mají kultivovaný projev, ale za 1000 to od nich nebude nic moc.
tohle by asi taky šlo
http://www.alza.cz/audio-technica-ath-3 ... 9.htm#foto
http://www.alza.cz/reproduktory-a-sluch ... ,1743&po=1
já bych obecně raději zkusil najít nějaká sluchátka a s mikrofonem od společnosti, co se zaměřuje ne výrobu sluchátek, než periferií k PC.
vzhledem k tvému rozpočtu asi nějaké kokosky.
docela dobrá jsou i sluchátka philips, měl sem na hlavě nějaký model za 1500 a na svou cenovou relaci hrála opravdu dobře.
tahle vypadají docela slušně na ten peníz a jsem si jist že to bude hrát lépe než creative, která dle mého názoru vůbec nehrajou.
http://www.alza.cz/philips-shg8000-d324363.htm#popis
tam někdo píše něco s výškami, ale z toho bych si nic nedělal, vnímání výšek si myslím, že je vysoce subjektivní záležitost.
případně připlatit za nějaký senny, ty mají kultivovaný projev, ale za 1000 to od nich nebude nic moc.
tohle by asi taky šlo
http://www.alza.cz/audio-technica-ath-3 ... 9.htm#foto
http://www.alza.cz/reproduktory-a-sluch ... ,1743&po=1
Naposledy upravil(a) Ajťák dne ned 24. úno 2013, 09:35, celkem upraveno 1 x.
- Domes
- Červená karta

-
Z čeho soudíš, že genius je šunt
Jsou to super sluchátka jak na hraní tak na poslouchání hudby, na filmy a další ... takže mi vysvětli tvůj blábol proč jsou genius šunty ? Hádám, že si nikdy žádný neměl ... 
Naposledy upravil(a) Domes dne ned 24. úno 2013, 09:38, celkem upraveno 1 x.
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ještě sem od nich neviděl výrobek, který by se při bežném používání nerozpadnul, případně neměl nějaké uplně idiotské nedostatky. Genius podle mne nemá žádné vývojové oddělení, ty to prostě složí dohromady a prodávájí a podle toho ty výrobky vypadají.
genius je naprosto typická čína.
koupil by sis klávesnici genius?
Koupil by sis myš genius?
ale sluchátka, kde je šizení znát nejvíc by sis od nich koupil
prostě ta firma je šunt a já jí nemám rád
už mne tolikrát ty šmejdy od nich nasrali, že už si od nich nikdy nic nekoupim, i kdyby to bylo zadarmo.
genius je naprosto typická čína.
koupil by sis klávesnici genius?
Koupil by sis myš genius?
ale sluchátka, kde je šizení znát nejvíc by sis od nich koupil
prostě ta firma je šunt a já jí nemám rád
Naposledy upravil(a) Ajťák dne ned 24. úno 2013, 09:41, celkem upraveno 1 x.
- Domes
- Červená karta

-
A měl si vůbec někdy ty sluchátka možnost zkusit, že sem píšeš takový hovadiny ?
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
neměl a nechci je, sice vypadají jako pro terminátora, ale to je asi tak všechno.
genius je prostě fujtajbl a tím to pro mne končí
genius je prostě fujtajbl a tím to pro mne končí
- Domes
- Červená karta

-
No tak jak myslíš je to tvůj názor, já ti ho brát nebudu ale já si myslí, že na nich není nic špatnýho a normální člověk jako jsem já nebo ty nemá šanci poznat jakejkoliv rozdíl ve kvalitě zvuku těch sluchátek .... 
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
a v životnosti?
já ti můžu objektivně říct, že když do firmy koupím klávesnice genius, tak z nich můžu za dva roky 90 % vyhodit do koše. Když koupím klávesnice microsoft, tak drží klidně deset let.
a to je přesně o tom, že firmy jako microsoft mají alespoń nějakou kontrolu kvality, genius nic takového podle mne mít nemůže, když vidím co chrlí za šmejdy.
já ti můžu objektivně říct, že když do firmy koupím klávesnice genius, tak z nich můžu za dva roky 90 % vyhodit do koše. Když koupím klávesnice microsoft, tak drží klidně deset let.
a to je přesně o tom, že firmy jako microsoft mají alespoń nějakou kontrolu kvality, genius nic takového podle mne mít nemůže, když vidím co chrlí za šmejdy.
Naposledy upravil(a) Ajťák dne ned 24. úno 2013, 09:52, celkem upraveno 1 x.
- Domes
- Červená karta

-
Tak tohle posoudit nemůžu, mám je rok, skoro rok a půl a zatím nikde nic, žádný známky opotřebení a to je používám denně, příkladem je WoT + TS klanový roty a tak, ale tak sem zvědavěj, kdyby se začali ''rozpadat'' tak dám vědět 
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
já tu firmu prostě nemám rád, to je všechno a vycházím ze svých osobních zkušeností, třeba se za poslední 3-5 let co tu firmu nepoužívám jejich kvalita zlepšíla, ale moc tomu nevěřím.
i když co sem tedy teď koukal tak koss na tu kvalitu taky dost kašle. tak snad ty philips, ale nevim, obecně herní sluchátka neznám asi sem se k tomu tématu neměl raději vyjadřovat.
nicméně nějaká sluchátka od creative sem na hlavě měl, a můžu říct, že philips je ve srovnatelné cenové relaci vždy přehrál.
i když co sem tedy teď koukal tak koss na tu kvalitu taky dost kašle. tak snad ty philips, ale nevim, obecně herní sluchátka neznám asi sem se k tomu tématu neměl raději vyjadřovat.
nicméně nějaká sluchátka od creative sem na hlavě měl, a můžu říct, že philips je ve srovnatelné cenové relaci vždy přehrál.
- Domes
- Červená karta

-
Tak jako já jen tak když sem to téma viděl tak sem se k tomu vyjadřil, přispěl sem svými zkušenostmi s Geniusi a pouze mě zajímalo tak proč ne geniusi ? To je vše 
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nemám tu značku rád, to je vše.
- Domes
- Červená karta

-
Prostě a jednoduše, kdybych s těmi sluchátky měl problémy, reklamoval je, něco se mi nelíbilo tak prostě napíšu, že mají velké nedostatky-nebrat ale tak když jsou dobrý já sem s něma spokojenej tak je můžu pouze doporučit 
- Domes
- Červená karta

-
Akorát co sem teď zjistil, že CD s ovladači přiložené ke sluchátkám nepodporuje win 8
zkusím se podívat někde 
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jo a podporu taky nemaj no.
další věc, je že sem měl nedávno možnost slyšet sluchátka asi za 600 a myslim, že za ty prachy to ani hrát nemůže, to byla tragédie co z toho lezlo
oproti tomu nějakej model Philips SHP 8500 co sem sehnal ve výprodeji asi za 850 (původně stály kolem 1500) už hrál velice slušně, ale nebyl to headset no, troufám si tvrdit, že se to mohlo směle rovnat se sennheisery za 3000.
za ty prachy to byla fakt super sluchátka.
ale připadá mi, že philips z tohodle segmentu uplně zmizel.
další věc, je že sem měl nedávno možnost slyšet sluchátka asi za 600 a myslim, že za ty prachy to ani hrát nemůže, to byla tragédie co z toho lezlo
oproti tomu nějakej model Philips SHP 8500 co sem sehnal ve výprodeji asi za 850 (původně stály kolem 1500) už hrál velice slušně, ale nebyl to headset no, troufám si tvrdit, že se to mohlo směle rovnat se sennheisery za 3000.
za ty prachy to byla fakt super sluchátka.
ale připadá mi, že philips z tohodle segmentu uplně zmizel.
Naposledy upravil(a) Ajťák dne ned 24. úno 2013, 10:28, celkem upraveno 1 x.
- Domes
- Červená karta

-
Ovladače nalezeny, funkční pro win8, přímo z jejich stránek což mě mile překvapilo
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem ... tNode=3608
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Domes
- Červená karta

-
No upřímně ... hleděl sem na ty ovladače pro win 8 ...