Lineage 2 Login
Moderátor: Baneshee
- johhnymlatic
- Začátečník

Lineage 2 Login
Ahoj,
Mam malý problém s loginem na některých free Lineage 2 serverech. Při zadání ID a hesla mě vyskočí tabulka s hláškou: "You are currently logging in. Please wait a moment". A nic se nestane... můžu čekat třeba 15 minut a pořád stejné, systém serveru mám správný, login i game server je online a účet není zabanován. Nesetkal se někdo s podobnym druhem problému, nebo neví někdo co s tím?
Ještě podotýkám, že se to děje jen na některých serverech. Předem děkuji za rady.
Mam malý problém s loginem na některých free Lineage 2 serverech. Při zadání ID a hesla mě vyskočí tabulka s hláškou: "You are currently logging in. Please wait a moment". A nic se nestane... můžu čekat třeba 15 minut a pořád stejné, systém serveru mám správný, login i game server je online a účet není zabanován. Nesetkal se někdo s podobnym druhem problému, nebo neví někdo co s tím?
Ještě podotýkám, že se to děje jen na některých serverech. Předem děkuji za rady.
CPU: AMD RYZEN 7 5800x, MB:ASUS Prime B550-plus GK: AMD RX570 RAM:32GB PSU:Seasonic G12 550w Case: Zalman S2
- gun-chan
- Začátečník

Re: Lineage 2 Login
hrat na ofiku kedze je f2p??????/
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
- johhnymlatic
- Začátečník

Kdyby tam byl High Five a ne Godness od Destruction tak klidně, protože GoD se mě vůbec nelibí...gun-chan píše:hrat na ofiku kedze je f2p??????/
CPU: AMD RYZEN 7 5800x, MB:ASUS Prime B550-plus GK: AMD RX570 RAM:32GB PSU:Seasonic G12 550w Case: Zalman S2
- Atapi
- Začátečník

Tak pak s tím jdi za podporou na tom konkrétním servru, každej druhej má vlastní launcher, hosts, nebo system. Ty se můžeš maximálně podívat, jestli máš povolený všechny porty, co hra potřebuje, ale vzhledem k tomu, že ti to někde i funguje, tak asi jo.
- johhnymlatic
- Začátečník

Na jednom z těch serverů kde mi to nejde jsem psal, čím by to mohlo být a oni odpověděli, že mám "pomalej" internet, ale..Atapi píše:Tak pak s tím jdi za podporou na tom konkrétním servru, každej druhej má vlastní launcher, hosts, nebo system. Ty se můžeš maximálně podívat, jestli máš povolený všechny porty, co hra potřebuje, ale vzhledem k tomu, že ti to někde i funguje, tak asi jo.
http://www.speedtest.net/result/2530947522.png
Ještě k tomu systému jak jsi psal... Mám to všechno podle toho jak to mají napsáno na stránkách, takže bych řekl že by v tom problém být neměl.
- Atapi
- Začátečník

Pomalej internet je blbost, na to ti stačí pár Mb, to je jasný. A verzi máš přesně tu samou co požadujou a čistou instalaci? V tom je taky někdy bordel, jinak už teda netuším...
- johhnymlatic
- Začátečník

Verzi mám přímo od nich, kterou doporučujou.Atapi píše:Pomalej internet je blbost, na to ti stačí pár Mb, to je jasný. A verzi máš přesně tu samou co požadujou a čistou instalaci? V tom je taky někdy bordel, jinak už teda netuším...
- johhnymlatic
- Začátečník

Nikdo nemá další nápad čím by to mohlo bejt?
- killerek
- Začátečník

-
Kdyz jsem jeste L2 hraval, tak naprosta vetsina vyzadovala upraveny hosts soubor, kde prave pro prihlasovaci server k L2 byl ten jeho nazev prelozen na IP adresu konktretniho free serveru.
- hadas
- Začátečník

-
koukni do hostu byl jsem na server ktery mi pres updater prepsal host a byla tam blokace jinych serveru
- johhnymlatic
- Začátečník

Koukal jsem a host je v pořádkuhadas píše:koukni do hostu byl jsem na server ktery mi pres updater prepsal host a byla tam blokace jinych serveru
- johhnymlatic
- Začátečník

Zhruba po hodinové diskuzi s majitelem serveru a následně i se supportem DDos protekce, kterou ten server má mě bylo zděleno, že z mé IP adresy pomocí portu 2106, který ten server využívá, na IP adresu toho serveru není žádný traffic. V PC tyto porty povolené mám a s nastavením O2 by problém být neměl, jelikož znám par lidí, kterým to jde, takže vina padla na router ( protože ten máme jediný rozdílný). Prohlédl jsem celé nastavení routeru a povolení/zablokování portů jsem tam nenašel, takže si bohužel nezahraju 
- Atapi
- Začátečník

Když mluvíš o routru, zkus si pro to pc kde máš l2 nastavit dmz, na jednom pravěkým routru mi to pomohlo právě i s L2, ale víckrát jsem se s tak šíleným routrem nesetkal.
- johhnymlatic
- Začátečník

Ja se z toho routru zblaznim, kdyby nekdo věděl jak povolit port 2106 na routru Huawei HG622u tak bych mu byl moc vdecnej, poslednich par dni projizdim internet a nic z toho co lidi pisou nefungujeAtapi píše:Když mluvíš o routru, zkus si pro to pc kde máš l2 nastavit dmz, na jednom pravěkým routru mi to pomohlo právě i s L2, ale víckrát jsem se s tak šíleným routrem nesetkal.
- janoktabec
- Nováček

-
Mám úplně stejný problém na serveru l2tales.com. L2 hraju alespoň 5 let, takže špatný postup při instalaci vylučuji. Kontroloval jsem:
-Čistou instalaci (od l2tales offic)
-System (od l2 tales)
-Hosts (žádný nevydali, upravil jsem na defaultní)
-Vypnutý antivir AVG
-Vypnutý server Complex Web Server 1.4
-Program spuštěný jako správce, podpora Win Xp atd (používám Win 7)
Takže podezření padlo na router (nalezen tento topic)... Otočím krabičku a HUAWEI 622u
Pokusím se najít řešení. Pokud ho najdu, určo ho sem napíšu
-System (od l2 tales)
-Vypnutý antivir AVG
Takže podezření padlo na router (nalezen tento topic)... Otočím krabičku a HUAWEI 622u
- johhnymlatic
- Začátečník

V nastavení adaptéru síťovky si u Protokolu IP verze 4 nastav DNS servery na hodnoty:janoktabec píše:Mám úplně stejný problém na serveru l2tales.com. L2 hraju alespoň 5 let, takže špatný postup při instalaci vylučuji. Kontroloval jsem:
-System (od l2 tales)
-Vypnutý antivir AVG
Takže podezření padlo na router (nalezen tento topic)... Otočím krabičku a HUAWEI 622u![]()
![]()
Upřednostňovaný 8.8.8.8 a alternativní 8.8.8.4
Nemáš zač
PS: Na Tales ani nechoď... Staloneho servery jsou ztráta času...
- janoktabec
- Nováček

-
johhnymlatic píše:V nastavení adaptéru síťovky si u Protokolu IP verze 4 nastav DNS servery na hodnoty:janoktabec píše:Mám úplně stejný problém na serveru l2tales.com. L2 hraju alespoň 5 let, takže špatný postup při instalaci vylučuji. Kontroloval jsem:
-System (od l2 tales)
-Vypnutý antivir AVG
Takže podezření padlo na router (nalezen tento topic)... Otočím krabičku a HUAWEI 622u![]()
![]()
Upřednostňovaný 8.8.8.8 a alternativní 8.8.8.4
Nemáš zač![]()
PS: Na Tales ani nechoď... Staloneho servery jsou ztráta času...
Problém vyřešen
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kde jsou ty doby, kdy se hrálo L2
Dneska už pořádné servery snad ani nejsou 
- hadas
- Začátečník

-
jn ja cekam na lineage eternal
- sefin
- Začátečník

-
jééé to byly časy... dal bych si C4 nějakej low rate. Zkoušel jsem jednou hledat, ale nějak jsem nic nenašel 
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB