MSI GX 640 Problém s obrazem

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Fallen-In-FLames
Začátečník
Začátečník

MSI GX 640 Problém s obrazem

Příspěvek od Fallen-In-FLames »

Zdravím, problikává nahoře a dole obraz, ve videu je ukázáno jak. Problém nastává když je notebook připojen na síti a dělá to jen v prohlížečích ve hrách nikoliv (Sem tam to taky poskočí, ale to se mě zatím stalo jen u Minecraftu). Když to dám na externí monitor tak je to v klídku.

Zkoušel jsem už měnit adaptér, připojit to do jiné zásuvky, reinstalace ovladačů a nic nepomohlo. Pokud jsem dal malé rozlišení tak obraz skáče už kompletně celý, ne jen nahoře a dole v těch pruzích. Na vadný displej bych to neviděl, blikalo by to i na baterce. Nejspíš zástrčka na napájení je špatná v notebooku, ale to nevím jak opravit nebo spíš co s tím přesněji může být. Díky za pomoc.

http://www.youtube.com/watch?v=j4tKrCDm ... e=youtu.be
CPU: AMD Athlon II X3 445 3100Mhz, chladič Xigmatek HDT-S963 RAM: KingSton DDR3 2x2GB 1333Mhz HDD: WD Caviar Black 1 TB WD1001FAES GK: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SOC MB: Gigabyte GA-770T-D3L AM3 Zdroj: Fortron Epsilon 600W Case: Thermaltake BlackEdition V3
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: MSI GX 640 Problém s obrazem

Příspěvek od orgasmic »

To muze byt vicero veci.
Nejlepsi je dat notas nekam na diagnostiku.
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“