RadekFM: za foto budu urcite vdecny, cim driv tim vic
PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- kultus
- Nováček

-
Re: PROJEKTORY
pockam na foto od radkaFM mozna jen prehanim, je to muj prvne projektor a je to v toleranci, bohuzel jsem trochu kratkozraky takze na dalku to ted nevnimam a holka mno vite jake jsou tem staci pohyblive obrazky
ale jak poresim bryle muze byt problem...pak udelam lepsi foto a poslu do servisu epsonu at mi reknou jestli to je nebo neni na reklamaci...nerad bych jim platil dodatecne naklady za neopravnene reklamovani...
- krizpavel
- Nováček

-
No ja zatím STB nemam, protoze službu TV od UPC si objednam az ji budu mit jak využít (i se zvukem). Ale jeden kamarád má stejný STB, tak ten mi to vyzkouší. Na UPC podpoře říkali ze to tak fungovat bude, ale temhle podpora uplne nevěřim, takze to radsi vyzkousim sám. Pak sem napíšu zda to šlo. Třeba to někdy někomu pomůže.RadekFM píše:krizpavel: Tak nejdriv vyzkousej, jestli ti leze z toho STB zvuk ze scartu. Pokud ano, tak nemusis nic resit.
Jinak dnes v 9 hod ráno jsem projektor objednal a v 9:45 uz jsem ho měl. Takovy fofr jsem u alzy nečekal
- kultus
- Nováček

-
radeji si to vyzkousej sam kdyz mas moznost, ta podpora stoji vetsinou na prd...
k tem pixelum, udelal jsem dve fota sice trochu mazle ale na zelene a bile tecce je krasne videt jak je cervena mimo. Jeste lip to je videt na carach o siri jedneho pixelu cervena nenavazuje na zelenou a modrou...
k tem pixelum, udelal jsem dve fota sice trochu mazle ale na zelene a bile tecce je krasne videt jak je cervena mimo. Jeste lip to je videt na carach o siri jedneho pixelu cervena nenavazuje na zelenou a modrou...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- RadekFM
- Nováček

-
Tak me rekli ze zarovnani panelu delaj jen ve francii.
- kultus
- Nováček

-
jo dik za info, co to foto
no premyslim jestli kvuli takove blbosti ma vubec smysl projektor reklamovat. Kdyz si odmyslim nacervenale hrany pri pohledu zblizka, ovlyvnuje to ze 4m vubec vysledny obraz? Podani bile nebo ostrost? nerekl bych...chystam se komplet premistit projektor a prestavet pokoj tak uvidim jak to bude videt z necelych 3m. Mozna budu muset zmensit platno z takove vzdalenosti je uz 120" asi trochu moc... jinak jsem byl prekvapen ze pri nastaveni max. velikosti obrazu z dane vzdalenosti je obraz ostrejsi po cele plose i v rozich. Jak odzoomuju tak se nalevo (dano zrejme lens shiftem smerem doleva) zacne vic ztracet ostrost na kraji obrazu a hlavne v levem dolnim rohu (pri normalnim koukani to ale nepozoruju). Uplne mne ale dostalo kdyz jsem udelal tak polovicni uhlopricku jak je obraz neostry! cekal jsem opak, ze pri mensi velikosti na tom bude s ostrosti lip a to jsem nebyl ani na nejmensim zoomu. Pixely samozrejme o dost mensi ale nejak to neslo poradne doostrit a ne mou vinou uz jsem se s 3200 naucil slusne zaostrovat chce to trochu cviku a citlivosti s koleckem.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak pokud ti to v ramci reklamace zaostri proc ne, pro projektor si prijedou a zas ti ho dovezou tj o nic se nestaras. Trva to cca 14 dni max.
- kultus
- Nováček

-
Jo to chapu otazka je jestli to uznaji aby pak za to nechteli uhradit naklady. Porad bych si to ale chtel s nekym srovnat at zbytecne nevysiluji vis... 
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jim to nafot a posli na mail. napis k tomu neco v tom smyslu ze te to hrozne stve apod... a uvidis jak to hned zacnou resit 
- kultus
- Nováček

-
a to ses ptal v prazskem S&T cz nebo primo v dileris?RadekFM píše:Tak me rekli ze zarovnani panelu delaj jen ve francii.
edit: tak na ofiko Epson strankach maji jen Dileris, na CZC maji zase S&T CZ...tak nevim, nerad bych to poslal do blbeho servisu kde mne odpalkuji...asi se nemusime bavit o tom jake jsou tady servisy (notebooky, mobily a pod.)
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
objednej si servis primo u EPSONU na jejich lince tak jsem to udelal ja a no problemo.
- kultus
- Nováček

-
OK ja jim zavolam nebo napisu a rovnou pripojim i fotky...diky. alespon uvidim jak jsou zodpovedni vuci zakaznikum, ten cerveny panel je ulitly docela hodne
edit: napsal jsem primo do epsonu s podrobnym popisem zavady a prilozil fotky, zadne vyjadreni jsem nedostal poslou to do servisu, tak do dvou dnu si pro nej z dilerisu prijdou, tak jsem zvedav co s tim udelaji...nahlasil jsem taky ne zrovna jednoduche nastaveni polohy objektivu (lens shift), ty kolecka teda nic moc mozno to ale neni chyba pouze vlastnost
...ono to digitalni nastaveni pozice obrazu asi bude mit neco do sebe 
edit: napsal jsem primo do epsonu s podrobnym popisem zavady a prilozil fotky, zadne vyjadreni jsem nedostal poslou to do servisu, tak do dvou dnu si pro nej z dilerisu prijdou, tak jsem zvedav co s tim udelaji...nahlasil jsem taky ne zrovna jednoduche nastaveni polohy objektivu (lens shift), ty kolecka teda nic moc mozno to ale neni chyba pouze vlastnost
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
obcas je to porod to tema koleckama vyladit to je pravda pohnes doprava a zaroven se to trosku hne dolu. Ale jak to jednou vyladis uz na to nesahas tj zas takovej problem v tom nevidim. Ono zas lensshift dela Epson jako jeden z mala i u projektoru pod 25tis coz se zas ceni.
- kultus
- Nováček

-
jj ja vim LS nemaji kolikrat ani PJ za 40K treba ty novy od epsonu...je to tak jak rikas soupnu doprava a zaroven to jde trochu dolu a navic kdyz to pustim tak to jeste trochu cukne...je lepsi pak udelat trochu vetsi obraz a prijit o treba 2px po stranach to si nikdo ani nevsimne...delal jsem to pak tak ze jsem drzel vertikal a nastavil horizontal a pak to neni tak hrozne...zda se mi ale ze kdyz jsem to nastavoval prvne slo to lip mozna se mi to jen zda...
- kultus
- Nováček

-
tak to nevypada moc dobre...nejdrive mne pan ze servisu poucil ze nejsou spatne nastavene LCD panely, ale je vyoseny cerveny hranol resp. hranol odrazejici cervene svetlo. Moc se mu to nezdalo, jeste si to sami otestuji a do patku daji vedet, pripadne to poslou primo na epson co oni na to. Pry je to na vymenu cele opticke jednotky
tak to vidim ze to smetou ze stolu...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me taky menili celou optiku a to uz se posila do Francie.
- kultus
- Nováček

-
tak to ti hajzlo*e smetli ze stolu! ze pry se zavada po dlouhodobem testovani neprojevila viz vyjadreni ext.servisu Epson. To jsem tedy zvedav co tam napsali...

Naposledy upravil(a) kultus dne pon 11. bře 2013, 15:13, celkem upraveno 1 x.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
poslal si jim tam ty fotky?
- kultus
- Nováček

-
ano, poslal...dneska to predali DPD...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to me asi nechteli ojebat protoze mam top model za 80tis
Jinak si to nedokazu vysvetlit.
- kultus
- Nováček

-
tak jak jsem si myslel, podle nich to je v ramci tolerance! Ma smysl se jeste o neco pokouset? Ja myslim ze ani ne...