Zdravím, skúšal som to na mnohých forach no nikde som nedostal odpoveď, keď hrám neakú hru(stáva sa to iba pri hrách) tak sa mi z ničoho nič sekne úplne počítač, obrazovka zostane seknutá,zvuk sa vypne, a nejde s ním nič robiť, skušal som už i otvoriť skrinku či to nieje prehrievaím ale nieje, kontróloval som si už i teploty komponentov a všetko OK,aktívny chladič je i graf. karte, pod CPU je taktiež väčší aktívny chladič, a na CPU je veľký pasívny..., nieje to ani tým že by počíta nestíhal hry, stane sa to i pri hraní CS,fifa 05,08, Gothic 3, WoT atď...
CPU:Intel Pentium 4 2,4GHz, ATI Radeon 9600/9550 series, 2GB RAM ...
Ďakujem za odpoveď
//shelby_nr: presun do správne sekce.
Sekanie PC(freeze)
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- cvirik888
- Nováček
-
- Lukaso
- Začátečník
-
Re: Sekanie PC(freeze)
Podle mě by to chtelo vyšší ramky pak se to bude mit urcite jinak !
- cvirik888
- Nováček
-
pochybujem že by to bolo RAM, je to DDR1 RAM 2x1GB, to som zabudol napísať, skúšal som MEMTEST a vetko prebehlo v poriadku...
- Lukaso
- Začátečník
-
Ja bych rekl ze 2Gb ram je malo na hry dnesni pocitace maji 8 GB a je to ok ... mozna ze mas pravdu vid tak si kdyztak pockej co ti tady napisou kluci ... ty to urcite rozlousknou ! !
- cvirik888
- Nováček
-
ja som to myslel tak že na slovensku sa nedajú(teda pokiaľ viem) zohnať väčšie ako 1GB DDR1 RAM, na MB mám iba 2 sloty takže tak ...