Druhá ukázka z hraní Watch Dogs
10 minut hraní Watch Dogs
UbiSoft přiblížil Watch_Dogs tiskovou zprávou
E3 dojmy z Watch Dogs
Moderátor: Baneshee

Tapetujes? To video je v prvnim postu+ z tveho odkazu je video odstranenelikeandbruno píše:http://www.gamefast.cz/druha-ukazka-z-h ... gs-na-ps4/

Já myslím, že nic. Policajti by tě chytili, nebo bys utekl. Mě spíš zajímá, co udělají policajti. Příjde mi dost nelogické, když 2x jebneš týpka a policajti tě chtějí zabít a pak se probudíš v nemocnici jako v GTA?durod píše:Bude zajimave, jak vyresi "sripty", kdyz jej "prepasnu"...videt ve videu, jak hackol semafory a nastala hromadni autonehoda, co kdyz to neudelam?....mise neuspesna? Nebo jak vysunul ty parkovaci sloupky, do kterych narazilo auto, a kopu dalsich veci...

Tomu nevěř. To by způsobilo, že by si lidi nemuseli kupovat novější grafiky a to by vedlo výrobce do těžkých ztrát. Vždycky tam bude něco, kvůli čemu si tu nejnovější grafickou kartu budeš koupit, abys to rozjel na plný detaily při hratelných fps. ATI a Nvidia to v tomhle mají dobře podchycený.HEAD píše:Btw s prichodem PC konzoli by mela hodne spadnou naronost na HW a k tomu se hodne zvedne uroven grafiky i kdyz to bude o dost min narocny na hw.

Doufám, protože konzole sou fakt nanic, jako že jí doma mám, prostě koukat 6let stále na stjenou nezlepšující se grafiku to fakt naštve a nebaví.Vlastik80 píše:Nároky na hw pc nikdy neklesnou, ale budou naopak pouze stoupat. Byť třeba pozvolněji, nebo rychleji, ale budou, jelikož konzole mají něco co pc nebude mít nikdy - optimalizaci pro daný hw - a to tu nebude nikdy právě pro uvedené- v nových cpu/gpu atd. je tolik peněz, že to zkrátka firmy nedovolí, jinak by ti jedna sestava stačila klidně na jednu éru konzolí, tj. dejme tomu minimálně na 6 let... A to firmy jako nVidia, Intel, AMD aj. opravdu nedopustí...
Mj. jsou z pc her které jsou AAA i náročností na hw (Crysis 3 apod.) nejvyšší zisky a tak platí pravidlo že nové hry vyžadují nový hw a to bude platit ještě hodně dlouho.

Základní požadavky:
- 64bit OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) , Windows 8
- DVD-ROM DL
- HDD: 20GB
- zvuk: DirectX 9.0c kompatibilní
- internet pro multiplayer
Minimální sestava:
- GPU DirectX 11 s 1GB VRAM (např. GTX 460 + Q6600, HD5770 + Phenom X4 9750)
- CPU 4 jádrové
- RAM 4GB
Doporučená sestava:
- GPU DirectX 11 s 2GB VRAM (např. GTX 560Ti + i7-3770, HD7850 + FX-8350)
- CPU 8 jádrové
- RAM 8GB
Sestava pro Ultra nastavení:
- GPU DirectX 11 s 2GB VRAM nebo více (např. GTX 670 + i7-3930, HD7970 + FX-9370)
- CPU nejnovější 8 jádrové nebo vícejádrové
- RAM 8GB nebo více
zdroj: UbISoft