Zdravim , prosim vas muze mi nekdo vysvetlit proc se porad deje toto ? stalo se mi to jednou tak jsem reinstaloval cely OS a tet tyden po formatu se to stalo zase .... nainstaluji hru ( WOT , WOWP ) a po nejake dobe to prestane fungovat , kdyz se kouknu do slozky tak u vetsiny souboru je ten zamek viz obrazek , nevi nekdo cim to je ? aplikace potom zacne hazet chybu a ani se nespusti
diky za jakoukoliv radu , uz si s tim nevim rady , pred nedavenem se mi to same stalo i na stolnim PC
Chyba windows ?
Moderátor: Loki5567
- TDIchip
- Začátečník

-
Chyba windows ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
R7 7800X3D / 9070XT / 32GB / 1,5TB NVME / SF750 / NR200P
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Chyba windows ?
tys to hodil na systemovej disk,co ? zkus hru spustit jako spravce,pripadne uplne vypni defender+UAC
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- TDIchip
- Začátečník

-
Re: Chyba windows ?
ano bylo to na systemovem disku .... takze dalsi pokus ktery jsem vcera delal ... odinstalovat WOT , reinstal directx ,vypnout defender ( UAC bohuzel nevim co je ) nova instalace na druhy disk .... hra vcera fungovala bez problemu no a dnes ? zase to same chyba pri spousteni .... zamky u souboru jako v prvnim prispevku uz ale nejsou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
R7 7800X3D / 9070XT / 32GB / 1,5TB NVME / SF750 / NR200P