Ahoj, prosím o radu s otevřením portů pro multiplayer.
Konkrétně Windows 7, P660HW-T3 v2 a Fifa13
Ač jsem naprostý laik tak se mi vždy porty podařilo nějakým způsobem dle návodů na internetu otevřít. Po výměně modemu a přechodu na windows 7 ale bohužel, stále mám omezující firewall. V minulosti jsem postupoval :
1/zjištění IP adresy modemu
2/vstup jako admin
3/v nat otevření příslušných portů
4/v security vypnutí firewallu
V tuto chvíli si nejsem jistý hned několika věcmi
1/ v nat při otvírání jednotlivých portů mám dát do kolonky Server IP Address kterou ip adresu? 90.180.115.60 kterou zjistím přes web, nebo 10.0.0.1, kterou zjistím přes IP config
2/ stačí porty otevřít v modemu, nebo i ve windows v nastavení firewallu ač jsem to nikdy předtím nedělal, ale zde je to popsáno https://help.ea.com/article/opening-tcp ... ion-issues
3/ měl bych firewall ve windows vypnout? Nikdy jsem myslím nevypínal
4/ v čem dalším by to mohlo být? Mám pocit, že jsem dříve v nastavení modemu v UPnP aktivoval i Active the Universal Plug and Play(UPnP) Feature, ale nejsem si tím jistý
Předem díky za jakékoli rady, už opravdu nevím. Otvírám příslušné porty dle návodu na ea : https://help.ea.com/cz/article/what-onl ... or-fifa-13
Dotaz - jak otevřít porty pro hraní online windows 7a zyxel
Moderátor: Don
- Honza_K1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dotaz - jak otevřít porty pro hraní online windows 7a zyxel
MB: Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965 CPU: Intel C2D E6400 @ 3.2 GHz RAM: Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (5-5-5-12) VGA: MSI NX7900GTO @ 700/1600
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Dotaz - jak otevřít porty pro hraní online windows 7a zyxel
Melo by stacit otevrit porty na modemu.
Pripadne pak pro aplikaci pridat do windows firewallu vyjimku. Windows firewall bych urcite nevypinal.
Ipcko v kolonce v modemu musis dat to co mas na svem compu ze ktereho chces hrat. Tzn zjistis pres ipconfig.
Idelane si nastavit nejake pevne manualne aby se ti nestalo ze se to zmeni.
Pak normalne rozsah portu nebo urcity port a jestli to ma byt TCP/UDP nebo oboje. To bys mel vycist u vydavatele hry.
Pripadne pak pro aplikaci pridat do windows firewallu vyjimku. Windows firewall bych urcite nevypinal.
Ipcko v kolonce v modemu musis dat to co mas na svem compu ze ktereho chces hrat. Tzn zjistis pres ipconfig.
Idelane si nastavit nejake pevne manualne aby se ti nestalo ze se to zmeni.
Pak normalne rozsah portu nebo urcity port a jestli to ma byt TCP/UDP nebo oboje. To bys mel vycist u vydavatele hry.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06