EurotelDataNonstop nastavení připojení-Pomoooc rychlost
Moderátor: Don
- kukol
- Nováček

-
EurotelDataNonstop nastavení připojení-Pomoooc rychlost
Čauky,mám takový problém. Mám Philips Fisio 825 a Bluetooth od MSI.Po dvou dnech jsem konečně dokončil dlouhý proces s nastavením a připojením. Když jsem se konečně připojil na internet bez jakékoliv hlášky o špatném nastavení, zjistil jsem že rychlost je velmi pomalá. Dělá to okolo 10kbit/s. Nastavení jsem dělal sám tak je možné, že jsem to nastavil špatně. Může mi prosím někdo poradit jak nastavit optimální řešení? Mobil má GPRS 4+2, tak si myslím, že to není konečná.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: EurotelDataNonstop nastavení připojení-Pomoooc rychlost
No pokud si byl v ty chvili na miste, kde telefonuje opravdu VELKY mnozstvi lidi (velký sidlište atd.) tak by to konečná i mohla býtkukol píše:Čauky,mám takový problém. Mám Philips Fisio 825 a Bluetooth od MSI.Po dvou dnech jsem konečně dokončil dlouhý proces s nastavením a připojením. Když jsem se konečně připojil na internet bez jakékoliv hlášky o špatném nastavení, zjistil jsem že rychlost je velmi pomalá. Dělá to okolo 10kbit/s. Nastavení jsem dělal sám tak je možné, že jsem to nastavil špatně. Může mi prosím někdo poradit jak nastavit optimální řešení? Mobil má GPRS 4+2, tak si myslím, že to není konečná.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- kukol
- Nováček

-
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: EurotelDataNonstop nastavení připojení-Pomoooc rychlost
Pouzivam pul roku 4+2 pcmcia gprs kartu a takovy problem se zatim nevyskytl. Mas nastaveny DNS servery? Vypni si kompresi, rizeni toku na xon/xoff. Napis jak to dopadlokukol píše:Čauky,mám takový problém. Mám Philips Fisio 825 a Bluetooth od MSI.Po dvou dnech jsem konečně dokončil dlouhý proces s nastavením a připojením. Když jsem se konečně připojil na internet bez jakékoliv hlášky o špatném nastavení, zjistil jsem že rychlost je velmi pomalá. Dělá to okolo 10kbit/s. Nastavení jsem dělal sám tak je možné, že jsem to nastavil špatně. Může mi prosím někdo poradit jak nastavit optimální řešení? Mobil má GPRS 4+2, tak si myslím, že to není konečná.
- kukol
- Nováček

-
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kukol
- Nováček

-
No zdá se mi to pořád stejné.Po prve když jsem vypnul připojení a napojil se znovu, jsem si řikal že by to mohlo byt lepší(při načítání stránky to bylo určitě rychlejší i v testu), když jsem to samy udělal ještě několikrát a rýpal do nastavení protokolu PPP, tak je to o více než polovinu horší i po tom co jsem to dal do původního stavu.Asi to bude signálem GPRS,který je chvíli dobrý-aspon pro mě,no a pak to stojí za prd.Je možný že to najednou stratí signál? Když to dobře jede, tak mi to v testu udělá 20kbit/s. ted se to pohybuje okolo 10kbit/s.Nejsou tam jakoby pravidelný přísuny dat.hugoventil píše:DNS si nastav sam at komp vi, kam se na nabodavat. DNS 1 160.218.10.201 DNS 2 194.228.2.1kukol píše:ahoj, vypnul jsem si kompresi i řízení toku,ale DNS servery mám nechat, že přiděluje server.Co máš tam za čísla, můžu to zkusit.
Pak napis
Hugo
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kukol píše:No zdá se mi to pořád stejné.Po prve když jsem vypnul připojení a napojil se znovu, jsem si řikal že by to mohlo byt lepší(při načítání stránky to bylo určitě rychlejší i v testu), když jsem to samy udělal ještě několikrát a rýpal do nastavení protokolu PPP, tak je to o více než polovinu horší i po tom co jsem to dal do původního stavu.Asi to bude signálem GPRS,který je chvíli dobrý-aspon pro mě,no a pak to stojí za prd.Je možný že to najednou stratí signál? Když to dobře jede, tak mi to v testu udělá 20kbit/s. ted se to pohybuje okolo 10kbit/s.Nejsou tam jakoby pravidelný přísuny dat.hugoventil píše: DNS si nastav sam at komp vi, kam se na nabodavat. DNS 1 160.218.10.201 DNS 2 194.228.2.1
Pak napis
Hugo
Vypada to opravdu na problem s Eurotelem. Kolik mas signalu na mobilu? Vypadavani signalu je docela mozny, zkus jednu vec, prestehuj se i s kompem bud nekam nahoru nebo vic k oknu, mam vyzkouseno, ze i na par metrech ctverecnich mas skoro hluchy mista a zase hned vedle je signal naplno...
Me nastesti software dodany ke karte zobrazuje aktualni zisk signalu - vetsinou do -70 dB.
Hugo
- kukol
- Nováček

-
hugoventil píše:kukol píše: No zdá se mi to pořád stejné.Po prve když jsem vypnul připojení a napojil se znovu, jsem si řikal že by to mohlo byt lepší(při načítání stránky to bylo určitě rychlejší i v testu), když jsem to samy udělal ještě několikrát a rýpal do nastavení protokolu PPP, tak je to o více než polovinu horší i po tom co jsem to dal do původního stavu.Asi to bude signálem GPRS,který je chvíli dobrý-aspon pro mě,no a pak to stojí za prd.Je možný že to najednou stratí signál? Když to dobře jede, tak mi to v testu udělá 20kbit/s. ted se to pohybuje okolo 10kbit/s.Nejsou tam jakoby pravidelný přísuny dat.
Vypada to opravdu na problem s Eurotelem. Kolik mas signalu na mobilu? Vypadavani signalu je docela mozny, zkus jednu vec, prestehuj se i s kompem bud nekam nahoru nebo vic k oknu, mam vyzkouseno, ze i na par metrech ctverecnich mas skoro hluchy mista a zase hned vedle je signal naplno...
Me nastesti software dodany ke karte zobrazuje aktualni zisk signalu - vetsinou do -70 dB.
Hugo
Kolísá to mezi třemi až čtyřmi dílkami ze čtyř. Co to máš za softvare,který ti zobrazuje a změří sílu signálu. Kde bych ho mohl eventuelně získat.
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ten software bohuzel pouzit nemuzes, protoze to je spoustec pripojeni na inet pres pcmcia kartu Sierra 750 http://www.sierrawireless.com/ProductsO ... 50_GSM.asp na nic jinyho to pouzit nejde.
Hugo
Hugo