Sharkoon rebel 12 vs. airplex EVO 360
Moderátor: L4mka
- LoCo99
- Začátečník
Sharkoon rebel 12 vs. airplex EVO 360
Konečně už mám case i kompletního vodníka kterýho bych dovnitř nainstaloval, jenom se samozřejmě vyskytla kombinace.
Když jsem kupoval BigTower, tak jsem počítal, že se to tam ksakru vleze a ještě zbyde místo. Asi jsem se mýlil, protože je třeba koupit asi jinej 360 radiator. Vypadá to, že tenhle je moc širokej, možná je snad dělanej jenom na zavěšení do provrtaný case, ale to se mi uplně nechce.
Může mi někdo dát nějakou radu ? nebo je jediná cesta se zbavit radiátoru popřípadě vrtat do case ?
skřín : Sharkoon rebel 12
radiator : airplex EVO 360 http://www.aqua-computer-systeme.de/for ... 60_500.jpg
Když jsem kupoval BigTower, tak jsem počítal, že se to tam ksakru vleze a ještě zbyde místo. Asi jsem se mýlil, protože je třeba koupit asi jinej 360 radiator. Vypadá to, že tenhle je moc širokej, možná je snad dělanej jenom na zavěšení do provrtaný case, ale to se mi uplně nechce.
Může mi někdo dát nějakou radu ? nebo je jediná cesta se zbavit radiátoru popřípadě vrtat do case ?
skřín : Sharkoon rebel 12
radiator : airplex EVO 360 http://www.aqua-computer-systeme.de/for ... 60_500.jpg
- LoCo99
- Začátečník
Re: Sharkoon rebel 12 vs. airplex EVO 360
nikdo nic ? 

- jiricek_k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- LoCo99
- Začátečník
- jiricek_k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- LoCo99
- Začátečník
no .... o to se snažim, cílem je nerozvrtat novou case
právě že to mi nejde, protože se tam kvůli uchytum na mechaniky nevejde
právě že to mi nejde, protože se tam kvůli uchytum na mechaniky nevejde
- jiricek_k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- LoCo99
- Začátečník
s výškou neni problem, je problem s tou druhou nejdelší stranou toho celýho kvádru, , celkově teda by to tam ale muselo stát něčim zapřený...