PC nereaguje - nemá napětí?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Maxtor
- Začátečník
-
Re: PC nereaguje - nemá napětí?
Je otazka co je vevnitr.. ale zrovna tyhle VX myslim nejsou od Seasonicu.. tedy ano.. asi to je fakt zdrojem, protoze Corsairy bez Seasonic dodavek byly shity..
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak tohle jsem nikdy neslyšel, právě tehdy když sem vybíral zdroj, jevil se mi Corsair i v rámci specifikace jako velmi dobrá koupě. Každopádně díky za info. Jaký zdroj bys mi doporučil, k téhle sestavě, aby zvládala i nataktovaný CPU a GPU. Nebo to mám všechno prodat a koupit novejMaxtor píše:Je otazka co je vevnitr.. ale zrovna tyhle VX myslim nejsou od Seasonicu.. tedy ano.. asi to je fakt zdrojem, protoze Corsairy bez Seasonic dodavek byly shity..
- Maxtor
- Začátečník
-
No pozor.. za prve si nejse uplne jisty tim, jestli v tomhle zroji opravdu ty streva jsou nebo ne.. mam pocit, ze to tak nejak bylo.. v kazdem pripade Corsair takto Seasonicy preprodaval.. co bych vzal.. jestli mam byt uprimny, ja se od zabehlych prvovyrobcu neodklanim.. sel bych po Seasonicu.. at je klidne, plechovej, hnusnej, ale bude proste funkcni..
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Asi to možná nakonec takhle dopadne. Před X lety jsem kupoval Fortron a nyní bych se mu vyhnul obloukem, takže se zřejmě situace tak trochu opakuje u Corsairu. Díky za všechny reakce a myslím, že tímto sme to uzavřeli
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak problém byl opravdu zdroj. Koupil jsem nový a vše jede v pohodě.