Obnovení Win 8 do továrního nastavení

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 8 a 8.1.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Defcon95
Začátečník
Začátečník

Obnovení Win 8 do továrního nastavení

Příspěvek od Defcon95 »

Ahoj kucí,

chtěl bych se zeptat co všechno se smaže při tomto kroku, je u toho napsané smaže vaše data, ale data na C: nebo ganz všecky disky co tu mám ? Respektive sem si vytvořil oddíl pro "zálohu" a zajímalo by mě jestli se při tomto nesmaže.

Díky :D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Obnovení Win 8 do továrního nastavení

Příspěvek od Butch »

Pokud se jedna on nb a das vratit do tovarniho nastaveni, tak vetsinou to nastavi i rozdeleni disku tak jak bylo od vyrobce. To znamena ze to smaze i tvou zalohu.

Vesinou ale lze vybrat z vice variant, tzn, obnovit jen system oddil, nebo obnovit ale zachovat data atp.

Mrkni se jestli nemas volbu z vice moznosti. Pokud se tedy jedna o utilitu od vyrobce nb, jestli je to nejaka soucast W8 na podobne bazi, tak s tim zkusenost nemam.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Defcon95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Defcon95 »

je to přímo od W8, sere mě že Win 8 je systém pro kokoty, alespoň v sedmičkách byl úplný popis dané funkce případně když padl systém tak to vypsalo chybu nebo se to seklo a zůstalo seklé, u 8miček to napíše stala se chyba a systém umře, říkám a to jako rozhodl kdo že je systém třeba restartovat ?

No raději si koupím externí HDD :mrgreen:
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

To že systém restartuje jde zapnout a vypnout v "spouštění a zotavění systému" popřípadě chyba jde zjistit v zapsaném souboru co Win ukládá. Co se týká toho obnovení systému u win 8 tak to funguje na stejném principu jako bys u mobilu udělal hard reset... systém zase obnovu ale tvoje data na jiném umístění než je systém zachová.
ladud
Nováček
Nováček

Příspěvek od ladud »

Já mám jiný problém.Po nuceném vypnutí nb nemůžu ve WIN 8 nic dělat.Disk C: vidím ale nemám žádné oprávnění takže se nedají spouštět nainstalované programy nejde nastavit zabezpečení prostě nic.Jenom to píše že namám oprávnění tyto věci dělat.Dá se nějak opravit profil kde jsem měl všechna administrátorská práva a mohl jsem vše dělat.Nejde ani obnova z recovery disku ani přeinstalace WIN prostě nic.Neví někdo co s tím?NB je ještě v záruce a tak se do toho nechci moc hrabat aby mi záruka nepadla.
Odpovědět

Zpět na „Windows 8 a 8.1“