Tomb Raider 2013
Moderátor: Baneshee
- R0mi
- Začátečník

Re: Tomb Raider 9 (PC/Xbox 360/PS3)
je fajn ze po dohrati hlavneho deja je moznost sa vratit na ostrov a dokoncit nenajdene 
Ryzen 9 5950X//Noctua NH-D15 Chromax Black//ASUS PRO WS X570-ACE//SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT//G.Skill Trident Z Neo 64GB (4x16GB) 3600 MHz CL14 OC//Corsair MP600 PRO XT 2TB//Corsair MP600 2TB//WD201KRYZ 20TB, WD2003FYYS 2TB//Corsair HX750//Phanteks Enthoo Evolv X//Dell Alienware AW3423DWF//Teufel Concept E450 Digital//Logitech G PRO X Headset//ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition //ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS//ROG Hone Ace Aim Lab Edition//
- zochy
- Nováček

-
tak to je zaujimavy nazor! Nie je nad gamepad pri takychto hrach! Ja iba FPS klavesnica-mys, inak xboxovy gamepad, pretoze pohyb a pohlad joystickami je super! No otacaj pohlad okolo postavy plynule s mysouAlfajk píše:jenze ja hraju na pocitaci a nehodlam pouzivat v "skoro fps" hre nejakej posahanej gamepad...zochy píše: taketo hry (ako aj napr.Batman a podobne) je lepsie hrat s xboxovym gamepadomMne zostal z X360, len som dokupil receiver pre PC.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky nechápu lidi, co na PC hrají s x360 ovladačem... 
- zochy
- Nováček

-
gamepad z X360 je aj pre PCStill.Lord píše:Taky nechápu lidi, co na PC hrají s x360 ovladačem...
Ako som pisal, na taketo hry je gamepad ako stvoreny! Este k tomu, ked si lofnes do kresla pred TV, mas to pohodlne v rukach, vsetky tlacidla "poruke", plynuly pohlad nie ako s mysou, tak je to jedna basen
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
HAWX jsem hrál na klávesnici
.. Já hraju všechno na klávesnici, teda až na sportovní hry, to mám volant 
- zochy
- Nováček

-
Ked si vies aj tak vychutnat hranie, tak nech sa paci LOLStill.Lord píše:HAWX jsem hrál na klávesnici.. Já hraju všechno na klávesnici, teda až na sportovní hry, to mám volant
http://www.youtube.com/watch?v=SneCmJXPCl4
http://www.youtube.com/watch?v=G7Hoh0-3J1o
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hrával jsem u kámoše na PS1 
- Pulec7
- Začátečník

Já mám extrémní problém hrát s gamepadem respektive s cimkoliv, sem odkojenej s key and mouse a nic jineho me ke komplu nesmí
, leda magic pad k applu 
Ryzen 7950X3D│ 64GB - 4x 16GB G.Skill Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 │ Gainward 4090 Phoenix GS │ Asus ROG Strix X670E-E Gaming Wifi
- Alfajk
- Začátečník

-
taky nechapu co to je za degeneraci pripojovat gamepad k pc...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- zochy
- Nováček

-
Ja si zas taketo hry neviem predstavit hrat s klavesnicou a mysou, pretoze som aj odkojeny na konzolach, a nielen na PC
takze viem, co je lepsie na ovladanie takychto hier, pricom nesedim pred monitorom ale pred TV na kresle. To musi byt obrazovy trhanec s key napr. pri Ace Combat, HAWX a to uz nehovorim o tapkani do klaves, co robim hlavne, ked pisem. Gamepad sadne do ruk ako uliaty, vsetky tlacidla na dosah a plynulost pohybu a pohladu joystickmi jedna basen. Skuste sa plynulo otacat okolo Lary bez prerusenia. Ze sa to neda s mysou!? 
- Pulec7
- Začátečník

Postrádám tu pointu toho proč bych měl potřebu se otáčet plynule? Lidi co odjakživa hrajou FPSky, CSko pocinaje tak asi fakt s nakym trhanym obrazem problém fakt nemaj
, sice je to pohodlné ale není možné konkurovat klávesnici a myši
, leda by si to chtěl ovládat mozkem
. Když přijde na lámání chleda but v MP nebo v nějaký rychlostní soutěži tak těžko nakej ovladač jinej vyhraje 
Jako bejvalej profihráč si myslim, že určitý věci dokážu zhodnotit
Ale každopádně určitě to nikomu neberu pokud to někomu vyhovuje at to ovládá třeba na touchpadu.
Jako bejvalej profihráč si myslim, že určitý věci dokážu zhodnotit
Ryzen 7950X3D│ 64GB - 4x 16GB G.Skill Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 │ Gainward 4090 Phoenix GS │ Asus ROG Strix X670E-E Gaming Wifi
- junglist
- Začátečník

Jak donutim Laru aby seskocila z lana? Nejak se mi nedari prelizt z lana na tu radiovou vez 
- Kašpec
- Mírně pokročilý

Space/Shift.
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- zochy
- Nováček

-
Ale my sa hadam nebavime o FPSkach!!!Pulec7 píše:Postrádám tu pointu toho proč bych měl potřebu se otáčet plynule? Lidi co odjakživa hrajou FPSky, CSko pocinaje tak asi fakt s nakym trhanym obrazem problém fakt nemaj, sice je to pohodlné ale není možné konkurovat klávesnici a myši
, leda by si to chtěl ovládat mozkem
. Když přijde na lámání chleda but v MP nebo v nějaký rychlostní soutěži tak těžko nakej ovladač jinej vyhraje
Jako bejvalej profihráč si myslim, že určitý věci dokážu zhodnotitAle každopádně určitě to nikomu neberu pokud to někomu vyhovuje at to ovládá třeba na touchpadu.
napr. ked clovek nema volant, tak aj take zavodne hry mi pride lepsie ovladat na gamepade s analogovymi tlacidlami. Napr. tlacidla RT, LT na x360 gamepade su tiez analogy, rovnako ako joysticky, tak aj plyn a brzdu je mozne ovladat podla sily zatlacenia.
Vidim skor problem z vasej strany na neschopnost ovladat dva joysticky zaroven
Ja som prv reagoval na prispevok na mna od Alfajk (navyse ta moja poznamka o gamepade nepatrila jemu
Naposledy upravil(a) zochy dne čtv 7. bře 2013, 10:26, celkem upraveno 1 x.
- theedge
- Začátečník

Jste s tim gamepadem pro decka uz docela dost OT.
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- zochy
- Nováček

-
Nie som 100%tne presvedceny, ze konzoly si kupuju iba deckatheedge píše:Jste s tim gamepadem pro decka uz docela dost OT.
- durod
- Středně pokročilý

v 3D person akcich, kde se moc nestrili, nebo plosinovky, jedine gamepad
(Tomb raider serie, Prince of Persa, Assassin Creed, DMC, Darksiders, auticka(nemam volant)..... Neni nad to, hrat s vylozenyma nohama( i kdyz tak hraju i s klavesnici a mysi). Hry, kde je nutna relativni presnost a hodne se strili, na gamepadu hrat neumim.
Ale co jsem videl gameplaye noveho Tomb Raidera, na gamepad to moc neni(pro mne), hodne akce imho
Ale co jsem videl gameplaye noveho Tomb Raidera, na gamepad to moc neni(pro mne), hodne akce imho
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Frostys
- Začátečník

-
Začal jsem to hrát. Grafika úžasná, jsem dost překvapen, že se mi to hýbe plynule a vypadá to k světu. Vadí mi jen, že kamerá hodně skáče (kýve se, když běžím atd.). Pak mi vadí příliš umělé skákání. Vypadá to dost nepřirozeně 
Jinak jsem ale zatím hodně spokojený
Jinak jsem ale zatím hodně spokojený
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Alfajk
- Začátečník

-
kupujou to jen decka a zejmena v 'murice,protoze konzole nevyzaduje zadnou mozkovou aktivitu k zprovozneni,zmacknes cudlik a hrajes...jestli se ti hry ovladaj dobre na gamepadu,tvuj boj,me prijde naprosto dementni motat analogovou packou pri pohybu kamery,jsem na to primo alergickej,nesnasim fixovanej pohled,chci se divat tam kam chci, a k tomu mam mys,ne ze musim "prerolovat" analogem a otacet celou postavou...coz je dalsi problem a tim je kooperace pohybu palcu pri 2 analog packach,z toho by me driv jeblo...kazdopadne ot a zpet ke hre - vsichni ji vychvalujou do nebes,ale me to zase prijde jako tezkej prumer,ja nevim,ale ty dnesni hry me proste nebavej,bud jsem z toho vyrostl a nebo jsou ty hry cim dal tim vic "noob proof",ze je to az nuda...zochy píše: Nie som 100%tne presvedceny, ze konzoly si kupuju iba deckaTo len na tvoju primitivnu poznamku
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Riku
- Začátečník

Je to jak pro debily.. už jen ty rady typu zmáčkni "E" pro tuto akci, podrž pravé tlačíko pro toto, udělej toto, jdi támhle.. do toho ta vychytávka, že když zmáčknete Q tak vám to zvýrazní interaktivní objekty... to je konec
Pak ta AI je taky pecková.. stojej 2 vojáci vedle sebe, jednoho sejmu a druhej si toho ani nevšimne a čumí dál na mrtvolu a je mu to jedno 
PS5 Pro | LG OLED CX55