Acer TravelMate B113-M má smysl koupit?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
HavocD
Nováček
Nováček

Acer TravelMate B113-M má smysl koupit?

Příspěvek od HavocD »

Zdravím,

hledám nějaký hodně mobilní notebook/netbook a docela mi padl do oka tento: http://www.czc.cz/acer-travelmate-b113- ... 1=r11-11.9 , tak jsem se chtěl zeptat zda to má vůbec smysl, crysis 3 na tom hrát nebudu, potřebuji to spíš na psaní a internet jako tak a filmy při cestování vlakem atd.. maximálně nějakou Mafii 1... i3 s tou HD3000 už by mohla něco vymyslet, nebo ne?

Kdyby jste někdo měli nějaký tip, sem s ním :) Díky (max. display 12", víc už nemám kam dát, taky cena by mohla být do 13000Kč)...
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Acer TravelMate B113-M má smysl koupit?

Příspěvek od orgasmic »

Kdyz uz, tak tento Sony http://www.czc.cz/sony-vaio-sve-1112m1e ... 52/produkt
Je tam dedikovana GPU, na ktere si jednodussi kousky bez problemu zahrajes.
Na te osekane HD3000 skoro nic.

Navic je ten Acer bez OS.
Asus Rog Strix G18
rousini
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rousini »

Acer B113 má podle mě smysl v nejlevnějším provedení kolem 7300Kč. Tam deklasuje všechno. Ty sis vybral variantu, která má opodstatněný cenový příplatek 2000Kč a přitom je o 3200Kč dražší. Ne, že by se to nedalo skousnout, ale takhle si můžeš připlatit další 2000 za IB (HD4000)s údajně 6článkovou baterií, což by dávalo smysl...
Vaio má asi lesk displej a bývají hlučná
Když se zeptáš budeš vypadat jako blbec jen 5 minut, když se zeptáš na Google nikdo nepozná, že seš blbec
vojtecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od vojtecek »

Ahoj, daný netbook mám zatím ho testuji- reálná výdrž cca 5,5h (při neutrálním jasu a bez wifi) CRYSIS ne :) ale mafii1 GTA nebo COD atd určitě. Filmy internet, COREL, PHOTOSHOP, paráda.
Matný display a HDMI potěší. Tichý, i při delší práci. Poměr CENA/KVALITA do 10000KČ u ACERu překvapivý. (koupen přes ebay za cca 8000KČ) Při koupi si dávěj bacha mě podšoupli 3 článkovou baterii :) Omluvili se a už je 6ti. Takže tak..
HavocD
Nováček
Nováček

Příspěvek od HavocD »

Díky moc za reakce kluci :) Asi to vidím, že půjdu do toho modelu s IB i3, to mi bude stačit, hlavně, že se mi potvrdilo, že má tahle věcička něco do sebe.... Koupil bych si normální noťas, ale potřebuju fakt něco maličkého, to je limitující faktor...

Když bude bez OS, vůbec nevadí, mám doma originál W7 Home premium, takže ho tam když tak nacpu...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“