Pěkně jste se mi tady rozpovídali.Jen tak dál,ať se něco dovim

.Určitě nechci novej komp.Nepotřebuju ho a jen proto abych na něm hrál hry nehci utrácet nějaký větší částky (I když bych rád hrál).Jak jsem řekl,zajímá mě strop mojí sestavy,co se grafiky týká Sice je ten můj procesor starej děda,ale já mu věřim,fakt

Hlavně po tom,co jsem viděl na youtube,kde je několik videí,kde na mých prosesorech s našlapanýma grafika,který jsem uvedl výše hrajou hry typu:Crysis 2,GTA IV apod.Snad nejsem naivní,protože i to je možný.Ty videa nemusejí bejt pravdivý.Ještě bych chtěl podotknout,že mě nezajímají rady uživatelů,co si myslí,že něco ví protože toho hodně četli apod.Nic ve zlém.Zajímají mě spíš názory těch,kteří něco podobnýho zkoušeli vlastníma rukama nebo znají někoho,kdo to zkoušel.Rozumíte ne?
PS:Stáhl jsem a spustil program Aida32 a je tam,pokud jde o mojí MB uvedeno tohle:
Motherboard chipset: Intel Springdale i865PE (Základní deska MSI)
Jinak jsem našel někde na webu (nevím přesně) téma,kde se tazatel ptal na problém s grafikou HD 4650 1GB.Grafika mu ukazovala v kompu pouze 256mb. No a já jsem ve zmíněmém programu Aida32 našel v informacích o AGP tohle:
AGP properties-AGP aperture size :256mb
Takže není to ten strop mojí základní desky,co se grafické paměti týče?
Děkuji vám všem za rady