mám problém se svým notebookem - připojení od poskytovatele mám 10Mbit ale v noťasu mi jede maximálně 4Mbit. domácí WiFi mám řešenou přes router ASUS RT-N12C1. na starším NB Asmobile mám na speedtestu 10Mbit, to samé když zkusím desktop i tablet. zkusil jsem připojit NB přes kabel a měl jsem taky plnou rychlost, takže zádrhel bude někde ve WiFi (tipoval jsem třeba poruchu antény v NB) tak jsem se zkusil připojit přes usb WiFi adaptér a zase jsem na 4Mbit. na netu jsem našel něco o tom, že by to mohlo způsobovat řízení spotřeby nebo něco takovýho ale v nastavení adaptéru jsem našel jenom možnost "Povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie" a tu nemám zaškrtnutou. zkusil jsem i reinstalaci Windows a vrácení do továrního nastavení ale taky to nepomohlo.
už fakt nevím co dál a uvítám každou radu
Toshiba Satellite L505 - zpomalená WiFi
Moderátor: Don
- HarY_cz
- Začátečník

-
Toshiba Satellite L505 - zpomalená WiFi
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
- HarY_cz
- Začátečník

-
Re: Toshiba Satellite L505 - zpomalená WiFi
tak jsem zkusil ještě factory reset routeru a provoz notebooku na napájení ze sítě s vyjmutou baterií a situace je pořád stejná. to už jsou takový zoufalý nápady. zvláštní je, že upload mi jede normálně plnou rychlostí... 
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
- pavkad
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Rizeni spotřeby najdete zde:HarY_cz píše:tak jsem zkusil ještě factory reset routeru a provoz notebooku na napájení ze sítě s vyjmutou baterií a situace je pořád stejná. to už jsou takový zoufalý nápady. zvláštní je, že upload mi jede normálně plnou rychlostí...
http://2i.cz/ffc5b69c4f
Třeba Vám to pomůže
- HarY_cz
- Začátečník

-
Naposledy oživil HarY_cz v úte 19. bře 2013, 11:14