Při zapnutí PC nenaskočí monitor

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
jaros_h
Nováček
Nováček

Při zapnutí PC nenaskočí monitor

Příspěvek od jaros_h »

Ahoj,
dneska ráno jsem zapnul PC, ale nenaskočil mi monitor... zkoušel jsem ho zapojit do NB a funguje v pohodě... chyba by tedy měla být někde v pc... Zkoušel jsem ho zapojit do integrované grafické karty i do zakoupené 9500GT... ale monitor nereaguje... zkoušel jsem proházet dvoje RAMky -> taky nic... když jsem připojil klávesnici do ps/2 konektoru tak nereagovala... už mě nenapadá co dál vyzkoušet... neví prosím někdo co s tím? :/
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Při zapnutí PC nenaskočí monitor

Příspěvek od Voracek »

No tak se zamysli- co ti zbylo,to cos ještě nevyzkoušel?? Základní deska,zdroj,procesor a ještě harddisk ale ten to na 99,99%nebude :D zkus ozkoušet v jiném PC svuj zdroj a uvidíš ;)

PS: možná by bylo na místě napsat zbytek sestavy
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
Kreatura
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kreatura »

Tak pokud to vezmeme vylučovací metodou tak disk to nebude, procesor nejspíš taky ne, zdroj .. tady už nějaká pravděpodobnost je, ale asi bych si na něj nevsadil ... no a zbyla nám základní deska. Jelikož nereaguje ani klávesnice, myslím že tady bude jádro problému..
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

Napiš kompletní sestavu, jinak PC vykazuje nějaké zvuky, když ho zapneš ? podle beep codů, by se možná dalo zjistit, v čem je problém, ale pokud nevykazuje žádné zvuky, a nejede ani na integrované VGA ani na Externí a přitom monitor je OK, viděl bych to na desku, ale dopiš ještě zbytek té sestavy.
Musicmaker - Arm0r! http://www.youtube.com/user/Rapkix CPU:AMD Ryzen 7 9800X3D @ 5.4GHz all cores, CPU Cooler Arctic Liquid Freezer III 360, MB:ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI GPU:GigaByte RTX 4080 Super Gaming OC RAM: 2x32 GB Corsair Vengeance 6400MHz Storage: M.2 1x Samsung 990 Pro 2 TB,1x M.2 1x 4TB Samsung 990 Pro PSU: Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“