Ahoj,
dneska ráno jsem zapnul PC, ale nenaskočil mi monitor... zkoušel jsem ho zapojit do NB a funguje v pohodě... chyba by tedy měla být někde v pc... Zkoušel jsem ho zapojit do integrované grafické karty i do zakoupené 9500GT... ale monitor nereaguje... zkoušel jsem proházet dvoje RAMky -> taky nic... když jsem připojil klávesnici do ps/2 konektoru tak nereagovala... už mě nenapadá co dál vyzkoušet... neví prosím někdo co s tím? :/
Při zapnutí PC nenaskočí monitor
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- jaros_h
- Nováček
-
- Voracek
- Mírně pokročilý
-
Re: Při zapnutí PC nenaskočí monitor
No tak se zamysli- co ti zbylo,to cos ještě nevyzkoušel?? Základní deska,zdroj,procesor a ještě harddisk ale ten to na 99,99%nebude zkus ozkoušet v jiném PC svuj zdroj a uvidíš
PS: možná by bylo na místě napsat zbytek sestavy
PS: možná by bylo na místě napsat zbytek sestavy
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- Kreatura
- Nováček
Tak pokud to vezmeme vylučovací metodou tak disk to nebude, procesor nejspíš taky ne, zdroj .. tady už nějaká pravděpodobnost je, ale asi bych si na něj nevsadil ... no a zbyla nám základní deska. Jelikož nereaguje ani klávesnice, myslím že tady bude jádro problému..
- Arm0r!
- Začátečník
Napiš kompletní sestavu, jinak PC vykazuje nějaké zvuky, když ho zapneš ? podle beep codů, by se možná dalo zjistit, v čem je problém, ale pokud nevykazuje žádné zvuky, a nejede ani na integrované VGA ani na Externí a přitom monitor je OK, viděl bych to na desku, ale dopiš ještě zbytek té sestavy.
Musicmaker - Arm0r! http://www.youtube.com/user/Rapkix CPU:AMD Ryzen 7 9800X3D @ 5.4GHz all cores, CPU Cooler Arctic Liquid Freezer III 360, MB:ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI GPU:GigaByte RTX 4080 Super Gaming OC RAM: 2x32 GB Corsair Vengeance 6400MHz Storage: M.2 1x Samsung 990 Pro 2 TB,1x M.2 1x 4TB Samsung 990 Pro PSU: Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W