PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- mitulko
- Začátečník

-
Re: PROJEKTORY
Sledujem tento tvoj pribeh a doteraz som cakal ako sa k tomu Epson postavi. Som cakal ze tak vychvalena firma aspon bude mat snahu a nezametie to pod stol s tak trapnym odovodnenim ze je to v norme. Chcel by som vidiet chlapa z Epsonu keby si on na Tvojom mieste kupil za tazko zarobene love projektor a siel by mu tak ako Tebe ako by sa mu to pacilo. Maju dost dobru toleranciu potom. mozno na kazdeho maju iny meter. Mozno su pre nich zaujimavy len zakaznici co si kupia projketor nad urcitu sumu. tam sa asi aspon snazia nieco vymysliet. Dost smutne. Myslim ze nikomu nepadaju peniaze z neba a ked uz sa clovek rozhodne investovat do projektora tak ocakava ze to bude aspon v takej kvalite ze s tym bude istu dobu spokojny a nie sa stresovat s reklamaciami a vyjadreniami o nicom.
PC Intel i5 3570 HD2500,Kingston 2x4GB kit DDR3 CL9, system disk SSD Kingston 240GB,doska GIGABYTE H77N-WIFI,HDD WD 1TB Blue Edition, case Cooler Master N200,case fan Corsair Quiet edition AF120 4ks,zdroj Seasonic S12II 520W Bronze, grafika MSI N760 Gaming, monitor 24" Asus,headset Genius ZABIUS HS-G850.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja si spise myslim ze zkalibrovat ty tri panely neni zas takova sranda + lenshift.. A jelikoz je TW3200 celkem levnej projektor na svoji vybavu tak vystupni kontrola proste neni kdovijaka. ONo projektor je vice mene smerovan hlavcne na filmy a tam takove mirne rozladeni proste nepoznas tj valna vetsina lidi si toho ani nevsimne.
Asi to resej jenom u tech TOP modelu protoze to je prece jenom spicka ledovce jejich nabidky a kupuji to lidi co maji penize a zde jde o prestiz tj zde asi toto reklamuji bez nejakych vetsich problemu.
Treba jsem mel kdysi TOP model Notebooku od ASUS a dokonce mi v ramci reklamace vymenili i veci ktere jsem nechtel a veci ktere by normalne povazovali za mechanicke poskozeni.. Bejt to nakej notes za 10-15tis tak by se mnou taky asi pekne vyjebali..
nebo mel proste jenom clovek smulu na technika... Ono tech autorizovanych servisu je po CR nekolik tj skusit treba zas nakej dalsi jak se to vyvrbi
Asi to resej jenom u tech TOP modelu protoze to je prece jenom spicka ledovce jejich nabidky a kupuji to lidi co maji penize a zde jde o prestiz tj zde asi toto reklamuji bez nejakych vetsich problemu.
Treba jsem mel kdysi TOP model Notebooku od ASUS a dokonce mi v ramci reklamace vymenili i veci ktere jsem nechtel a veci ktere by normalne povazovali za mechanicke poskozeni.. Bejt to nakej notes za 10-15tis tak by se mnou taky asi pekne vyjebali..
nebo mel proste jenom clovek smulu na technika... Ono tech autorizovanych servisu je po CR nekolik tj skusit treba zas nakej dalsi jak se to vyvrbi
- kultus
- Nováček

-
To ale neni problem Dilerisu, kontroloval to externi servis Epsonu. Vcera jsem nemel cas poradne prohlednout ten protokol jen jsem rychle precetl vysvetleni, ale zarazili mne na krabici nalepky Epson Poland!!! tak se mrknu co bude na protokolu protoze byl psan anglicky...jestli pak to nakonec neposlali jen do Polska pak by mne to ani neprekvapilo
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me to posilali do Francie 
- mitulko
- Začátečník

-
Ved o tom som pisal. Zas pre mna nie je ani 3200ka nejak lacna u nas sa predava za 990 euro.Na to potrebujem rok odkladat z vyplaty. Jasne keby som bol Nemec s prijmom 4000euro tak to berem ako spotrebak taku cenu. A ak pre epson nie je clovek co si kupi projektor za 1000euro plnohodnotny zakaznik ako taky co si kupi projektor za 3000euro tak je to prinajmensom smutne ze robi taketo rozdiely.
PC Intel i5 3570 HD2500,Kingston 2x4GB kit DDR3 CL9, system disk SSD Kingston 240GB,doska GIGABYTE H77N-WIFI,HDD WD 1TB Blue Edition, case Cooler Master N200,case fan Corsair Quiet edition AF120 4ks,zdroj Seasonic S12II 520W Bronze, grafika MSI N760 Gaming, monitor 24" Asus,headset Genius ZABIUS HS-G850.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
netvrdim ze tomu tak je ale pusobi to tak na me 
- mitulko
- Začátečník

-
ja si skor myslim ze Cesko a Slovensko su pre takychto vyrobcov nezaujimave trhy preto sa aj tak k tomu stavaju. Sme male krajiny na to aby boli z nas nejak v Epsone alebo inej velkej firme vid Microsoft xbox360 live podpora nejak vzruseny.
- kultus
- Nováček

-
no jestli maji limit 1px uprostred na barvu, tak musim uznat ze se do toho asi vejdu, otazka ale je jak velky je obraz(promitnuty pixel) a z jake vzdalenosti se clovek diva...kdybych nameril 1px a vic hadal bych se ale takto to nema smysl kdyz nemam argumenty. Kdyz mel asus na displeje notebooku toleranci 1 bily pixel tak jste taky jerveny nebo zeleny nevyreklamovali...kdyby to slo nastavit tak by to podle mne udelali ale bude to asi trochu slozitejsi asi proto vymenuji celou jednotku...
...tak to poslali do Polska www.letmerepair.com
...tak to poslali do Polska www.letmerepair.com
- evevlo
- Začátečník

-
Byl jsem rozhdonuty pro EH-TW3200 kdyz stal 24000, ale zrovna jsem se stehoval, tak jsem ho chtel koupit po stehovani, ted stoji 28000, tak se do hry vlozil EH-TW5900, ale ten uz je nedostupny a je misto nej EH-TW5910. Navic jsem zjistl, ze EH-TW5900 ma input lag jak svina - 1/10s (100ms)! Tak uvazuji o mim prvnim DLP - BenQ W1070. Prijde me trapne malinky a tak, taky ma typycky DLP barvy, no ale hlavne ta hlucnost. Co myslite, ma cenu jit do DLP, obzvlast po tom zdrazeni EPSONU tw3200 - to me dost nastvalo (teda spis to, ze jsem s koupi zavahal
). Umi se ten W1070 probudit pres HDMI?
EDIT: koukam jeste TW3200 stoji nekde jeste 26000, ale furt je to vic nez 24
a nema probouzeni pres HDMI coz je vcelku komplikace (nejake bastleni s ir blastery apod. me nelaka)
EDIT: koukam jeste TW3200 stoji nekde jeste 26000, ale furt je to vic nez 24
- mitulko
- Začátečník

-
Tu mas link na forum ohladom W1070 aj ja som o nom uvazoval teraz, ale vela pozitivnych reakcii nezaznamenal
http://www.avsforum.com/t/1435626/benq- ... t-for-1000
zase az tak "malinky" ako pises nie je aspon podla youtube videi....to si este nevidel nazivo LG PB60G...
http://www.avsforum.com/t/1435626/benq- ... t-for-1000
zase az tak "malinky" ako pises nie je aspon podla youtube videi....to si este nevidel nazivo LG PB60G...
- evevlo
- Začátečník

-
Ten thread jsem zbezne cetl - nic zajimaveho, proste jako thread ke kazdemu jinemu projektoru.
Ze ji malinkaty me vadi protoze, ze logicky bude hlucnejsi a samozrejme dlp je proste delany tak aby to bylo male a lowcost
. Jenze zase kdyz bych chtel LCD a tak aby nemlo input lag pro hrani nepouzitelny a budilo se CEC, tak jsou ceny silene a i bez CEC (tj. 3200) zdrazili, ale chapu to no, proste zdrazuji, protoze maji projektor co je fakt delany na filmy a i tak vypada.
Na youtube jsem se prave dival - http://www.youtube.com/watch?v=6pRmAQS8YoY - tady jde videt jaky je to cucak maly
Proc vlastne ten TW3200 (8350) zdrazil?
Ze ji malinkaty me vadi protoze, ze logicky bude hlucnejsi a samozrejme dlp je proste delany tak aby to bylo male a lowcost
Na youtube jsem se prave dival - http://www.youtube.com/watch?v=6pRmAQS8YoY - tady jde videt jaky je to cucak maly
Proc vlastne ten TW3200 (8350) zdrazil?
- mitulko
- Začátečník

-
Podla mna posilnil dolar voci ceskej korune tak preto....
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja bych bral TW 3200, ty BenQ sou opravdu dost hlucny, jediny tichy BenQ co jsem mel v ruce byl ST710...
- evevlo
- Začátečník

-
710 me teda nijak extra tichy neprisel, ale neslysel jsem ho teda asi v ECO, normalne nebyl tak hlucny jak bezny benq, ale rozhodne si tichy projektor predstavuji jeste trochu jinak.
- Strady
- Začátečník

-
evevlo: Jsme na tom podobě taky jsem zavahal když stál EH-TW3200 24000,- ale koupil jsem ho za 26000,- na štěstí bez DPH a teď vidím, že jsem udělal dobře
Přimlovám se za EH-TW3200 předtím jsem DLP. Už je kvůli Lens shiftu.
Přimlovám se za EH-TW3200 předtím jsem DLP. Už je kvůli Lens shiftu.
Naposledy upravil(a) Strady dne úte 26. bře 2013, 14:24, celkem upraveno 1 x.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no me ted celkem laka novej Panasonic PT-AT6000E ze bych prodal svuj TW5000? 
- Patrikpx
- Nováček

-
Zdravim chtel bych poradit
koupil jsem si projektor acer x1311KW po 4 mesicich pouzivani se mi dostal dovnitr prach a tak jsem si usmyslel ze ho zkusim vycistit
bohuzel se mi to povedlo dokonale v objektivu jsou 4 cocky a vsechny jsou ze skla vsechny jsem vycistil a obraz je ted bez vady ale proc pisu u prostred na druhe cocce byla nejaka nanesena vrstva nejakeho filtru asi predpokladam nejaka polarizacni vrstva to jsem vsak nevedel po vycisteni cisticim prostredkem jsem vydel jak lezla hned ta vrstva dolu ale bohuzel to uz bylo pozde bylo to nanesene jen na te jedne cocce ty tri zbyvajici byly bez te vrstvy a ty byly prvni dostupne k vycisteni proto zadny problem nenastal az jsem dorazil kte s tim fltrem ale bohuzel jsem ho setrel ted je obraz sice cisty bez zadne vady prachu a jakykoliv necistot ale barvy jsou jakoby zasedle bez kontrastu a celkove obraz je nevyvazeny zasedly
jsem proste vul
nevite co by se dalo pouzit na tu cocku abych dostal kontrast zpet do puvodnihho stavu ? treba vlozit nejaky polarizacni filtr nebo nejaka jina vychytavka co by me zachranila 
- kultus
- Nováček

-
Na polarizacni filtr zapomen zabarvi ti obraz uplne nejhorsi je cirkularni, dokonce jsem zkousel variabilni ND filtr, ktery je slozeny ze dvou linearnich polarizaku a nastavit to presne aby nedochazelo k barevnemu posunu je hruza prodal jsem ho pak kolegovi na zrcadlovku, uz jsem to resil jinde v souvislosti se zlepsenim podani cerne. Nevim jestli ses vul
ale blbost to byla paradni hlavne kdyz o tom nic moc nevim takove veci ani zkouset nebudu...nemluve o tom ze pri cisteni v mistnosti kde je stejne prach tak tam toho muze napadat jeste vic a vedet o tom budes az se roztoci vetrak
ND filtr ti kontrast taky nezvysi pouze zatmavi (zlepsi cernou).
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
s tim uz zrejme nic neudelas, skusil bych projektor poslat na reklamaci mozna ti to vymenej (pokud si nikde neporusil nakou pecet). PRiste kdyz se ti neco takoveho stane posli projektor ihned od servisu.
- Patrikpx
- Nováček

-
pecet nikde nebyla ale tohle to musi poznat i slepy ze ta vrstva na te coce nezmyzla sama od sebe
dneska jsem volal do servisu acer jestli to jde koupit jako nahradni dil
malem jsem dostal infarkt chteji za to 8950 kc no blbost to byla paradni bohuzel