Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Re: Diablo 3
No nečekám, že to půjde nějak vypnout. Divím se, že tam něco takového dali, i když věřím, že hodně hráčů to možná vítá. Aspoň toho zlata bych se chtěl zbavit a sbírat si pěkně svoje.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no, abych pravdu rekl a co si myslim, tak vetsina komunity to vnima tak, ze prava hra zacina az od lvl 60, tzn goldy i par predmetu ve stash hrac uvita, aby uspisil levelovani 
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Já vím, z hlediska multiplayeru je to dobrá věc. Ale já si chci projet pouze jednou hru kvuli příběhu, questů...jelikož jsem fanoušek starých dílů. Nějaké multiplayerové šílenství neplánuju 
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Alfajk
- Začátečník

-
jestli jses hardcore fanousek starych dilu,tak doporucuju D3 nehrat,aby sis nekazil iluze o nastupci legendarniho D2...
a ne,goldy goldy vyhodit nejde,jsou stejne k nicemu,od vendora nekoupis vubec nic a do aukce chodit nemusis,k nicemu jinymu nejsou
a ne,goldy goldy vyhodit nejde,jsou stejne k nicemu,od vendora nekoupis vubec nic a do aukce chodit nemusis,k nicemu jinymu nejsou
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- killerek
- Začátečník

-
Prave na zacatku goldy vyuzije i na nakup equipu u vendora, pripadne craft.
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Jo? Jdu na Leorica a zatím mi to příjde jako starý dobrý DiabloAlfajk píše:jestli jses hardcore fanousek starych dilu,tak doporucuju D3 nehrat,aby sis nekazil iluze o nastupci legendarniho D2...
- TankGeorge
- Začátečník

-
To jsem si říkal taky, když jsem šel na Leroica. Doporučuji po jeho killu hru vypnout =) Až uvidíš Magdalénu a uslyšíš "mazaného" Azmodana... tak sem pak schválně postni feedback.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- keistown
- Žlutá karta

-
Kdo to nevidi, vyhral. Takze jedine dobre pro tebe.fiLL-kiLL píše: Jo? Jdu na Leorica a zatím mi to příjde jako starý dobrý DiabloI ta grafika není nějak moc wowko styl. Nechápu co všichni mamrali. Akorat to automatický rozdělování atributů mi vadí.
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Tak nikdo nemohl čekat starý dobrý Diablo 2 v nové grafice a s novým příběhem. Takto se přece hry nedělají. Změny musí být.
- Alfajk
- Začátečník

-
to je velkej omyl dnesni doby,naopak, vubec zadny zmeny bejt nemusi a kdyz uz jsou,tak at sakra nejsou k horsimu,pak to vsechno vypada,tak jak to vypada...kolik zmen je treba v SC2 oproti SC1 ? prakticky zmenili jen grafickej kabatek a funguje to perfektne,nastesti to nekterejm firmam doslo a misto novejch blbosti, se pustili do remaku starejch dobrejch her (age of empire,baldurs gate etc)fiLL-kiLL píše:Tak nikdo nemohl čekat starý dobrý Diablo 2 v nové grafice a s novým příběhem. Takto se přece hry nedělají. Změny musí být.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- keistown
- Žlutá karta

-
No zrovna jsem chtel napsat to co Alfajk. Kdo chce kam...
SC2 zrovna moc zmen nepobral a asi diky tomu zustal dobrou hrou. Tak zacinam premyslet o HotS.
SC2 zrovna moc zmen nepobral a asi diky tomu zustal dobrou hrou. Tak zacinam premyslet o HotS.
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Je to subjektivní. Nebudu se s tebou nějak přít. Podle mě kdo chce starý principy, tak nechť hraje stále Diablo 2. Určitě se to stále ještě hrává online. Nevím jestli by bylo fér prodávat hru(ten litr není pro Čechy zrovna máloAlfajk píše:to je velkej omyl dnesni doby,naopak, vubec zadny zmeny bejt nemusi a kdyz uz jsou,tak at sakra
Mě třeba více než změna herních mechanismů vadí, že "vykrádají" staré postavy a jejich osudy: Proč znova Leoric v klášteře?(byť pěkný quest) dále opět Butcher...Tak nevím, hraju remake? Vím, že si to scéneristi obhájí na základě příběhu, ale mě to přijde přinejmenším směšné...
- keistown
- Žlutá karta

-
A vis ze to plati i obracene? Ze nevim jestli by bylo fer prodavat uplne jinou hru a hypovat to znamym jmenem?
- Bez_n1ck
- Pokročilý

fill-kill: Mě osobně vadí chyby v základích kamenech scénáře. Především tedy pokládání bitvy heaven vs hell jako dobro proti zlu, protože každej, kdo je diablo fan musí dobře vědět, že tak to není a pro sanctuary jsou svým způsobem obě strany prohrou. Obě strany také zápasí o přízeň obyvatel sancuary - nephalemů (před zničením worldstone edyremů) pouze kvůli tomu, že heaven&hell vznikly na základě boje Anua s Tathamotem (který byl součástí Anua, když byl jedinou bytostí). Na základě toho jsou obě strany absolutně vyrovnané a nephalemové hrají důležitou roli na vahách ethernal conflict.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- TankGeorge
- Začátečník

-
Bez_n1ck: někdo rád komiksovou juchandu, někdo rád temnou depresivní gotiku... to je věc názoru. Když je to dobře podané, tak fanoušek Davida Lynche bude spokojen s Avengers. Někdo dbá na dodržování originální lore, někdo raději uvítá přepisy ve prospěch věci, ale opravdu dobří tvůrci umí neurazit fandy kultu a zároveň přilákat fandy nové.
Nikdy jsem nehrál RPG (krom Planescape), dokud nebylo Diablo 2. Nikdy jsem nehrál MMO, dokud nebylo WoW. Nikdy jsem nehrál po netu RTS, dokud nebyl Starcraft 2.
Tohle u D3 je úplně v (_._) bo nedokážu si představit fandu WoWka, D2 nebo Starcraftu, jak vidí na D3 kvalitu, na kterou je zvyklý. Pro koho je tedy vůbec D3 určené?
Proč se D3 nejmenuje "sit down, relax and kill some deamons" s fotkou Jay Wilsona na pohovce s gamepadem a logem Activison. Nebylo by pak tolik haterů, zklamaných kupců a fandů Blizzardu.
Nikdy jsem nehrál RPG (krom Planescape), dokud nebylo Diablo 2. Nikdy jsem nehrál MMO, dokud nebylo WoW. Nikdy jsem nehrál po netu RTS, dokud nebyl Starcraft 2.
Tohle u D3 je úplně v (_._) bo nedokážu si představit fandu WoWka, D2 nebo Starcraftu, jak vidí na D3 kvalitu, na kterou je zvyklý. Pro koho je tedy vůbec D3 určené?
Proč se D3 nejmenuje "sit down, relax and kill some deamons" s fotkou Jay Wilsona na pohovce s gamepadem a logem Activison. Nebylo by pak tolik haterů, zklamaných kupců a fandů Blizzardu.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak tohle se ti hodne povedlo!!!!!TankGeorge píše:Nikdy jsem nehrál RPG (krom Planescape), dokud nebylo Diablo 2. Nikdy jsem nehrál MMO, dokud nebylo WoW. Nikdy jsem nehrál po netu RTS, dokud nebyl Starcraft 2.
musim rict, ze nejsem ortodoxni fanda, kazdopadne D1 i D2 me dostaly, stejne tak bych mohl ocenovat kvality wow a sc2, ale to by bylo moc na dlouho.
bohuzel jsem se ale dostal do stavu a do veku, kdy uz nemam moc casu hodnotit tyhle detaily(a uz je muzu nazyvat i detaily), ktere pribeh, atmosferu,... a mnoho dalsich veci jeste vyzvednou. takze soucasny titul D3 je vam, ortodoxnim fanouskum, kounzumem, mozna i brakem, ale mne to prijde jako kvalitni hra, ktera mi poskytuje spoustu zabavy, hratelnosti a propracovany system, ktery jsem jeste ani na 100% plne neobjevil pri case, ktery mu davam, nerikam, ze by to nemohlo byt jeste lepsi (porad mi vadi, ze v AH se mi neporovna s tim, co mam vybaveno na sobe, snad to brzy ale prijde, mozna je to i zamer). takze podtrzeno, shrnuto - asi jsem cilova skupina
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- Shakall605
- Začátečník

raym0n: Za wizze aby tě to bavilo musí tě zároveň bavit momentálně nejefektivnější spell build založen na stunu/frozen, protože jak nemáš na to equip, nemůžeš si vytvořit aspoň jiný vyrovnaný build aby tě to více bavilo. Je to hodně o štěstí, aby si měl na AH equip musí ti dropnout item(y) za desítky mega. Pak se dá nějakým způsobem s tím něco dělat a měnit.
U barba bych řekl že je to samé, ale s rozdílem toho, že ten jeho spell build je více efektivní. Nemusí nic kontroloavat/imobilizovat jako wizz, ale prostě seká kolem sebe a spoléhá na life steal.
Co tím chci říct je to, že tyto classy jsou v podstatě to samé a nevíme, jestli se v datadisku(patchi?) karta neobrátí... Ještě to není tak dávno co best classa byla demon hunter.
Co se týče D3 jako celku, má své pro a proti. Kdo nechce hrát, ať nehraje, ale nemá cenu brečet nad rozlitým mlékem.
Já bych osobě uvítal navýšení mobů v actu I a II. A možná taky, aby i vedlejší staty (AP,CHD apod.) aby měli nějakým způsobem rozdělenou primárnost např. AP-wizz, DH-CHD, barb-CC... Podobně jak to má WD, kdy některé jeho pasivky jsou zlepšovány statem gold and pick up.
Protože teďkom kdo nemá na weaponě CHD, nebo díru pro soket, to samé fingery, amulet je pak úplně mimo dps a nedá se to hrát. Proto ceny na AH za tyto itemy jdou do vysokých částek.
U barba bych řekl že je to samé, ale s rozdílem toho, že ten jeho spell build je více efektivní. Nemusí nic kontroloavat/imobilizovat jako wizz, ale prostě seká kolem sebe a spoléhá na life steal.
Co tím chci říct je to, že tyto classy jsou v podstatě to samé a nevíme, jestli se v datadisku(patchi?) karta neobrátí... Ještě to není tak dávno co best classa byla demon hunter.
Co se týče D3 jako celku, má své pro a proti. Kdo nechce hrát, ať nehraje, ale nemá cenu brečet nad rozlitým mlékem.
Já bych osobě uvítal navýšení mobů v actu I a II. A možná taky, aby i vedlejší staty (AP,CHD apod.) aby měli nějakým způsobem rozdělenou primárnost např. AP-wizz, DH-CHD, barb-CC... Podobně jak to má WD, kdy některé jeho pasivky jsou zlepšovány statem gold and pick up.
Protože teďkom kdo nemá na weaponě CHD, nebo díru pro soket, to samé fingery, amulet je pak úplně mimo dps a nedá se to hrát. Proto ceny na AH za tyto itemy jdou do vysokých částek.
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, musim rict, ze v AH se taky nachazi hodne predmetu, co nejsou vubec spatny, jsou pekelne pod cenou a nez si je lama, jako jsem ja, naklikad do chatu, pak da resume game, aby videl porovnani s tim, co ma na sobe v realnych cislech, pak zpet do AH, nez to zase najdu, tak uz tam nejsou, pze nekdo, kdo tohle vidi na prvni pohled a ma to uz v oku, tak uz to 10x koupi... doufam, ze tohle bude proste v dalsim patchi a prijde to brzy! na druhou stranu, pokud se to opravdu stane a z AH ty predmety pujdou rovnou porovnavat, tak tyto cenove vyjimky asi uplne vymizi.Shakall605 píše:...Protože teďkom kdo nemá na weaponě CHD, nebo díru pro soket, to samé fingery, amulet je pak úplně mimo dps a nedá se to hrát. Proto ceny na AH za tyto itemy jdou do vysokých částek.
- Shakall605
- Začátečník

raym0n: Ani bych neřekl. Spíše ty itemy, které jsou výhodná koupě budou mizet rychleji, protože bude vyšší přehlednost a jak sám píšeš, než si něco ověříš většinou item je pryč. Taky se mi to pár krát stalo. Itemy a jejich cenu to ovlivňovat nebude, ten kdo je chce rychle prodat, prodá pod cenou.
Řekl bych taky že tím se ovlivní i prodej podobných, ale na první pohled téměř neprodejných itemů, které nabývají dojem špatné koupi, či dokonce nevýhodné...
Dost často se mi stává, že mi dropne "žluťák", který je ve všech ohledech lepší jak velmi prodávaný legendárka a nejde prodat, protože je to jen "obyčejný" epik že?
Např. padl mi pásek epik pro barbara se staty: 250streng, 60vitality, 60all resist, 250armor, 3.00% life steal. Obdobný pásek na AH není, jen bez toho armoru a cena jde od 70M+ a já ten epik nemůžu prodat ani za desetinu ceny, jen proto že není setový "zelený" od immortal king...
PS: jestli by měl někdo zájem, můžu ho za rozumnou cenu prodat.
edit: už se prodal, silně pod cenou
Řekl bych taky že tím se ovlivní i prodej podobných, ale na první pohled téměř neprodejných itemů, které nabývají dojem špatné koupi, či dokonce nevýhodné...
Dost často se mi stává, že mi dropne "žluťák", který je ve všech ohledech lepší jak velmi prodávaný legendárka a nejde prodat, protože je to jen "obyčejný" epik že?
Např. padl mi pásek epik pro barbara se staty: 250streng, 60vitality, 60all resist, 250armor, 3.00% life steal. Obdobný pásek na AH není, jen bez toho armoru a cena jde od 70M+ a já ten epik nemůžu prodat ani za desetinu ceny, jen proto že není setový "zelený" od immortal king...
PS: jestli by měl někdo zájem, můžu ho za rozumnou cenu prodat.
edit: už se prodal, silně pod cenou
- Alfajk
- Začátečník

-
ten pasek ale dava smysl,barbar potrebuje + extra rage kvuli dalsim CC na hammer build a navic vzdycky se pouziva immortal king set bonus na 60 all ress a vetsina itemu je lepsich z jinych kategorii (at uz jina legendarka nebo obyc "epic") a proto kazdej nosi immortal king belt a o rare pasky neni vubec zajem