zamrznutí oken

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zamrznutí oken

Příspěvek od Farock »

Zdravím,chci se zeptat jestli jste se s tím někdo nesetkal už asi může být více příčin ale každá rada dobrá ;-).Ted v posledním týdnu mi asi dvakrát nebo třikrát zamrznul komp prostě se všechno kouslo musel jsem na tvrdo resetovat komp.Nevím jestli jsem něco instaloval nějaký drivery ale myslím si na 85% že ne.Co vím tak jsem čistil chladič na grafice a dával jsem tam novou pastu.Ale tam si myslím nebylo co skazit :-).
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: zamrznutí oken

Příspěvek od Atapi »

Snad jen jako vždy stáhnout případný OC a otestovat stabilitu ram, CPU, GPU a povrch HDD. Teploty jsou ok (resp. dělá to při zátěži, nebo v klidu?)? No a taky by bylo vhodný rozepsat sestavu, třeba někoho něco napadne.
Obrázek
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

No sestavu ted bohužel nenapíšu nemám to u sebe.Teploty jsem sledoval procesor se pohyboval mezi 40 a 50 stupni a grafika v podobném rozsahu.No dá se říct že trošku v zátěži když jsem chtěl víc věcí najedou.Nabíhal jeden program tak jsem pouštěl ještě jeden a otevíral nějakou stránku a kouslo se to a hotovo.Memtest jsem nezkoušel.Disky jsou na tom s teplotou také dobře do třiceti stupnu.
adavyp
Nováček
Nováček

Příspěvek od adavyp »

Zdravím.
1. Obsah složky Windows/Minidump upni na http://www.leteckaposta.cz. Pokud je tam souborů více, tak zararuj.
2. Stáhni si CDI. Úpravy->Kopírovat a Ctrl+V sem vlož log.
3.Stáhni HeavyLoad a HWmonitor. V HeavyLoadu udělej zátěžový test a nech ho běžet běžet tak 10-20 minut a potom sem dej screen z HWmonitoru.
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Jj díkes udělám to a týdnu to sem někdy hodím ;-)
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Tak mám to tu.Složka Minidump je prázdná.Log z CDI je tu http://farock.rajce.idnes.cz/Windows_error#Beznzvu.jpg
A tadyje ten HWM http://farock.rajce.idnes.cz/Windows_error#Beznzvu1.jpg
adavyp
Nováček
Nováček

Příspěvek od adavyp »

Ty teploty jsou po tom HeavyLoadu?
Jirka_T
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jirka_T »

Nějaké divné hodnoty +5V , -5V a -12V. Buď špatně ukazující Hardware monitor, nebo je KO zdroj.
PC1: CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 850 EVO 250GB, OS: W10 Pro x64 Cz
NB: HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz
PC2: I5-2500K, GIGABYTE GA-B75N, RAM 8GB DDR3 1600, SSD SAMSUNG EVO 120GB, W10 - Insider aktuální
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

No to je nějaká kravina ne? -12 to snad v elektrice ani neexistuje ne? :-)
Hlavně se to kousne když se počítač zapne po naběhnutí se hryzne ,jednou dvakrát a pak dá pokoj už.
A ano ty teploty jsou hned po tom.dobré nebo špatné?A nebo ve finále ten HW monitor ukazuje blbě.
adavyp
Nováček
Nováček

Příspěvek od adavyp »

Podezřelá je deska nebo její napájení, čili zdroj.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“