nefunfuje inetrnet
Moderátor: Don
- kataa09
- Nováček

-
nefunfuje inetrnet
snažila jsem se nainstalovat router (neúspěšně) od té doby mi nefunguje v ntb internet. zřejmě jsem něco přenastavila, netuším. teď když připojím k ntb kabel, tak mám na liště takový žlutý vykřičník, ale když ho připojím k počítači tak internet normálně funguje. nevíte někdo prosím, co s tím? nebo na koho se obrátit
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
Re: nefunfuje inetrnet
Zkus přepsat ip adresu (a ty ostatní čisla) v NTB na stejné jako jsou v PC jestli tam teda nějaké jsou...
EDIT : nebo taky bod obnovy
EDIT : nebo taky bod obnovy
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- kataa09
- Nováček

-
a jak mám přepsat tu ip adresu?
- Alfajk
- Začátečník

-
nechapu proc sahas na neco,v cem se nevyznas,chyba s nejvetsi pravdepodobnosti nebude v notebooku ale v tom,jak sachovalas s routerem,co s nim delalas?
nejjednodusi bude asi ten bod obnovy,pres sys nastroje > usnadneni > obnoveni systemu ho obnov do doby,kdy to fungovalo,pokud to nezabere,zkusime dalsi veci...
nejjednodusi bude asi ten bod obnovy,pres sys nastroje > usnadneni > obnoveni systemu ho obnov do doby,kdy to fungovalo,pokud to nezabere,zkusime dalsi veci...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- kataa09
- Nováček

-
myslela jsem, ze na tom nic nebude.. moje chyba no
to jsem uz zkousela a nezabralo
to jsem uz zkousela a nezabralo
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
a jinej NTB si pripojit zkousela???
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- kataa09
- Nováček

-
zkousela PC a internet funguje, tak jak ma
- Butch
- Středně pokročilý

Vratit nastaveni site v nb do defaultu. Tj aby si ip adresu bral automaticky z routeru.
Za predpokladu ze na routeru je nastavene DHCP a neni tam treba filtr povolenych mac adres.
Na tohleto chce ale nekoho kdo ma alespon elementarni IT znalosti, nemas nejakeho souseda/kamarada?
Pro nekoho to zrejme bude treba zalezitost na minutu aby vedel jestli je to jen spatnym nastavenim nebo je to jiny problem, ty se s tim budes zbytecne trapit dlouho.
Je to par kliknuti, jaky mas na nb system? Win xp? win 7
Za predpokladu ze na routeru je nastavene DHCP a neni tam treba filtr povolenych mac adres.
Na tohleto chce ale nekoho kdo ma alespon elementarni IT znalosti, nemas nejakeho souseda/kamarada?
Pro nekoho to zrejme bude treba zalezitost na minutu aby vedel jestli je to jen spatnym nastavenim nebo je to jiny problem, ty se s tim budes zbytecne trapit dlouho.
Je to par kliknuti, jaky mas na nb system? Win xp? win 7
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- kataa09
- Nováček

-
win7
ted jsem zadala aby mi to zjistilo problem a vyjelo mi, ze vychozi brana neni dostupna
o nikom nevim prave
ted jsem zadala aby mi to zjistilo problem a vyjelo mi, ze vychozi brana neni dostupna
o nikom nevim prave
- Butch
- Středně pokročilý

Tady jsem ti neco nasel:
http://www.dozimont.cz/index.php/rady-a ... ows-7.html
je tam postup obrazek po obrazku a to co te zajima je v sedmem obrazku, dulezite je aby to bylo nastavene na automaticky, obe ty moznosti.
Pokud to nepomuze, hledal bych chybu v nastaveni routeru, ale to uz muze byt vetsi orisek...
http://www.dozimont.cz/index.php/rady-a ... ows-7.html
je tam postup obrazek po obrazku a to co te zajima je v sedmem obrazku, dulezite je aby to bylo nastavene na automaticky, obe ty moznosti.
Pokud to nepomuze, hledal bych chybu v nastaveni routeru, ale to uz muze byt vetsi orisek...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- kataa09
- Nováček

-
je moc dekuju, zadala jsem tam tu IPsadresu, ale beze změny. akorat mi to jeste naslo jednu chybu " pro adaptér připojení k místní síti není povolen protokol DHCP"
- Alfajk
- Začátečník

-
router preventivne resetuj,buh vi co na nem je nastavenyho
otevri poznamkovej blok a zkopci:
@Echo on
pushd\windows\system32\drivers\etc
attrib -h -s -r hosts
echo 127.0.0.1 localhost>HOSTS
attrib +r +h +s hosts
popd
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset all
netsh int ip reset all
shutdown -r -t 1
del %0
a uloz to jako flush.bat a spusti jako spravce
otevri poznamkovej blok a zkopci:
@Echo on
pushd\windows\system32\drivers\etc
attrib -h -s -r hosts
echo 127.0.0.1 localhost>HOSTS
attrib +r +h +s hosts
popd
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset all
netsh int ip reset all
shutdown -r -t 1
del %0
a uloz to jako flush.bat a spusti jako spravce
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A