Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 4
Já mám zas největší přání ať to není brutálně náročné ,abych mohl hrát kolem 50-60FPS 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Pár informací ohledně BF4 před oficiálním uvedením (27.3.2013).
battlefield-3.cz - Hromada uniklých informací o Battlefieldu 4!
Oficiální artwork:

battlefield-3.cz - Hromada uniklých informací o Battlefieldu 4!
Oficiální artwork:

- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli to na nových konzolích poběží v 720p při rychlosti 60FPS tak to mě to musí běžet v 1080p taky při rychlosti 60FPS.
Ale některé info co tam čtu už jsem znal ,takže snad se to fakt potvrdí. Ale hlavně ať to není něco z budoucna jako teď v CoD. To by mě asi nebavilo.
Ale některé info co tam čtu už jsem znal ,takže snad se to fakt potvrdí. Ale hlavně ať to není něco z budoucna jako teď v CoD. To by mě asi nebavilo.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Frky
- Začátečník

-
Už by to chtělo něco z WW2. Už je toho moc těch moderních cosi. Zlatý Call of Duty 1, jak to mě bavilo, Medal...
A rád bych viděl H&D III. To by byla paráda...
A rád bych viděl H&D III. To by byla paráda...
- Alfajk
- Začátečník

-
a proc tu mame samou "modrni valku" ? protoze http://youtu.be/xuygzRYmX4o (doporucuju vsech pet dilu kazdymu,kdo se alespon trosku zajima o historii her)
ja uz jsem vsech tech strilecek tak presycenej,ze me proste nebavej,ale v americe je to neco jinyho,tam tim zijou,medialni masaz televize a medii od rana do vecera,ze je valka neco suprovyho...proc asi vetsina call of duty ukazuje "terroristy" alias "islamisty" alias vetsinu obyvatelstva iranu/iraku a vsech tehlech zemi jako ty spatny?
ja uz jsem vsech tech strilecek tak presycenej,ze me proste nebavej,ale v americe je to neco jinyho,tam tim zijou,medialni masaz televize a medii od rana do vecera,ze je valka neco suprovyho...proc asi vetsina call of duty ukazuje "terroristy" alias "islamisty" alias vetsinu obyvatelstva iranu/iraku a vsech tehlech zemi jako ty spatny?
Naposledy upravil(a) Alfajk dne úte 19. bře 2013, 20:52, celkem upraveno 2 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Frky
- Začátečník

-
Dík. To zkouknu, vypadá to zajímavě.
- durod
- Středně pokročilý

Alfajk, diky za tip, kdy to davali na Discovery? Relativne casto sleduji dok. stanice, ale tohle mi nejak uslo...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- blaho
- Žlutá karta

-
Pozrel som, ale uz ked vidim tie buzeranske Americke ksichty je mi zle . ,,Hry jsou špatne, ale ty jadrove rakety co mame pod posteli si nevsimejte´´ 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tohle si řešte na smeťáku, tady se věnujte čistě jen hře samotné 
- blaho
- Žlutá karta

-
ok, okKrteq píše:Tohle si řešte na smeťáku, tady se věnujte čistě jen hře samotné
Mne najviac by potesil navrat BF4 ku korenom BF2 , ale nakolko hram /a ako tie hry vyzeraju/ sefuju 12 rocne sproste deti z USA , tak BF4 bude mozno frosbite super vybuchujuca hra ale inak nuda .
Inak som videl jednu novu uputavku na Goat edition
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To vracení se ke kořenům je taky trochu zcestné. Dneska by se všichni hráči 20+ nejlíp vrátili ke kořenům všech starších her, protože přece byly víc hardcore a víc se u nich bavili. Nostalgie... Zrovna BF4 tohle nepotřebuje, protože to není žádný sim, ale zábavná střílečka s možností využít techniku. BF4 potřebuje vymýtit bugy z BF3 (hit detection!!!) a při tom přinést vylepšení v mezích zákona. Ono upřímně hráči BF3 se kterýma se znám nechcou jinou hru, jim by stačil takový BF3.5 (což asi více méně bude tak jako tak).
Návrat do WWII by byl super, ale na to můžeme v dohledné době asi zapomenout. Spíše se bojím dojné krávy jak u konkurence
Návrat do WWII by byl super, ale na to můžeme v dohledné době asi zapomenout. Spíše se bojím dojné krávy jak u konkurence
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Z WWII je BF 1943, ale je jen pro konzole, velká škoda 
- blaho
- Žlutá karta

-
- BL!zZard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky bych se nejradši vrátil ke kořenům BF2 jako blahorodie
BF3 je dělaný pro děti, ve dvojce by si ani neškrtly
btw nehrál jsi BF2 na Antiku?
- Frky
- Začátečník

-
Chlapi, je BF2 ještě hodně hraný? Že bych zahrál/koupil 
- LoCo99
- Začátečník

pár šílenců na project reality bych řekl, jinak ne
- blaho
- Žlutá karta

-
BL!zZard píše:taky bych se nejradši vrátil ke kořenům BF2 jako blahorodie
hral, iba par tisic hodin
@frky
uz ani ne, uz je aj malo serverov, ajtak na to treba partiu .... , ale k teme BF4
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, BF3 je dělané pro děti a proto všichni se kterýma pravidelně hraju (už od vydání) jsou vesměs dospělí pracující lidé. S dětmi jsem to možná hrál na publicu, ale těžko říct, vedle tagu se věk neuvádí (posuzuju dle chování v chatu). Ale vážně bych neřekl, že je to hra pro děti. Zjednodušená proti BF2? Možná, nevím, nehrál jsem. BF3 tak jak je teď je velmi zábavná a chytlavá hra. BF4 snad bude stavět na stejném konceptu a vylepší dílčí prvky dle přání komunity. Snad.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- BL!zZard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám že BF3 je špatná hra a že ji hrajou jen děti, sám ji dost často hraju
jen je prostě zjednodušená jako většina nových her. Naštěstí tu je ještě ARMA.
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No právě, je tu ještě ArmA a to je dobře - nemůže být vše vojenská polosimulace. V mém případě si ArmA III určitě zkusím, ale předem vím, že po dlouhém dni v práci budu chtít asi trochu jednodušší zábavu. A to tom to je - máme stále na výběr.