Kopa starejch věci (rada)

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
kdyrja
Začátečník
Začátečník

Kopa starejch věci (rada)

Příspěvek od kdyrja »

Čau měl jsem takovou dobrou nabídku a za krabičku cigár jsem koupil velkou bednu starejch věcí do počítače. Je tam spousta základních desek (i pár novějších), jako třeba na pentia 1. A i spusta procesorů. Všechno plně funkční

Dále nějaké testovací paměti + normální paměti

A pak asi 50ks SCSI řadičů. Některé jsou PCI některé jsou dlouhé i 30cm a mají jakoby hrozně dlouhý konektor. Prostě různé druhy.

A dále 3ks nejspíše nějaké grafické karty pro macintos II (alspon to je napsáno na krabičce). Je natom napsáno A max II +. A pokud to chápu tak je to nějaká grafika. Nebo tak něco. http://amiga.resource.cx/photos/photos/amax2-3.jpg

Kdyžtak pak ještě dopíšu zbytek co tam je až to nějak celý prolezu. Zatím bych rád věděl jestli to má nějakou cenu, nebo kde bych to mohl nějak prodat. Je mi to líto vyhodit když by jse to třeba někomu hodilo.
PC_1: AMD Ryzen 5 1600 ; AMD RX 580 8Gb (Sapphire) ; 8Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 750gb hybrid SSD + 240gb SSD
PC_2: Intel core i5 3570 ; AMD HD 7950 3Gb (Sapphire) ; 2x4Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 120Gb SSD
PC_3: AMD A4 6300 + AMD Radeon HD 8370D ; 4Gb RAM, OCZ FirePower CoreXStream 500W ; 500Gb HDD
NB: Intel core i3 370m ; Nvidia geforce GT 540m ; 750gb hdd ; 4gb RAM
NB: Intel core i7 3632QM ; AMD Radeon HD7670M ; 1tb hdd + 128gb SSD ; 8gb RAM
Xeigen
Nováček
Nováček

Re: Kopa starejch věci (rada)

Příspěvek od Xeigen »

Cena už asi nulová, hodnotu v tom možno uvidia len zberatelia, ale aj tí tieto veci vacsinou získavajú za odvoz, takže velmi na tom nezarobíš.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Kopa starejch věci (rada)

Příspěvek od cabman »

Prodat do výkupu starého hardware ... dostaneš tak 150kčs/kg ...
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“