Bioshock Infinite

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Bioshock Infinite

Příspěvek od Riku »

Na Bioshock Infinite čekám jak na smilování, ani nepochybuju o tom, že by zklamal. Rozhodně nejlepší FPS za posledních pár let. Tak snad nezklame :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Alfajk píše:ze se dneska jeste nekdo vubec ridi nejakym z prstu vycucanym cislem nejaky recenze...jestli to i od hracu dostane alespon 7/10 tak teprve potom to lze povazovat za dobrou hru,znam nespocet her ktery dostaly 10/10 best game ever,ale byly to uplny pejcoviny...
A ty sa riadis podla coho? Podla farby na krabicke? Nevravim, ze je to pre mna uplna smerodajna vec ale ako zaklad to staci. A podla recenzii to je pri 9 a vyssie takze uplna "pejcovina" to asi nebude. A kedze som hral oba predosle diely tak sa nejako nebojim do toho ist.
Rozmyslal som o predobjednavke uz davno, lenze som to nejako nechal. Ale za 35E to berem.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ja se ridim podle toho,co si zahraju,ne podle toho,co nejakej podplacenej recenzent napise

a pokud warez/beta/trial/demo etc jeste neni,tak se ridim podle uzivatelskejch recenzi typu "lets play" s komentarem,kde se ukaze skutecna tvar hry a ne vymysli recenzentu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Re: Hodnocení hry Bioshock: Infinite

Příspěvek od TankGeorge »

Vlastik80 píše:
1000000/10
(zdroj)

Velmi slušná hodnocení hry, to vypadá na AAA hru roku... :)
"Jakože-taky-recenzenti" podobně ohodnotili Mass Effect 3, Diablo 3 a SimCity... kdo dneska kouká na čísla u recenzí? První Bioshock mě coby střílečka vůbec nezaujal a po 2 hodinách hraní jsem to zklamaně vypnul. Zajímavá stylistika, ale to je tak vše.

Nechápu humbuk kolem této značky. Schválně si někde seženu zbytek série a dám tomu další pokus. Když už vím, že to s FPS nemá skoro nic společného, třeba nebudu zklamanej x)
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

A to je právě ono. Řídit se podle uživatelských recezí taky není objektivní. Pro mě byl první Bioshock jednou z nejlepších her vůbec..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

TankGeorge píše: První Bioshock mě coby střílečka vůbec nezaujal a po 2 hodinách hraní jsem to zklamaně vypnul. Zajímavá stylistika, ale to je tak vše.

Nechápu humbuk kolem této značky. Schválně si někde seženu zbytek série a dám tomu další pokus. Když už vím, že to s FPS nemá skoro nic společného, třeba nebudu zklamanej x)
Njn holt jak to neni jako CoD tak to není ono že ? :evil: co takhle tu hru tak nesmyslně neškatulkovat a jen ji prostě hrát ?
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Já to viděl úplně stejně. Problém byl, že RPG prvky tam byly prakticky neexistující a jako FPS to moc nefungovalo. Atmosféra je ale velice pěkná. Celkem stojí za to překousnout začátek, protože ten je schválně ve stylu "jdi tam, udělej toto, zabij toho, nezapomeň přebít, nádech, výdech" vodění za ručičku. Od jistého příběhového okamžiku to dostane celkem větší potenciál.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
R0mi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0mi »

Ja som zatial bohuzial ani jeden Bioshock nepresiel ale tento urcite prejdem bavi ma tento Infinite :wink:
Ryzen 9 5950X//Noctua NH-D15 Chromax Black//ASUS PRO WS X570-ACE//SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT//G.Skill Trident Z Neo 64GB (4x16GB) 3600 MHz CL14 OC//Corsair MP600 PRO XT 2TB//Corsair MP600 2TB//WD201KRYZ 20TB, WD2003FYYS 2TB//Corsair HX750//Phanteks Enthoo Evolv X//Dell Alienware AW3423DWF//Teufel Concept E450 Digital//Logitech G PRO X Headset//ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition //ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS//ROG Hone Ace Aim Lab Edition//
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Mám oba předchozí díly hry (zakoupené v akci pohromadě coby kolekce) a tento si také ujít nenechám, jen ještě vyčkávám zda se neobjeví nějaká pozitivní zpráva o češtině, ale i kdyby ne, tak nevadí a hru pořídím, myslím že za to stojí...
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

http://www.pcgameshardware.de/Bioshock- ... 1061764/2/

jsem nečekal že to bude tak náročný

// zatím jsem na začátku, ale působí to na mě naprosto úžasně, atmosféra opět suprová, grafika moc hezká.. velmi krásně výtvarně zpracováno..

taky to někomu dělá, že při načítání různých částí města spadne na chvíli fps tak na 30 a pak opět vystoupá nahoru?
PS5 Pro | LG OLED CX55
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

Tak ja jsem nedohral ani jednicku ani dvojku. V pulce me oba dily prestali bavit. Jednicku jsem koupil po hypu jako krabicovku v predobjednavce, dvojku dlouho po vydani v akci na steamu.
Na trojce se mi vzdycky libily promo obrazky s funkcnim a neznicenym mestem. Nechapu proc ve vetsine her, a obzvlast mi to vadilo v predchozich bioshockach, musime nabehnout do znicenyho mesta a neuzijem si jeho krasu a funkcnost, coz uz ve trojce snad nehrozi :)
Takze jsem trojku koupil zde na foru jako promo kod od amd a zde jsou moje "postrehy" po pul hodine hrani:
Opravdu (na dnesni dobu) zvlastni provedeni benchmarku
Nastup do mesta je zpracovanej uzasne
Dal uz si momentalne nezahraju, protoze takovouhle anglictinu fakt nedavam, tudiz budu cekat na cestinu a pokud nebude, tak to holt budu muset projit bez pribehu, coz by urcite byla skoda...
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

theedge píše:Njn holt jak to neni jako CoD tak to není ono že ? :evil: co takhle tu hru tak nesmyslně neškatulkovat a jen ji prostě hrát ?
Proč tu lidi teda píšou a vždy o Bioshocku psali jako o "nejlepší FPS posledních let"... "atmosférická střílečka"... a podobný bludy. Tenkrát jsem do toho šel s nadějí, že to bude jako F.E.A.R. nebo starý AvP, ale výsledek byl přesně, jak psal Maranov.
Dobrá střílečka s prvky RPG je Borderlands (2) a dobré RPG s prvky střílečky je Mass Effect (2). Bioshock mě shockoval leda tak nudou a nechutí se do hry pustit po úvodním wow efektu z potopeného města - a Bioshocka hravě strčí do kapsy prastarý film Vynález Zkázy btw .)

Ale jak jsem psal, zkusím znova první díl s vědomím, že to není nejlepší FPS posledních let.

PS: CoD mě nezajímal už od prvního dílu na Q3 enginu. Ještě jsem ukradl na zkoušku Modern Warfare a dal Alt F4 po pár minutách emerického militantního proslovu.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No vidíš, mě zas teda Borderlands ani Mass Effect vůbec nebavěj ani se mi nelíběj. Hlavně ME, jak je všude vychvalovanej.. mně to připadá jako naprostá kravina a strašně blbě se to vůbec hraje, divný ovládání, divná kamera, divný herní prvky a celej ten příběh se mi nelíbí.

Bioshock 1 byl pro mě skvělej, dvojka mě taky přestala v půlce bavit. Infinite mám odehráno cca 5 hodin a jsem z toho mega nadšenej a zatím pro mě nejlepší hra tohodle roku.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Steam píše:Minimum:
Hard Disk Space: 20 GB free

Recommended:
Hard Disk Space: 30 GB free
... možná taková blbost, ale proč ten rozdíl 10GB ? :)
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Po dlouhé době hra co se dá hrát....
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Po dlouhý době hra, u který nelituji koupě. Hrál jsem to asi do 3h ráno a stále mě to baví.
Ale chápu, že každému se to líbít nebude :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Vlastik80 píše:...... jen ještě vyčkávám zda se neobjeví nějaká pozitivní zpráva o češtině, ale i kdyby ne, tak nevadí a hru pořídím, myslím že za to stojí...
no... oficiálně na tuhle pecku češina nebude viz.
www.eurogamer.cz/articles/proc-neni-bio ... te-cestina
ale snad bude časem neoficiální .... :sad:
R0mi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0mi »

Tak moj prvy Bioshock co som presiel az do konca :-D
Ryzen 9 5950X//Noctua NH-D15 Chromax Black//ASUS PRO WS X570-ACE//SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT//G.Skill Trident Z Neo 64GB (4x16GB) 3600 MHz CL14 OC//Corsair MP600 PRO XT 2TB//Corsair MP600 2TB//WD201KRYZ 20TB, WD2003FYYS 2TB//Corsair HX750//Phanteks Enthoo Evolv X//Dell Alienware AW3423DWF//Teufel Concept E450 Digital//Logitech G PRO X Headset//ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition //ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS//ROG Hone Ace Aim Lab Edition//
CptHeron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CptHeron »

Je to opravdu pecka, a to jsem očekával zase blbou střílečku s "volností".
Fracta Design Define R4
zochy
Nováček
Nováček

Příspěvek od zochy »

Riku píše:http://www.pcgameshardware.de/Bioshock- ... 1061764/2/

jsem nečekal že to bude tak náročný
S nahravanim...
http://www.youtube.com/watch?v=RlRT7m25isw
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“