Dobrý den,
potřeboval bych poradit ultrabook do hodnoty 35 000,-. Je to pracovní stroj, takže žádné hry, důležitá je mobilita, včetně tloušťky (aby se vešel do desek s papíry), co největší výdrže na baterku (mezi dvěma schůzkami není čas nabíjet) a určitý reprezentativní vzhled, jelikož často prezentuji před vedením různých firem, případně škol.
Jaký je váš rozpočet?
30 000 - 35 000,-
Jakou velikost notebooku preferujete?
b) tenký a lehký (13“ – 14“)
Preferujete nějaké značky?
nerad bych Acer, jinak nezáleží
Co budete na notebooku nejčastěji dělat?
Microsoft Office, Chrome, VPN
Budete ho nosit stále s sebou nebo nechávat doma na stole?
Stále u sebe
Chcete na něm hrát hry? A pokud ano tak jaké?
Maximálně Solitaire
Jak dlouhou výdrž na baterie požadujete?
Maximální
Jaký operační systém?
Pravděpodobně Windows 7/8, OSX nechci z důvodu možného použití specializovaného softwaru, legální licence na MS Office, využívání Google služeb a žádného zařízení od Apple
Displej
2. WXGA++ 1600 x 900
3. WUXGA 1920 x 1080
Chcete lesklý nebo matný displej?
Matný
Kvalita zpracování a design
Zajímavý desing
Jak dlouho má laptop vydržet?
Odhadem ty dva roky bez problémů, před koncem záruky prodat a doplatit na nový
Komponenty
Jakou značku a typ procesoru preferujete? Jak velká má být operační paměť? Jakou značku a typ grafické karty preferujete? Jak velký má být pevný disk?
Nezáleží
Chcete místo klasického HDD SSD?
Určitě SSD
Můj hlavní favorit je
ASUS ZENBOOK Prime UX31A-R4003P
Jaký je váš názor, popřípadě doporučíte jiný?
Moc děkuji za pomoc.
Pracovní ultrabook do 35 000,-
Moderátor: Don
- Dave.6
- Nováček
-
- Maxtor
- Začátečník
-
Re: Pracovní ultrabook do 35 000,-
S timhle rozpoctem mas jedine dve volby.. Zenbook a jeste lepe neco od Lenova.. osobne bych nevahal ani minutu a objednal Lenovo ThinkPad T430s nebo neco podobnyho..
- Butch
- Středně pokročilý
T430s jsou pekny notesy, bacha nebrat T430u to jsou smejdy. Odpadavaji ty gumove nozicky u uplne novych kousku...proste "kvalita"
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- orgasmic
- Začátečník
-
Pise, ze chce reprezentativni vzhled, coz mu asi Lenovo nedopreje
Takze za me bud ten Asus UX31 nebo Acer S7.
http://www.alza.cz/acer-aspire-s7-391-5 ... 361016.htm
Takze za me bud ten Asus UX31 nebo Acer S7.
http://www.alza.cz/acer-aspire-s7-391-5 ... 361016.htm
Asus Rog Strix G18
- Maxtor
- Začátečník
-
Reknu to takhle.. pokud jdu na meeting, drtiva vetsina lidi ma tyhle Lenova.. kdo ne, pusobi za socku (pokud uz si budeme notebookove pomerovat pera), kdo chce vic, vytahne z tasky MacBook Pro..
Jde o to, kdo co povazuje za onu reprezentaci.. reknu to ale tak, ze reprezentativni, neznamena, libi se mi.. reprezentuje v prve rade znacka.. kdyz potkam cloveka s IWCckama na ruce, taky nejasam, protoze se mi jejich kusy nejak moc nelibi, ale vim, ze ma.. proc..? proste protoze IWC..
Takze rozlisujme "libi se mi" a "reprezentativni", protoze to jsou diametralne odlisne veci.. a jestli je neco v tomhle notebookovym pomerovani ostuda a sockarna, tak je to krome ruznych pochybnych znacek v prve rade Acer a jemu podobni.. proste jednoduse receno, reprezentuje znacka, ne vzhled..
Jmeno ma Lenovo, Apple, HP, rekneme jeste Dell (ale ten nebrat, protoze od ty doby, co je montujou nasi PL sousedi to je silene kazove zbozi).. pokud mas 50-80k neudelas ostudu se Sony VAIO a jejich topkovymi modely (to uz je ale rozmazlena zbytecnost)..
Dalsi veci je, ze Lenovo ty notebooky vyviji 5x dyl nez vsechny tyhle firmy dohromady a lidi je nekupuji proto, ze jsou pozlacene a osazene kameny ale v prve rade proto, ze funguji a s ruznymi blbostmi, ktere se k notebookum vztahuji jsou proste nejdale..
Jde o to, kdo co povazuje za onu reprezentaci.. reknu to ale tak, ze reprezentativni, neznamena, libi se mi.. reprezentuje v prve rade znacka.. kdyz potkam cloveka s IWCckama na ruce, taky nejasam, protoze se mi jejich kusy nejak moc nelibi, ale vim, ze ma.. proc..? proste protoze IWC..
Takze rozlisujme "libi se mi" a "reprezentativni", protoze to jsou diametralne odlisne veci.. a jestli je neco v tomhle notebookovym pomerovani ostuda a sockarna, tak je to krome ruznych pochybnych znacek v prve rade Acer a jemu podobni.. proste jednoduse receno, reprezentuje znacka, ne vzhled..
Jmeno ma Lenovo, Apple, HP, rekneme jeste Dell (ale ten nebrat, protoze od ty doby, co je montujou nasi PL sousedi to je silene kazove zbozi).. pokud mas 50-80k neudelas ostudu se Sony VAIO a jejich topkovymi modely (to uz je ale rozmazlena zbytecnost)..
Dalsi veci je, ze Lenovo ty notebooky vyviji 5x dyl nez vsechny tyhle firmy dohromady a lidi je nekupuji proto, ze jsou pozlacene a osazene kameny ale v prve rade proto, ze funguji a s ruznymi blbostmi, ktere se k notebookum vztahuji jsou proste nejdale..
- Blizzard
- Začátečník
-
Taky bych šel do Lenova ... nevím, nějak té značce hodně věřím Ať už herní dělo, kancelářský šuntík nebo ultrabook ... vždy Lenovo. Nejsem si jist, ale zdá se mi, že je to poslední firma, co nemá fabriku v Čině (možná kec, nevím ... slyšel jsem to už celkem dávno)
Maxtor: hezky řečeno ... to mě na této době nejvíc s*re. Všeci jen čumí, kdo co vytáhne z tašky, ale co má v hlavě nikoho nezajímá
Maxtor: hezky řečeno ... to mě na této době nejvíc s*re. Všeci jen čumí, kdo co vytáhne z tašky, ale co má v hlavě nikoho nezajímá