World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: World of Tanks

Příspěvek od Karlos.s »

RiCK píše:Tak zrovna u CZV som si toho všimol už viackrát, team damage, vytláčajú, kempia (čety), hrôza.
Vážne by v hre mohli zaviesť nejaký Blacklist a Whitelist
O tom blacklistu nebo nějakém nástroji jak eliminovat hru s debilama jsem psal o pár stránek zpět. Dokonce jsem zkoušel i rejpnout do podpory, jenže to co z nich leze to je slušně řečeno: Always the same shit and lies.

Už asi v listopadu jsem jim psal, kdy zprovozní zprávy na více členů klanu (na WOT stránkách v profilu), aby mohl člověk nějak rychle a efektivně komunikovat. Co myslíš že odpověděli.
Víme o tom, děláme na tom.
Ptám se kdy to bude?
Nevíme.
Jak nevíte?
No máme jiné priority.
Jako například stokrát dokola předělávat mapy a dávat nové tanky, jen abyste tahali z lidí prachy?
Blablabla samý keci.... Není to tak jednoduchý, bude to chvíli trvat.
To jako máte tak neschopný web programátory nebo tak málo peněz, abyste si nějaký najali?
..zase keci..
... a pak sem to vzdal.

Tenhle týden jsem jim napsal znovu, jako že to je už čtvrt roku, tak co bude. A odpověd byla, že na tom dělají. Tak jsem jim napsal ať už jdou s tím lhaním dohajzlu a nedělaj si z lidí prdel.

Takže jestli chcete aby se něco změnilo k lepšímu, tak nebuďte líní a s každým problémem a přáním se obracejte na support a nedejte se odbýt první odpovědí. Když už nic jiného, tak je tím aspoň trochu potrápíte.

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Moje slova ... od teďka jediná chybka ve hře a hlásím to ... dal jsem do toho cca 1500kč a to je odměna??
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Čo prachy, ale ten čas!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Blizzard píše:Já roty nejezdím :)
To je jedno. Snažil jsem se akorát ukázat, že z toho vyplývá to, které tanky jsou evidentně nejlepší, pokud s nimi člověk umí. Teda aspoň si myslím, že to z toho vyplývá, jelikož moje zkušenosti z rot jsou prakticky stejné jako z randomu a tedy takové, že IS-3 a T32 jsou nejlepší osmičkové heavyny.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

AMX 50 100 :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak pevně věřím tomu, že profíci jezdí T32 jen díky goldům. Bez nich je proti ostatním osmičkám hodně špatný, jelikož se 198 pene musí mířit na weakspoty, jenže jeho mizerná přesnost mu to nedovoluje. Kvůli tomu nesnáším goldy. Tanky nemají danou penetraci a pancíř jen tak pro nic za nic, tyhle čísla přímo utvářejí balanc hry a goldy ho ničí. S goldama není třeba v podstatě u žádného tanku řešit ani penetraci, ani pancíř.

Jinak jste si všimli, že penetrace armoru ve WoTku funguje tak nějak zajímavě? Třeba Black Prince má 150mm pancíře, který není nijak úhlovaný. Přitom se mi jej ale nikdy nepodařilo do korby zepředu prostřelit s ISkem se 175 avg pene, natož s něčím, co by mělo kolem 150ti, to imho ani nejde. Prostě ta hláška, že k prostřelení pacíře o síle x je třeba penetrace 1,25x, se mi do puntíku potvrzuje.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

V T32 mám přesně pět goldových nábojnic. Stejně jako u IS-3 je to čistě jen pro případ nouze. A téměř nikdy jsem s T32 goldy nepoužil. Pokud nejsem schopen trefit na větší vzdálenost weakspot a stojí tank na mě čelně, tak po něm zkrátka nestřlím a počkám si na lepší pozici/jiný tank.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

To musíš asi hodně nestřílet. Mám ten stejný kanón na T29 a teďka jsem na El Hallufu 4x po sobě střelil KV-4 do poklopu na vršku věže a 4x se to odrazilo. Ty weakspoty někdy fungujou opravdu zajímavě, to už bych mu raději střílel do korby a doufal, že dostanu dobrej roll.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

jó, KV-4 je zlo :-D tej sa s KV-5kou vyhýbam oblúkom :lol: neprestrelím ani poklop, ani žiadny weakspot, nič.

59-16 je brutálny tančík, za 2 dni som dal 40k xp. WZtko vyskúmané, teraz už len prachy. Pozeral som najlepšie delo toho WZtka a 181penetrácia na t7 medko nieje vôbec zlé
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Máš ten pocit?
Obrázek
Btw KV-4 taky nemá ten poklop zrovna nejslabší viz: http://wotarmory.files.wordpress.com/20 ... cheme2.jpg Pokud jsi netrefil prostředek toho poklopu, tak není divu, že se to odrazilo.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Sobo píše:Jinak jste si všimli, že penetrace armoru ve WoTku funguje tak nějak zajímavě? Třeba Black Prince má 150mm pancíře, který není nijak úhlovaný. Přitom se mi jej ale nikdy nepodařilo do korby zepředu prostřelit s ISkem se 175 avg pene, natož s něčím, co by mělo kolem 150ti, to imho ani nejde. Prostě ta hláška, že k prostřelení pacíře o síle x je třeba penetrace 1,25x, se mi do puntíku potvrzuje.
Teď nedávno se mi taky stala divná věc. Tiger P a Ferda mají stejný podvozek, ne? Tak jak to, že s T28 (248 průbojnost) Ferdu prorvu a Tigera P ne ... a to opakovaně :0
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

nema ferda jinej podvozek? spise puvodni tiger? Tiger p je preci trosku oplacanejsi verze tigera z jinym zadkem.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nie, Ferda má podvozok Tigra P

//Haha, s 59-16 po prvý krát na topu

https://dl.dropbox.com/u/18111725/shot_017x.png

//A ďalšia bitva - s delom, ktoré má 85mm. penetráciu, som na 490m. prestrelil bok IS-3ky :lol:
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Tak to mě pos-r!!! Ty 10 děcka jsou snad všude ... už i na YT se nedá nic napsat. Člověk si z někoho udělá srandu a 10ti letí parchanti ti začnou nadávat do čur.ků, hajzlů atd ... Kam ten svět spěje :shock:
Sry za OT, ale už jsem to nemohl vydržet
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

To si mal prdnúť do Čím ste si... ako (-) ;)
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

tomu nerozumím :oops:
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

Blue Storm píše: Btw KV-4 taky nemá ten poklop zrovna nejslabší viz: http://wotarmory.files.wordpress.com/20 ... cheme2.jpg Pokud jsi netrefil prostředek toho poklopu, tak není divu, že se to odrazilo.
Poklop na KV4 jde prostřelit zrovna tak dobře jako poklop nebo R2D2 na KV5

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

A jinak hrůza parchanti maj prázdniny či co, to se nedá hrát.
Vysvětlete mi, jak může někdo mít 15k bitev a mít rating třeba 600?

Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Jedině tak, že je dement...jiné vysvětlení pro to nemám...

Btw T-34-85, respektive jeho druhé dělo je nepovedený vtip nebo co? Penetraci to nemá zrovna slavnou, tak vozím více goldů. Na VK3601H jsem si nabil goldy, střílel do spodního plátu a hádejte to: "We didn't penetrate their armor"...wtf?!
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

Děláš velkou chybu v tom, že se tu hru snažíš pochopit. To ale nejde. WG se sice vymlouvá, že maj nejvymakanější fyziku a model poškození, problém je v tom, že je to až moc překombinovaný a je tam nesmírnej faktor náhody (kdoví jestli tam není naprogramovanej úmyslně) a k tomu spousta bugů.
Budu se opakovat, ale Obj.268 jsem dingnul Pz.IV, přitom bych ho musel odstřelit na Mars, se Obj.704 jsem toho dingnul tolik, že už si to ani nepamatuju. Prostě si vylosuješ blebj koeficient náhody a seš v...

Mě poslední dobou vytačí ta dojebanost artyn. Máš zaměřeno, a popojedeš kurzorem za tankem (jen do předu, ne do stran) a jakmile přejedeš přes strom nebo barák nebo cokoli, tak se rozhodí míření a můžeš zaměřovat znova, což je deset vteřin a ten tank už je dávno v pr... WTF co to je za hovadinu? Pochopím, že když otáčíš celou arty (přes pásy) tak to rozhodíš, ale když jen zvedáš nebo klopíš lauf? To je přeci nesmysl.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“