O tom blacklistu nebo nějakém nástroji jak eliminovat hru s debilama jsem psal o pár stránek zpět. Dokonce jsem zkoušel i rejpnout do podpory, jenže to co z nich leze to je slušně řečeno: Always the same shit and lies.RiCK píše:Tak zrovna u CZV som si toho všimol už viackrát, team damage, vytláčajú, kempia (čety), hrôza.
Vážne by v hre mohli zaviesť nejaký Blacklist a Whitelist
Už asi v listopadu jsem jim psal, kdy zprovozní zprávy na více členů klanu (na WOT stránkách v profilu), aby mohl člověk nějak rychle a efektivně komunikovat. Co myslíš že odpověděli.
Víme o tom, děláme na tom.
Ptám se kdy to bude?
Nevíme.
Jak nevíte?
No máme jiné priority.
Jako například stokrát dokola předělávat mapy a dávat nové tanky, jen abyste tahali z lidí prachy?
Blablabla samý keci.... Není to tak jednoduchý, bude to chvíli trvat.
To jako máte tak neschopný web programátory nebo tak málo peněz, abyste si nějaký najali?
..zase keci..
... a pak sem to vzdal.
Tenhle týden jsem jim napsal znovu, jako že to je už čtvrt roku, tak co bude. A odpověd byla, že na tom dělají. Tak jsem jim napsal ať už jdou s tím lhaním dohajzlu a nedělaj si z lidí prdel.
Takže jestli chcete aby se něco změnilo k lepšímu, tak nebuďte líní a s každým problémem a přáním se obracejte na support a nedejte se odbýt první odpovědí. Když už nic jiného, tak je tím aspoň trochu potrápíte.