Zhoršení grafiky po každé instalaci nového ovladače Nvidia
Moderátor: Baneshee
- VaciCZ
- Nováček

-
Zhoršení grafiky po každé instalaci nového ovladače Nvidia
Ahoj,prosím o radu.Měl jsem gtx 570 a ted Titan. Po první instalaci titana mi hry ze steamu běhaly výborně, ted jsem ale stáhnul aktuální ovladač a je to zase špatný.Zhoršily se textury a objevily se ostré hrany.Moc díky.Vašek
- junglist
- Začátečník

Re: Zhoršení grafiky po každé instalaci nového ovladače Nvidia
bych asi zacal tim, ze bych se podival, jaky mam nastaveni v tech hrach, jestli se nahodou nehodilo do zakladu... 
- Jds1cz
- Začátečník

Ahoj.Jen takova kontrolní.Ono ti něco nefungovalo s původnímy ovladači?.Je problém tam vrátit ty původní?.Někde jsem tady četl radu"když to funguje nevrtej se v tom".Na druhou stranu ta karta je nová tak nevidím důvod proč by neměla fungovat s novýmy ovladači.Zdar a sílu.Moc jsem neporadil co?
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
Kam to ta spolecnost dopracovala. "objevily se ostre hrany". Kdyz vidim takoveto znalosti, muzu na to odpovedet pouze: "hlavne ze mas titan"
- Beats
- Začátečník

Tvl...
jak někdo tak znalej jako ty si může koupit kartu jako je Gtx Titan 
Notebook: Lenovo LEGION Y520 CPU: i5-7300HQ, GPU: GeForce GTX1050 Ti 4GB DDR5, SSD+HDD: OS W10Pro x64- Samsung SSD 256GB + 1000GB HDD 5400 rpm, RAM: 16GB DDR4 MONITOR: 15,6'' Full HD LED 1920x1080 NOTEPAD: Cooler Master Notepal U3, Mouse: Logitech G502, Headset: Logitech G230, Gamepad: Xbox One controller red edition
Mob.: Samsung Galaxy S7 32GB Gold
Mob.: Samsung Galaxy S7 32GB Gold
- Atapi
- Začátečník

Tak ho nechte, kdo má peníze, nepotřebuje znalosti.
Jinak nastavení AA (ostré hrany) a anizotropní filtrování (rozmazané textury) v ovladačích jsi kontroloval? Pokud jsi to měl předtím vynucený v ovladačích, tak to bude tím, jinak si to nastav ve hrách, pokud to jde.
Jinak nastavení AA (ostré hrany) a anizotropní filtrování (rozmazané textury) v ovladačích jsi kontroloval? Pokud jsi to měl předtím vynucený v ovladačích, tak to bude tím, jinak si to nastav ve hrách, pokud to jde.
- VaciCZ
- Nováček

-
Díky za rady hoši, myslel jsem, jestli to tady někdo už zažil. Ovladač nechávám vždy na původních hodnotách a potom to ve hrách doladím. 2x mi to již udělalo se starou kartou a známej mi to dal do pořádku, ale bohužel mi to nevysvětlil. Asi ho budu muset zase požádat.zatím ahoj
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Alfajk
- Začátečník

-

CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A