Ako pozerám Edward si kúpil nové železo do PC

Len ju nešetri , GTX 670 majú slušný výkon

Ja keď som si ju prvýkrát nahodil do PC tak som čumel ako obarený aký výkonostný skok to bol z GTX 560Ti , tam kde karta mala limit 30fps náhle som bol na 75fps

Ja mám tiež štastie na slušný kúsok , boost v základe 1206MHz

Len keby som sa tak rozumel aj do taktovania GPU. Nerád by som si ju odpálil. Stačí , že som musel tento mesiac jeden kit ram posielat na RMA. Na mojej karte som nevidel ešte teplotu vyššiu než je 65°C ale to bude aj tým , že v skrinke mám káble pekne poupratané za základnou dosku a mám tam slušne vyriešený airflow
Ozaj stretol sa už niekto s týmto , minule som si čistil vnútro skrinky od prachu a videl som , že z vrchu pcb gpu je kopec prachu , tak som pc vypol , odpojil a vybral grafiku , že jemne štetcom (mám taký špeciálny veľmi jemné štetinky) poutieram prach na pcb spoji a videl som také stopy ako od tepla , mierne do biela sfarbené a niekde bola taká mastnotka. Môže to byť tým , že to pcb keď je gpu v záťaži , nejako reaguje na teplo ktoré čip vydáva? Samotnej grafike nič nieje , nezbadal som nijaké náznaky , žeby odchádzala , ja jej totiž dávam dosť zabrať na Dote 2. Nie je to moc náročná hra , ale hrávam ju aj 4 hodiny denne. Teplotu si gpu v Dote 2 drží do 45°C čo nie je moc veľa.