Názor na web

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
john-s
Nováček
Nováček

Názor na web

Příspěvek od john-s »

Dobrý den, zajímal by mě váš názor na minisite, kterou jsem nedávno dokončil, pojednává o cestování na Havajské ostrovy. Naleznete zde informace o http://www.havaj.info/honolulu Honolulu a mnoha dalších věcech. Za všechny připomínky předem děkuji.
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Názor na web

Příspěvek od tmaven »

Strasna kombinace barev.
Layout je ve stylu obdelnik, obdelnik, obdelnik.
Dole ve formulari mam hvezdu uprostred textu: emailova adresa
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

O vzhledu už se vyjádřil tmaven. Informačně mě to příjde zhruba na stejný úrovni, hromada omáčky, jako kdybych se koukal na Cestománii v TV, tam se to hezky poslouchá, když u toho běží spousta hezkej obrázků, ale ke čtení je to hrozný a vlastně z toho celýho nic nevím. "Hotel s výhledem na oře" ( :lol: ) a odkaz na norský stránky o počasí už to jen dorazil...
Chtělo by to víc konkrétních informací, který člověku, co třeba uvažuje o dovolený, k něčemu budou. Že tam je sluníčko, pláže, letenky stojí v desítkách tisíc a kdesi si můžu pronajmout auto, to si nepotřebuju hledat.
Obrázek
john-s
Nováček
Nováček

Příspěvek od john-s »

Ano, na informační stránce teprve pracuji. Děkuji za opravu, oř jde pryč :), ale nechápu co se ti nezdá na yr.no... Je to nejpřesnější zdroj informací o počasí ze všech míst na světě, jestli neznáte mohu jen doporučit, přesnost mě samotného překvapila. Je to stejné jako mega.co.nz, novozélandský server, ale požívají jej lidé z celého světa. Zkrátka chci říct, že na tld nezáleží a navíc na yr.no je vše i v angličtině.
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Já osobně bych dal jiný odstín žluté na pozadí.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

john-s píše:Ano, na informační stránce teprve pracuji. Děkuji za opravu, oř jde pryč :), ale nechápu co se ti nezdá na yr.no... Je to nejpřesnější zdroj informací o počasí ze všech míst na světě, jestli neznáte mohu jen doporučit, přesnost mě samotného překvapila. Je to stejné jako mega.co.nz, novozélandský server, ale požívají jej lidé z celého světa. Zkrátka chci říct, že na tld nezáleží a navíc na yr.no je vše i v angličtině.
Tak na tom by nebylo nic špatný (defaultně je tam norština, no ale to je jedno), jen mě trošku zarazilo, když v jednom článku jsou zmiňovány aktuální informace o počasí a celá aktuálnost je vlastně odkaz ve stylu udělej si sám. Když už, tak mě napadá alespoň odkaz konkrétně na oblast Hawaii, ještě lepší by to bylo udělat to přímo na stránce jako komponentu webu, jestli to nějakým způsobem teda jde.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“