Procházení struktury firmy

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Liman
Nováček
Nováček

Procházení struktury firmy

Příspěvek od Liman »

Čau,
Mám na vás velkou prosbu. Programuju v php webové rozhraní pro naši firmu a narazil jsem na problém. Šéf si chce vykreslovat strukturu firmy vždy podle aktuálních dat. Bohužel nemůžu udělat obrázky a ty mu předkládat, protože pokaždý si bude chtít vykreslit strukturu od jiného člověka a taky firma je celkem rozsáhlá s častými personálními změnami. V databázi je naštěstí každý člověk zanesen do nějaké skupiny a skupiny jsou hierarchicky rozděleny po odděleních a pobočkách. Skupiny mají na sebe návaznost rodič - potomek, takže mám alespoň z čeho vycházet. Zaboha, ale nemůžu přijít na to, jak to udělat. Jsem na problémy seklej přes 14 dní, prohledal jsem snad celej internet a nic mě nefungovalo. Mohl by jste mě prosím někdo poradit?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Procházení struktury firmy

Příspěvek od OndraSter »

Vytáhnout všechny uživatele z databáze, ve skriptu setřídit a vyhledávat ty potřebné.

A pak pomocí gd2 z PHP vykreslit.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Liman
Nováček
Nováček

Re: Procházení struktury firmy

Příspěvek od Liman »

Vytáhnout a setřídit jsem zvládl :) Problém mám právě v tom vykreslení :(
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“