aktivace s VPN ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
CptHeron
Začátečník
Začátečník

aktivace s VPN ?

Příspěvek od CptHeron »

Ahoj,
chtěl bych učetřit, a proto si koupit ruskou verzi hry pro steam a aktivovat ji s VPN, ale nevím jestli je to úplně bezpečný a "legální", abych pak další den nezjistil, že mi účet zablokovali.
Fracta Design Define R4
jakubom
Začátečník
Začátečník

Re: aktivace s VPN ?

Příspěvek od jakubom »

Bezpečné to je, legální nevím, ale podle mě ti nemůžou zablokovat steam a nepotkal jsem nikoho komu by se to stalo.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

Kupoval jsem 3 hry na Amazonu a bylo potreba je aktivovat prez USA vpn. Nejsem si jistej, jestli je to od prvniho nakupu uz rok, nebo dva, kazdopadne hry jsou dodnes funkcni a ucet taky :)

Podminky aktivace na steamu sice nastudovany nemam, ale predpokladam, ze to v souladu nebude, kdyz uz se ty vpn musej pouzivat..
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Jak kdy a jak co. Mám hru co je na Steamu z Ruska a jde hrát i instalovat v pohodě bez změny regionu, ale druhá taktéž z Ruska jde instalovat a spustit jen když jsem "v Rusku", takže tam to je řešeno přes přidání neSteamové aplikace/hry a spouštění tak i když neběží VPN. Ovšem instalace možná jen ze zálohy, nebo s VPN.
Otázka legálnosti je celkem složitá, protože region locked hry jsou vázané jen na to území, i když pak "nějak" spustit jdou, také mají synchronizaci (save) i bez vpn..
Nevím jak se k tomu staví Steam, ale aktuálně když jsou omezené tak si musí člověk poradit a když jsou omezené jen pro aktivaci tak je to lepší.
Každopádně tak či tak to řešit jde, ale upřímně region locked hru si už nepořídím, měl jsem s tím složitostí až dost aby mě to znechutilo dopředu a navždy.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

Tak ja se teda nastesti setkal jen s tim omezenim pri aktivaci. Ani jsem nevedel ze u neceho omezujou i spousteni.. to bych nechtel :)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Jo, je to tak, někdy je omezení větší a jedná se o region lock. Pak je s tím více práce.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Je to proti podmínkám steamu. A jo, nějaký hry už mají region lock i na spuštění, nejen aktivaci. Spíš bych se tomu vyhnul. Dneska už servery jako GMG/Amazon nabízej často slušný slevy a zároveň jsou legit.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Souhlas. Já osobně už nikdy jinak než ofi nebo bez těch regi omezení...
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

No zrovna na Amazonu jsem prave koupil ty US verze. Je fakt, ze to byl US Amazon za dolary a lepsi ceny :)
madPav3L
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od madPav3L »

Já teda poslední dobou kupuju už jenom na MMOBOOST ceny mají naprosto vynikající a ještě jsem neměl jediný problém s jakoukoliv hrou ať už ze steamu nebo originu.
Jednou jsem koupil hru na GMG a omylem mi poslali ruský klíč, takže to nešlo aktivovat, ale nakonec teda poslali jiný, který šel...
Naposledy upravil(a) madPav3L dne čtv 4. dub 2013, 17:16, celkem upraveno 1 x.
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

a kde ze to nakupujes? :)
madPav3L
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od madPav3L »

robuTEKK píše:a kde ze to nakupujes? :)
jaj, link se nějak vytratil :) MMOBOOST
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“