gf+větrak jde až po restartu

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
valdezs
Nováček
Nováček

gf+větrak jde až po restartu

Příspěvek od valdezs »

Zdravím,omluva za možné chyby,píšu z telefonu.Nastal Lmi problém s gf. Tedy,problém jsem měl od začátku, co jsem koupil bazarovou fg ati 4870. Větrák a gf se spustili-tzn obraz šel do monitoru až porestartu tlačítkem, tedy zapnout pc a pak restartov aby šel obraz. Bohužel, teď už nejde obraz vůbec i při točícim se větráku. Co by mohl být zkladní problém ? Napájení je přímo přes 2x 6pin. Zdroj enermax525+. Nemám žádné diody pro kontrolu stavu v pc ani na kartě žádná není. Zakl deska je gygabite pro fm1 patici. Vyzkoušel jsem i druhý port. Šťáva do gf teče, protože i po nastartování se větrák roztočí, ale pak se zastaví a je nutný zmíněný restart aby to běželo normálně. Díky z
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: gf+větrak jde až po restartu

Příspěvek od Voracek »

pokud máš možnost tak zkus gk v jiném pc a do sveho pc zskus dat taky jinou gk ;)
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
valdezs
Nováček
Nováček

Příspěvek od valdezs »

No ano, to budu muset zkusit protože jinak nemám jak zjistit problém. Jen nechápu, proč až ten restart spustí tu grafiku...teda teď už nezpusti... No on může být problém jakýkoliv myslím takže zbytečně založené téma asi:) holt gk je dead
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Voracek »

jeste bych urcite zkontroloval jestli nejsou nekde nafoukle kondenzatory- MB,GPU,zdroj
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

zkus http://www.pctforum.tyden.cz/viewtopic. ... 6&t=194177 a smaz vsechny ostatni rozliseni a jiny zarizeni,krome nativniho monitoru,pokud nezabere,smaz kompletne vsechno a zkus to znovu
Naposledy upravil(a) Alfajk dne sob 6. dub 2013, 20:15, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Voracek »

Mam silnej pocit že by to mohli bejt i ty nafoukly kondiky....u miho staryho PC se mi jednou stalo to že byl ve zdroji nafouklej jeden kondik a musel sem PC zkusit zapnout asi 5x za sebou pak si dát 10 minut pauzu a pak sel hned na prvni pokus...kondik sem vyměnil a PC šlape jako hodinky až do ted :) tohle by mohlo bejt něco podobnyho ;)
valdezs
Nováček
Nováček

Příspěvek od valdezs »

díky za tip...ale i tak, karta umřela, otestováno ja jiném pc. jen tak svině jedna :D byla to ati 4870, naprostá spokojenost, vše jsem si na ní zahrál v krásných detailech, no co už...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“