Košík v dabatázi

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Erien
Nováček
Nováček

Košík v dabatázi

Příspěvek od Erien »

Zdravím, mám takový problém, potřeboval bych udělat košík do internetového obchodu přes databázi (žádné session atd.). Login, registrace atd. mě na strance normalne funguje, jenže vůbec nevím, jak mam s tim košíkem v databazi (pridani zbozi, odebrani zbozi a vypsani zbozi) zacit. Nemate nekdo pls nejakou dobrou stranku, kde je to vysvetlene nebo nejaka rada, jak to udelat?
webwalker
Začátečník
Začátečník

Re: Košík v dabatázi

Příspěvek od webwalker »

A v čem pak to programuješ?
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
Erien
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erien »

Programuju pres php. Tak jsem zjistil, ze pres session to muzu mit, jenze bychpotreboval kosik, ktery muzu navazat na uzivatele do databaze (na strance mam prihlaseni a registraci hotovou).
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

A co ti není jasný?
Erien
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erien »

No potreboval bych nejakou dobrou stranku, kde je vysvetlenej ten kod na ten session kosik.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Erien
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erien »

Ja prave tenhle program zkousel zprovoznit na me strance a neslo to... Ona ta databaze tam tak uplne neni vysvetlena.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

No ale jestli čekáš že ti tu někdo ten košík napíše tak to se asi nedočkáš...takže buď sem budeš dávat co ti nefunguje nebo se asi nikam nehnem.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Pokud ti funguje pro session, tak stačí to samé ukládat do DB pod nějaké ID uživatele kdo ho vytvořil...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“