World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Blue Storm
- Odborník PCT

Re: World of Tanks
Poklop na KT mikroskopické rozměry? Co to je za blbost? Poklop na KTčku je poměrně velký a ještě navíc je sklopená střecha, kde je zřejmě opět overmatch, takže to opravdu není problém trefit.

PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- RiCK
- Začátečník

Prvú vežu KTčka bez problémov prestrelíš aj normálne zpredu...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Sobo
- Středně pokročilý

Jo, poklop na KT patří mezi ty menší. Srovnej si to třeba s Tigerem P nebo AT 2 a ty ostatní anglické TDčka. S 0.46 přesností se fakt trefit nedá, to je absolutní haluz i na 50m.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Blue Storm
- Odborník PCT

Ne, poklop KT opravdu nepatří mezi ty menší. Naprostá většina tanků má menší poklop. Navíc se bavíme celou dobu o Super Pershingovi a ještě navíc má KT sklopenou střechu, kterou jde trefit v pohodě, protože s poklopem dohromady tvoří celkem velkou plochu. Samozřejmě na větší dálku už není šance, ale do 100 metrů by to mělo jít v pohodě.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ricku, KV5 mela vzdy penetraci 167 co vim. A ten obrazek co je tady je KT se stock vezi tu prostrelis i celne bez mireni na nakou vezicku. Rikejte si co chcete, ale uz vidim jak v boji miris na vezicku IS3 ktera se ti porad hejbe nebo je nekde na 200m+.
Me budete ucit weakspoty kdyz uz mam tisic bitev
Me budete ucit weakspoty kdyz uz mam tisic bitev
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- RiCK
- Začátečník

Ja som furt v tom, že to má 157pene a 270 avg. dmg
nepýtaj sa prečo
KTčko a T32 proti KV-5 je zlo. Ale vďaka veľmi vysoko umiestneného dela KV-5ky je streľba na vežu IS-3ky fakt jednoduchá.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Sobo
- Středně pokročilý

Pokud od tebe stojí do 20m. 0.43 přesnost - přeju pevné nervy.
Dělal jsem inventuru ve skladu a zjistil, že je tam spousta věcí, která nepoužívám. Když jsem to všechno poprodával, hodilo mi to snad něco kolem 200k creditů, což určitě není k zahození.
Dělal jsem inventuru ve skladu a zjistil, že je tam spousta věcí, která nepoužívám. Když jsem to všechno poprodával, hodilo mi to snad něco kolem 200k creditů, což určitě není k zahození.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- RiCK
- Začátečník

Jasné, na diaľku to nieje. Ale pokiaľ človek prispôsobý herný štýl, je to zabiják
Keby niekto stále mal záujem o môj "primárny" účet (IS-7, IS-4, T92, T-62A, VK4502B atď. atď.), PM
Keby niekto stále mal záujem o môj "primárny" účet (IS-7, IS-4, T92, T-62A, VK4502B atď. atď.), PM
- 1Pupik1989
- Začátečník

-
Takže abych to shrnul za poslední dobu. S IS se chytám jen okrajově, ale to je tím, že HT mi moc nejdou. Primární je TD SU-152. S tím se ale taky nechytám, protože 90% bitev jezdím proti X tierům a nedám jim prostě ránu ani za prase. Tak teda chci napsat alespoň známému, že půjdeme do čety. Jenže to nejde, protože server je na hovno. Když už to vyjde, tak se musím přehlásit na jiný server, protože je vždycky na jiném. Komplet to teda celé zcajkujem a jdeme pařit. Já dám 5 killů, on třeba 4 a prohrajeme. Další hru dá on 6, já zase 5 a prohrajeme. No a takhle hrajeme 2 hodiny v kuse, než uděláme denní bonus. Když ten denní bonus klapne, tak já mám jednu trefu za 400hp a on za 500hp. Takhle ten celej den debilních tanků skončí, nasereme se a hrajeme to zase za týden. 
//edit: Tak jsem vyjel s ISem. První barák (moje blbost) prásk, dělo se zaseklo. Druhá rána mrtvý řidič a třetí munice a nazdar. Je to takhle osmá bitva a IS už kvůli tomu skoro nehraju. Jestli jsem si někdy myslel, že SU-152 je papír, tak není, IS je horší.
//edit: Tak jsem vyjel s ISem. První barák (moje blbost) prásk, dělo se zaseklo. Druhá rána mrtvý řidič a třetí munice a nazdar. Je to takhle osmá bitva a IS už kvůli tomu skoro nehraju. Jestli jsem si někdy myslel, že SU-152 je papír, tak není, IS je horší.
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
- Sobo
- Středně pokročilý

Vítej v klubu. IS je absolutní zlo, pro mě zdaleka nejhorší tank hned po M3 Lee, ale u Leeho stačí pár expů, takže jsem ve výsledku ani tolik neragoval. Na poškozené moduly / mrtvou posádku si zvykej, lékarničky a opravárenské sady jsou absolutní must (teď jsou v akci za polovic, doporučuju zaplnit sklad). Na druhou stranu, pokud to přežiješ až na IS-3, tak to je výborný tank a jak bylo IS špatný, tak je IS-3 dobrá. Teda ze začátku je to totální porod kvůli mizerného děla z IS, ale s BL-9 je to absolutní zabiják.
Jinak jsi si jistý, že tě to k desítkám hází s SU-152 a né ISU-152? Schválně jsem se koukal na jeho battle tier a desítky nedostává. V čem jel tvůj známý? Každopádně ten troll gun na ISU (BL-10) určitě stojí za to (s 286 pene a 750 avg damage se i desítky budou bát), minimálně tu osmičku bych ještě zkusil.
Jinak jsi si jistý, že tě to k desítkám hází s SU-152 a né ISU-152? Schválně jsem se koukal na jeho battle tier a desítky nedostává. V čem jel tvůj známý? Každopádně ten troll gun na ISU (BL-10) určitě stojí za to (s 286 pene a 750 avg damage se i desítky budou bát), minimálně tu osmičku bych ještě zkusil.
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

ISU dává desítkám v pohodě, dyk BL-10 je desítkový gun, má ho i Obj. 704.
A hlavně když to vydržíž a dojedeš až na Obj.268, tak to je něco. Umí dávat rány i přes litr.
A hlavně když to vydržíž a dojedeš až na Obj.268, tak to je něco. Umí dávat rány i přes litr.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- Blue Storm
- Odborník PCT

A co teprve takové FV215b 183?
S golden ti dá často přes 1800 a můžeš se jít klouzat...přestávám ten tank mít rád, protože na randomu jsem s T110E5 od něj už několikrát dostal kolem 1850 a moc HP mi nezbylo.
- RiCK
- Začátečník

Jo, FV je kruté, celkom schopný armor, super delo, veža
//
Nová nemecká lajna http://worldoftanks-sea.com/dcont/fb/up ... ea_com.jpg
//
Nová nemecká lajna http://worldoftanks-sea.com/dcont/fb/up ... ea_com.jpg
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, proč každý brečí, jak je IS špatný, pro mě to je pořád jeden z nej tanků, který jsem hrál. Asi jsem k němu přistupoval s rozumem a nehrál si na HT, který nic neprošije.
- 1Pupik1989
- Začátečník

-
Ne ne, ISU-152 ještě nemám, mám SU-152. To že jezdím proti tier X je zapříčiněno tím, že jezdím hodně k ránu (1:00 - 5:00). Po delší době jsem totiž zjistil, že i proti X tierům mám ráno větší šanci, než odpoledne proti idiotům (respektive s idiotama). To že vletí při obraně do půlky mapy a myslí si jaký nejsou HERO, asi není dobře. Kolikrát prostě vidím při útoku (hlavně), že IS-3 nebo nějaký Tiger II stojí ve křoví (čumí mu předek) a kempí. Tak do chatu napíšu jaký to jsou dementi a vyrazím tedy na protivníkovu základnu s tím, že mám TD a moje životnost bude ještě asi tak 2 minuty.Sobo píše: Jinak jsi si jistý, že tě to k desítkám hází s SU-152 a né ISU-152? Schválně jsem se koukal na jeho battle tier a desítky nedostává. V čem jel tvůj známý? Každopádně ten troll gun na ISU (BL-10) určitě stojí za to (s 286 pene a 750 avg damage se i desítky budou bát), minimálně tu osmičku bych ještě zkusil.
Nevím jestli to připadá jen mě, ale hráči jsou otočení, teda alespoň většina. Při útoku kempí, při obraně útočí. Jsou i tací, kteří u tier 7+ se dokážou rozstřílet na začátku hry jen tak.
S ISem jsem nakonec vystřihnul i celkem hezkou bitvu, ale práce mi to dalo dost. S HT mě to nejspíš nejde ani průměrně dobře.
IS-3 jsem měl šanci vyzkoušet a je to úplně jiná písnička, to je pravda. Pravda je, že na ISu ještě nemám to VIII dělo, tak třeba to s ním bude lepší.
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
- Blue Storm
- Odborník PCT

No tak to rozhodně ne. Proti X tierům nemůžeš jezdit, pokud nejsi v četě s nějakou osmičkou či výš, scautem nebo šestkovou či sedmičkovou artinou. Přesvědčovat nás můžeš jak chceš, ale takhle je prostě nastavený MM a není možné, abys bez čety byl s VII tierem proti desítkám.1Pupik1989 píše:To že jezdím proti tier X je zapříčiněno tím, že jezdím hodně k ránu (1:00 - 5:00).
- RiCK
- Začátečník

Dneska mám asi nejaký happy day, s WZtkom ma to furt hádže k max. 2-3 t8 heavynám. Zatiaľ stav 12 výhier a 3 prehry. Nevidel som ešte ani jeden t9 tank
A konečne sa mi dokončil BIA skill 
- Wiruz
- Pokročilý

hral jsem tezkou vetev za sovety jako prvni a taky mi IS neprislo nejak extra spatny, samo IS-3 je imba tank a zamlati i IS-8 ale ze by bylo IS tak podprumerne se mi nezda
sice s premium uctem co jsem dostal jako darek k vanocum... ale bez gold munice a vybornej MM

sice s premium uctem co jsem dostal jako darek k vanocum... ale bez gold munice a vybornej MM

CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Sobo
- Středně pokročilý

Tohle se dá nakonec uhrát s každým tankem, obvzlášť když jsi roztřílel pár pětkovej a šestkovejch tanků s Tigrem, na to ještě fakt stačí. Viděl jsem i borce, kteří s M3 Lee dali 12 killů a podobně. Můžu to přímo srovnávat jenom s T29 a oproti té je to opravdu výsměch. IS je neporovnatelně horší ve všech aspektech, snad má jenom o něco menší siluetu. Ale fakt nesnáším tank, kterého i meďák propálí přímo přes gun mantlet + má tunu weakspotů, po každé ráne někdo / něco chcípne, dělo nic netrefí a co trefí, to neprostřelí (sedmičky ještě jdou, ale proti osmičkám se 175 pene je konec). Je heavyna, která absolutně nic nevydrží, přitom jako medko je to nepoužitelné, protože je šíleně pomalý a 0.46 přesnost na dělu znamená, že to člověk musí hrát na kontakt a prostě dostane čoudy. Na peek-a-boo se to díky solidní alphě ještě dá, ale jinak konec.
- Wiruz
- Pokročilý

tak skoro cheaterska T29 je desne imba tank kdyz vis co s ni... , takovej Tiger, nebo AMX M4 1940 jsou podstatne horsi
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64