World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- hadas
- Začátečník

-
Re: World of Tanks
caute celt jsem neco o tom ze tam budou zimbie je to pravda nebo to byl jen april ?
- pilarius
- Začátečník

hadas: Apríl. Vždyť by tankům nemohly nijak ublížit.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- hadas
- Začátečník

-
mno kdyz by byli jeste nejak zmutovanypilarius píše:hadas: Apríl. Vždyť by tankům nemohly nijak ublížit.
- Blue Storm
- Odborník PCT

Ta T-50-2, jak dá E-50 ammo rack za skoro 1400 HP, mě pobavilaSobo píše:Tak u těch některých momentů jsem se fakt zasmál - http://www.youtube.com/watch?v=C0WUF-3X ... r_embedded
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- pilarius
- Začátečník

Ale ten Hetzer je v tom videu největší machr, tam to nebylo o náhodě. 
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- 3482
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mam dotaz: teď můžu vyzkoumat pak zakoupit tier 6 buď VK3001P a nebo VK3601H který mám zvolit po nich jsou na výzkum Tiger P(dost páncířovanej) a Tiger který VK zvolit?
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Z VKcek je rozhodne lepsi 3601H, ale z Tigru zase Tiger P, tak si musis vybrat
Osobne bych sel pres VK3601H, protoze tahle vetev jde na Tigra II, kterej je vybornej a i ty Ecka po nem nejsou spatny
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Broxik
- Začátečník

Me prijde mezi nama lepsi tiger bez P pac je pomerne svizny. Ta lina kunda z privlastkem P me hrozne stvala. Takovy maly lowacek... Na druhou stranu po tigerovi P je prima rychle VK takze se s tim da uzit spousty zabavy a VK na IX tieru taky neni spatne ikdyz proti te VIII je to nemila zmena v rychlosti. A duel mysak vs e100 necham na kazdem. U me vyhrala E100.
- marek p
- Začátečník

-
Po zkušenostech s VK3601 bych vzal 3001.Minimálně proto,že je obratnější a podstatně rychlejší.Což je u středního tanku důležitější než o něco víc HP s rychlostí slimáka(i s top motorem).VK3601 velice často a ráda hoří , má zničený kanon motor nebo munici.Cena oprav 5500-7000 grošů.
- Jája
- Středně pokročilý

Za mě ber 3601H - má nejlepší pancíř z těhle VK 6.tieru, zepředu kolikrát dingne kde co, ale je to na úkor mobility. Nějaký HT s tím těžko utočíš, hlavně kvůli tomu že se pomalu otáčí, podobně jako 3001P - ten je sice rychlejší lehčí ale otáčí se také pomalu a přední pancíř je slabší. Nejhbitější je 3001H, jeho manévrovatelnost/ otáčení je odost jinde, ale je to zase na úkor pancíře, hlavně z boku je to papír.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- RiCK
- Začátečník

Hetzer, GW Panther (vs. T-44), E-50M (Dragon Ridge) a samozrejme ten Leopard 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Blizzard
- Začátečník

-
jednoznačně 3601H ...
- 3482
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jo už ho mám(VK3601H) dík za rady
- Blizzard
- Začátečník

-
nevíte někdo, co bude za ty pohlednice do WG? Aspoň 500g by mohli dat, ne?
- Sobo
- Středně pokročilý

Koukal jsem se na pár videí na test serveru a hodně mě zaujala ta nová střední desítka - Leopard 1. Jelikož jsem ještě žádné medko nerozjel, uvažoval jsem, že bych postupně mohl najet zrovna na germány, od kterých nemám nic. Chtěl bych se proto zeptat - jak jsou na tom v současné době německé střeďáky? Jsou alespoň srovnatelné s ostatními národy? A ohledně toho Leoparda - dá se takový tank provozovat i bez premium účtu? Nemusím to hrát nonstop, můžu to třeba střídat s KVčkem. Zajímala by mě cena oprav a střeliva. Asi toho test klienta fakt stáhnu a zkusím to...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- marek p
- Začátečník

-
Sice jsem toho lea v testu nejel,ale oprava ruské a čínské střední desítky přišla na cca 26000.
- nhkg
- Začátečník

99% Německých tanků je o dost slabších než tanky jiných národů. Lea sem nezkoušel, ale podle většiny lidí je to krám a člověk musí mít velký skil, aby využil jeho předností.
Pokud chceš střední tank, rozjeď si SSSR tanky. T-62A je luxusní.
Pokud chceš střední tank, rozjeď si SSSR tanky. T-62A je luxusní.
Naposledy upravil(a) nhkg dne úte 9. dub 2013, 19:16, celkem upraveno 1 x.
Ve hrách mám nic Krišna, psáno: Krisna.
- RiCK
- Začátečník

Samozrejme hneď po uvedení budú nové tanky poriadne OP, aby ich ľudia expili. Pri nasledujúcom update ich hneď nerfnú
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska neni vikend ze?Proc teda hraje tolik retardu? 
- siddhi
- Začátečník

-
pilarius píše:
Co myslíš, že by tam mohlo být za chybu? Rozhodně není záměrně udělán špatně.
By mně zajímalo, kde bereš tu jistotu. Něco špatně tam musí být, když týden v kuse, každý den mám procento výher kolem 20-25%. Nemluvě o tom, že s nevyzkoumaným osmičkovým tankem mně to furt v kuse posílá mezi devítkové a desítkové. Schválně jsem zkusil TIII a furt to samé. Jedna prohra za druhou i když sundám 4 tanky a dalších pět nasvítím. A nejsem sám, spousta i zkušených lidí si už ve hře stěžuje, že jedou jednu porážku za druhou.
Co nová verze hry, tím horší MM. Stále nové a nové tanky, navíc často dost nevyvážené to nezachrání.