3 monitory
Moderátor: maXXmilian
- kacer58
- Nováček

-
3 monitory
ahoj hele sorry ze otravuju ale snazim se prijit nato jak zapojit 3 monitory uz jsem to resil i na pc help a tam mi moc neporadily toto je moje grafarna predem dikky za radu

- ehw
- Začátečník

-
Re: 3 monitory
th2g od matroxu? usb<>vga převodník? Co máš za mašinu? Jaké jsou lcd? účel více lcd? všeobecný špatný dotaz
edit://
sorry, včera se mi nenačítala fotografie
edit://
sorry, včera se mi nenačítala fotografie
Naposledy upravil(a) ehw dne čtv 11. dub 2013, 21:16, celkem upraveno 1 x.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jeden monitor do DP
druhy monitor do HDMI
treti do jednoho z DVI portu ktery neni sdileny s HDMI portem
druhy monitor do HDMI
treti do jednoho z DVI portu ktery neni sdileny s HDMI portem
- kacer58
- Nováček

-
ok otestuju dikk
- GrEEEne
- Nováček

-
info: http://www.sapphiretech.com/Flex/FleX_Eng_apply.html (pouze první část pro non-FLEX verze karet)
- do DP musí jít nativní DP monitor (DP <--> DP) nebo aktivní redukce od Sapphire (http://www.czc.cz/sapphire-aktivni-adap ... 80/produkt)
- uvádějí i možnost DP + DVI + DVI
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano DVI+DVI lze pokud neni obsazen HDMI. HDMI je totiz sdilene s jednom DVI portem...
- maXXmilian
- Moderátor

http://www.ixbt.com/video3/images/cypre ... -front.jpg
Plati to same i pro radeony? (konkretne viz foto)
Kamarad koupil druhy monitor a chce TV+lcd+lcd, tvrdi ze vse funguje, ale muze mit pouze dve plochy, at uz klonuje prepina nebo dela cokoliv. Jelikoz s tim mam nulove zkusenosti tipuju, ze to bude tim zapojenim?
//e odpovim si sam, bylo to tim zapojenim, aspon jeden monitor musi byt zapojen v DP
Plati to same i pro radeony? (konkretne viz foto)
Kamarad koupil druhy monitor a chce TV+lcd+lcd, tvrdi ze vse funguje, ale muze mit pouze dve plochy, at uz klonuje prepina nebo dela cokoliv. Jelikoz s tim mam nulove zkusenosti tipuju, ze to bude tim zapojenim?
//e odpovim si sam, bylo to tim zapojenim, aspon jeden monitor musi byt zapojen v DP
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jeste tam musi bejt anaka aktivni redukce ne? soused ma taky 3 monitory na HD7970 a rikal ze musel nakou aktivni redukci dokoupit ale mozna to bylo tim ze nemel monitory s nativnim DP portem ale jenom s DVI