Jde bezpečně nabíjet Galaxy SII a kameru do auta 2.1 ampéry?

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
kery-
Nováček
Nováček

Jde bezpečně nabíjet Galaxy SII a kameru do auta 2.1 ampéry?

Příspěvek od kery- »

Zdravím,
ježíšek mi přinesl kamerku http://www.alza.cz/connect-it-premium-c ... 344235.htm a adaptér do auta http://www.alza.cz/connect-it-ci-84-car ... 347081.htm

Ten adaptér má 2 USB výstupy - 1A a 2.1A(pro tablety).

Můj dotaz zní, jestli lze nějak do těchto dvou USB připojit jak výše zmíněnou kameru, tak můj Galaxy SII, aniž bych něco odpálil? Nebo opravdu můžu používat jen tu 1A dirku a nezbývá mi nic jiného než si hold SII nabíjet doma nebo to střídat?

Jo a ještě dotaz, dělá někomu kamera do auta že na nahraném záznamu je pískání? Snad by to mělo být rušení z rádia co jsem tak četl (rádio mám od kamery tak 20cm)..Je ale zajímavý že to dělá většinou jen když je display od kamerky zaklopený dovnitř...Neví někdo jestli to jde udělat aby pískání přestalo? Pomohlo by odstínit kabel?

Předem dík za odpověď..
NEAKTUÁLNÍ CPU AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz MB Gigabyte GA-990FXA-UD3 RAM Kingston HyperX Genesis Grey 8GB(2x4GB) 1600MHz VGA MSI R7850 HD 2GB 900/4800MHz Twin Frozr III HDD Samsung HD103SJ 1TB Zdroj OCZ ZT Series 750W LCD Samsung SyncMaster SA550 27" Case CoolerMaster Storm Scout Cooling GELID Solution Tranquillo + 3x120mm CoolerMaster Red
kzok
Nováček
Nováček

Re: Jde bezpečně nabíjet Galaxy SII a kameru do auta 2.1 ampéry?

Příspěvek od kzok »

Mělo by to být bez problému, autozásuvka bývá zatížitelná tak na 10-15Amp. Otázka je, jestli to vydrží ta redukce... ale měla by :)

P.S. kameru mám blízko u rádia a žádné pískání nepozoruju... je možné že tvůj kus má vadný mikrofon.
AsRock extreme 6 Z77
Intel i7 3770k (4.3Ghz)
Geforce GTX 690
2x4Gb Patriot extreme
Win 7 Pro 64bit
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: Jde bezpečně nabíjet Galaxy SII a kameru do auta 2.1 ampéry?

Příspěvek od Atapi »

Těch 1 a 2,1A je maximum co je to schopný dodat, né že do toho automaticky potečou 2A, telefon si vezme co potřebuje. Že to je pro tablety tam je proto, že tablety žerou víc, tak aby to pochopil každej a nestrkal je do 1A...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“